Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
Какво представлява прегледът за разкритие и защо е важен?
Какви са стриите по време на бременност и как могат да бъдат предотвратени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хомеопатично лекарство за увеличаване на кърмата?
-
Какво представлява прегледът за разкритие и защо е важен?
-
Какви са стриите по време на бременност и как могат да бъдат предотвратени?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са препоръките за грижа за бебето?

.Не се нервирай и спокойно,че аз така от нерви си докарах контракции и ускорен пулс на бебето!Важното е,че не е станало нещо по-лошо и сте добре...майната му на другото ..и на другите дето даже не са те попитали как си!
За пореден път се убеждавам какви идиоти са българите
Ами надявам се да ви хареса
Ама на шкембето, поне засега нямам.. Нито на млекоцентралите.. Ама те и не ми пораснаха толкоз. Подозирам, че ще прекалят с растежа след раждането на бебчо и тогава тежко ми и горко ми... че и изведнъж ще стане..
ама... здраве да е 
браво Сиси.
Не ги броя. Обаче този път към 6-ти месец като започна едно нацепване от пъпа нагоре - ужас, загинах! Сещате се, че с всеки изминал ден тия линии се разширяват и уголемяват. Имам чувството, че кожата ми баш там на корема е станала безумно тънка.
После като се спихнат добиват унил вид и стриите са налице, но както казах - това е положението, Минке!