ЧНГ - Декупаж - 25!

• 33 000
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Мери Попинс, страхотна е кутията, как ги правите тези пукнатини, много ми харесват. Аз си купих едно кракле, ама не знам как да го използвам.

# 166
Миражче-подношчето е прекрасно!Буренцето е много гот.А тези свещи #Crazyбили разяснила за направата!
mtg-много хубави бутилки
мери попинс-браво

# 167
Ето и от мен обещаните снимки:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/34#24

# 168
  • София
Привет момичета, ето и от мен една пролетна чинийка
http://www.kukupipikate.snimka.bg/album.php?album_id=331479&pid=10233582
колкото да не съм с празни ръце Hug

# 169
   Здравейте , момичета !
 За първи път пиша в тази тема, но отдавна ви следя и разглеждам с удоволствие албумите ви. .Направо ви завиждам за сръчността  и красотите ,които правите.
   Та така миналата седмица реших и аз да се пробвам, тъй като се позастоях в къщи,но не ми се получават добре нещата.Еееех да бях добра като   mtq  в първите си опити.
   Много са ми простички нещата и елементарни , че направо се чудех да ви ги покажа ли.
  Дайте си мнението как да ги дооправя .  В нашия град няма материали , освен да си поръчам  онлайн.  но незнам с каво да започна .
  Ето ги моите първи опити: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332108
   И как правите така , че покривате цялата бутилка със салфетка?

# 170
Мираж, Мери, Марина, Вал, Дадуся... - приказни, прекрасни неща сте показали!  Sunglasses bouquet
Новичките - Нели, staro-novo, Здравкова, chervenokoska_2, mtg, mama qna  - чудесни първи опити, поздравления, момичета, браво на вас!   bouquet
Силно ме впечатлиха нещата на Флорина!   Sunglasses  bouquet

Една кутия от мен:  1  и  2

И едно старо коледно плато .

# 171
ей, ти с тази кутия е разби- много професионална изработка
имаш ли снимка как изглеждаше преди да я обработиш?
за вино ли е, за какво?
продава ли се или правиш ли други по поръчка? Simple Smile

# 172
Мираж, ти ми уби с експериментите си, толкова ми се видя това интересно, и май станаха  хубави, искам и аз, какво е това чудо???подноса също е много нежен, не знам какви са в реале цветовете, но и така как-то го виждам ми хареса, има контраст ,но и  стил...., а на буренцето  само декупаж ли прави??? изглежда ми обемен??нали знаеш че съм ти фенка  bouquet.

mtg ,много хубави и интересни станаха бутилки, лилавата  много нежна....

mery_poppins1,призната си с кутийките....браво...

mimes ,много са ти хубави станаха чаши...

marinap ,при теб вече е пролет, виждам го по чинийката, и пак си направила страхотна бутилка "влюбената" Grinning

mama qna ,при всеки така отначало, аз първата си бутилка мих няколко пъти, но не ми мързяло да я направя много пъти докога ръката не ми усети как трябва, а гънки имаме всички, зависи от много неща, от качество на самата салфетка, а от сръчността ти, от предмета на който лепиш.Друг път зависи от боя която слагаш като основа, или като грунд,еее  много  неща, не си отказвай, щото това е много интересно занимание, трябва  ти малко време и всичко ще стане, а и на тези знимки  което показа   невиждам грешките, всичко стана супер добре.Има и едно правило,салфетка се лепи от средата към края,може би това ще ти помогне..

Дивиана ,мога да кажа само перфектно.......................

направих една грешка и редактирах, днес всички момичета  с приличащи нико-ове, и  направих грешка, соррииии...

ето  и  новите  ми чинии....http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery& … atid=4&id=458 от тази до край.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 22:19 от dyffi

# 173
  • София
хоп- цоп освен влюбена, не може и без Трифон-зарезанска, нали..... Mr. Green
Наздраве на всички  Hug Crazy
http://www.kukupipikate.snimka.bg/album.php?album_id=331479&pid=10249875

# 174
Нямам снимка, не се сетих да направя. Ковчеже е, не кутия за вино. Има и дръжка от ковано желязо /каквито са пантите и закопчалката/, ще я сложа след като свърша напълно с лакирането.
Продавам и правя по поръчка, но да взема да ти изпратя една кутия и ти да си я направиш сама? Grinning
dyffi , много си продуктивна! Чинията с петлето и тази с таралежа са ми любими! Ужасно сладурски! Sunglasses
Благодаря ви за милите думи и на двете! Hug

Марина, много вино да изпиете в тази хубава бутилка! Наздраве!  Grinning

# 175
да взема да ти изпратя една кутия и ти да си я направиш сама? Grinning
[

ох, дали ще успея да я направя така- прати ми на лични колко струва и откъде си
аз през март-април ще съм в БГ

вдъхнових се от теб днес и си купих салфетки в тоя френски стил
ако някой друг си пада по тоя стил, да казва - и най вече да показва снимки  Sunglasses

# 176
  • София
Лаленце не се притеснявай аз си го разбрах Hug ама чиниите са ти страхотни и на мен като на Дивианка тарльото ми е фаворит, а пък тези слънчогледи така ме стоплиха в тоя дъжд, страхотни неща си направила  bouquet
Дивианка то бутилчицата си е пълна с винце, само да му дойде момента Crazy и дано да го дочакаме, че.... Mr. Green, коледното ти пано ме разби, страхотна изработка, шапка ти свалям, а пък кутията е някакси направо вълшебна, сякаш е излязла от стара ълшебна приказка /някоя нежна принцеса си е държала бижутата в нея / - великолепна е  #Crazy

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 10:25 от marinap

# 177
  • София
Eй ама днес май само аз си пиша, сигурно лепите, рисувате и са ви мръсни ръцете и затова не пишете а ?...............newsm78 Joy
чакам снимки да знаете  Crazy
я сега кажете къде е магазинчето на Красно село дето купувате салфетки на брой, ама моля обяснете го като за идиоти, че нищо че съм от тук, много съм зле с ориентацията Mr. Green
че преди две седмици ходих до Слънчоглед, ама там пълна скръб - нищо не успях да си харесам откъм салфетки - все същите от ноември  месец им стоят, ходих и в Малкия Цум - там имаше повече с анимационни герои и няколко коледни
или ако има някое друго място да продават на бройка - свиркайте моля
понеже в събота ми се очертава ходене към Красно село - а дали работи тогава?

# 178
                     Работи в събота магазинчето на Красно село.Едното е като минеш покрай сергиите с цветя и стигнеш до магазина за риба .Има едно малко базарче и ще го видиш ,ако рибата остане зад гърба ти.Рибата във високия блок.Другото е откъм бул.Г.Делчев и в него се продава луксозна стъклария.На витрината има салфетки така ,че не можеш да го подминеш ако вървиш покрай сергиите с книги в посока към бул.България.

# 179
  • София
Didia  сърдечно благодаря  bouquet, после ще дам отзиви как е - има ли салфетки и какви

Общи условия

Активация на акаунт