Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 920
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам
Специално отворих ИЕ, за да видя какво черно виждате Grinning
И влязла като потребител, и като гост го виждам. Какво да ви кажа... крайно време е да ъпгрейднете до Мозила Grinning

# 106
Привет на всички! Дохождам, за да споделя, че и моята талия се изгуби и какъвто съм дребосък, взех да придобивам форма на куршум, по-късно и на гюле ще заприличам... Диети не се предвиждат, нито пък фитнес или упражнения, защото силно ненавиждам всякакъв род усилия... Значи ще си ходя възпухкавка, но това не е проблем, защото (за щастие) самочувствието ми не е обвързано с килограмите...
Като стана дума за подаръци, да се похваля и аз - получих красива сребърна гривна, а днес пристигна и другият подарък - парфюм... Поръчах го ей така, без да съм го помирисвала някога, но пък в описанието пишеше, че миризмата е благородна, аристократична, та реших, че е подходящ за мен! bowuu И не съм сбъркала в избора - наистина парфюмът е чуден и много ми допадна!
Яд ме е на себе си, че купих изключително кичовска и грозна сурвачка за детето, но други нямаше... Ако се бях захванала аз да му направя, по-хубава щеше да стане... Ама кой ми е крив, че се сетих в последния момент!
И последно: ще посрещаме Новата в мама и тати, защото има още един празник - татенцето ми е рожденик на 31 декември! Подаръкът е осигурен, а картичката ще надпише Алекс - това ще е по-радостната изненада, сигурна съм. Grinning

# 107
  • Варна
 Shocked А при мен през ИЕ не се вижда.  Thinking Ха сега де. Може би версията има значение.
Бу, не аз, а ти си чувствителна на бременност и секс. Опитвам се да ти кажа, че това, което за теб не е нормално, за други си е съвсем в реда на нещата. Нещо като кърменето до три годишна възраст. Извинявай, че го намесвам.

# 108
  • UK
Аз съм с експлорър и черен правоъгълник няма.

# 109
  • До хладилника, който обичам
Бу, не аз, а ти си чувствителна на бременност и секс. Опитвам се да ти кажа, че това, което за теб не е нормално, за други си е съвсем в реда на нещата.
Това явно е така, да. Иначе нямаше изобщо да стои под въпрос Grinning
Иначе не, бременност и секс не ме тревожат никак. Едното води до другото, а другото с едното се вързва добре. Това, към което съм чувствителна е не идеята за бременност и секс (която е съвсем нормална), а бременна, танцуваща танци с еротичен привкус публично...но както и да е.
Ще го кажа така: като съм бременна, няма да ида да танцуват при Господарите в ефир, ако случайно ме викат Crazy

# 110
Ай стига с тая бременна адреналинка, след НГ си заминава. Даже може би вече е в отпуск.
Ма коремчето е много сладурско/

# 111
Споделям, че думата Коледа, произнесена от Любо до днес звучеше като Колю, а от преди малко вече е Колика  Laughing

# 112
  • Варна
Бу, прекрасно те разбрах още след първия постинг.  Grinning Айде мир.

# 113
Споделям, че думата Коледа, произнесена от Любо до днес звучеше като Колю, а от преди малко вече е Колика  Laughing
Grinning Hug Hug Споделям,че като слагам Ния да спи,тя започва напевно да изброява:мама....следва отговор:"мама спи",тате...баба....деди....тези дни се появиха два нови героя:"Тио" и "Ношо",представа си нямам какво означава,ама какво да правя,сложих ги и тях да спят Mr. Green

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Вождът прекръсти брата на баба си от дядо Кольо на дядо Коледа. Коледа... Кольо - все тая, важното е подаръци да има.

# 115
  • Бу-у-урга-а-ас
Днес с радост установих, че покрай новата печка и съдомиялната сме си намалили потреблението на ток с 20 лв. на месец.

# 116
Ха, дайте препоръки за икономична печка, че сме с Мечта 1984-ти набор.
На фурната има такива дупки, че ако нещо изскочи от тавата, ще падне в долтната фурна
с тави и гювечета. Ако може да е клас ААА. За проклетия тя и хладилникът спряха да се повреждат,
не ми предоставят мотив и повод.

# 117
  • UK
И нашите до тази година бяха с една от тяхната сватба - 83та година. Тая година най после си взеха нова, ама не я знам каква е и не мога да ти препоръчам нищо. Simple Smile

# 118
  • Варна
Дипломат, комбинирана на газ и ток. Широка фурна. Не им знам сега цените, преди 2 години бяха около 300 лв.

# 119
Хаха, Анджи! Внучката на един приятел на баща ми вместо дядо Кольо му викаше дядо Коледа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт