?Въпроси всякакви?

• 1 875 791
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 545
Родителите ми имат пълномощно да извеждат децата ми извън БГ. Сега са с нови документи /л.к. и паспорт/. Трябва ли да правя ново пълномощно или...?

Ако номерата на документите са вписани в пълномщното- да.

# 1 546
Tърся едно филмче научно-популярно - "Даниел и неговите котки" (Daniel and our cats)?

Някой да знае български торент от където мога да си го дръпна. Че засега съм се закачила в един руски тракър, ама като гледам след няколко дена с тая скорост ще да имам късмета да го сваля целия.

# 1 547
благодаря за отговорите Wink

# 1 548
Някой знае ли дали мога да получа разпечатка със съдържанието на смс-и, които съм получила преди 5-6 месеца? Предлагат ли мобилните оператори такава услуга?

# 1 549
  • В голямото море...Живот
ДА,но ще се наложи да си платиш.

# 1 550
Благодаря!    bouquet

# 1 551
ДА,но ще се наложи да си платиш.
                           Колко, ако е за един месец примерно?

# 1 552
  • В голямото море...Живот
Нямам идея - проверете на сайтовете на съответния оператор.

# 1 553
Днес ходих да питам в Мтел. Консултантката не беше чувала за такава разпечатка. Звънна да провери, но в крайна сметка ми каза да се обадя на *88 и да се оправям. На *88 ми казаха, че било невъзможно. Аз им обясних, че знам, че е възможно, тъй като подобни разпечатки се използват при разследвания и тем подобни. Тогава ми заявиха да им представя съдебно решение или нещо такова и те не знаят какво. Аман от компетентни служители. Гледат да те разкарат набързо по живо по здраво.

# 1 554
И аз имам един въпрос за една песен, търся я, но нямам идея нито кой я пее, нито как се казва. ooooh! Мога само да опиша клипа - един младеж (певецът) седи в нещо като кула и с някакви далекогледи, бинокли гледа навънка и следи някой... Божее, дано да не звуча прекалено безумно. Mr. Green ooooh!  Песента беше любовна, много приятна.  newsm78

# 1 555
  • София
И аз имам един въпрос за една песен, търся я, но нямам идея нито кой я пее, нито как се казва. ooooh! Мога само да опиша клипа - един младеж (певецът) седи в нещо като кула и с някакви далекогледи, бинокли гледа навънка и следи някой... Божее, дано да не звуча прекалено безумно. Mr. Green ooooh!  Песента беше любовна, много приятна.  newsm78

Лурдес, не звучиш безумно  Joy, а хващаш ли някоя дума от текста, можеш ли да определиш жанр, изобщо каквото и да е друго жокерче?

# 1 556
Ох, май че беше саундтрак на някой филм, ама кой де? newsm78

# 1 557
Сещам се за тази. Защото ми е любима.  Heart Eyes

# 1 558
Сещам се за тази. Защото ми е любима.  Heart Eyes

EEEEEE, ЗЛАТНА СИИИ!!!! И на мен ми е от любимите, просто е великолепна! Heart Eyes Grinning Мерси още веднъж! Hug

# 1 559
Как се казваше онази тема тук в Клюкарника за странните ни навици и прищевки?

Общи условия

Активация на акаунт