Новогодишен Фотошоп

• 34 948
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Честит Празник и от мен Дяволинке! Много, много здраве, лично щастие и нестихващо вдъхновение!

Ехааа, благодаря за красивата картичка!  Hug

# 136
Честит имен ден и от мен SheDevil!   bouquet

# 137
Radostche,благодаря за отговора!

tanzen ,   bouquet

Oще едно нещичко с красотата на Ани, този път за момченце  Heart Eyes
Аз пък нещо не мога да му намеря цвят, място и шрифт на надписа  newsm78

# 138
  • Монтана
Честит имен ден и от мен на SheDevil,пожелавам здраве и късмет и нека музата бъде винаги с теб.

# 139
She Честит имен ден и от мен Heart Eyes

# 140
  • София
SheDevil, честит празник и от мен!

И аз се пробвах с кита на Ани, ето една среднощна рамка:

# 141
  • Стара Загора

С новия кит на Шер Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 07:38 от Хера

# 142
  • Бургас
She Честит имен ден /на патерици/. Казват, че човек се раждал два пъти - веднъж като изплаче за първи път и за втори път, като му дадат име!

Хера всичко добре, но някои от елементите ми се виждат разтеглени  newsm78
Кали страхотно попадение, станала си много добра  Peace
Хриси шрифта е подходящ, но цвета не ми харесва, пробвай да вземеш от оранжевото на блузката или жълтото от плюшената играчка.

# 143
  • Вече в моята си приказка...
Честит имен ден и от мен, SheDevil! Много усмивки и вдъхновение!

Lati, много хубава рамка! Може би снимката трябва да бъде цветна, обаче!
kris70, и тази рамка е много добра. Вярно, че кит-а на Ани е много хубав, но аз още нищо не съм направила с него, а го изтеглих веднага, когато Ани го пусна! Струва ми се, че в твоята рамка липсва дълбочина, т.е. дървото изглежда плоско, както и оградката. А сянката на плюшените играчки мисля, че трябва да бъде отзад / Mr. Green/, не от долу! Лично аз бих махнала цветната купчина в десния ъгъл, бих сложила нещо друго там, някакви други листа, част от дърво или нещо подобно!

SheDevil, много хубави рамки! Отново! Peace

hrisi-pisi, и на мен цвета на надписа не ми харесва. Аз лично бих заменила и шрифта. И бих "пъхнала" текста в онези балони, които ползват в комиксите за репликите на героите!

# 144
Хриси, добре са те посъветвали момичетата, аз бих добавила, че ще е добре надписът да е зад пеперудите. Те самите имат сенки, което ги прави да изглеждат отдалечени от фона, а надписът ти сам по себе си няма ,а е върху тях....

# 145
Благодаря за съветите момичета  Hug

Нещо такова?

или така?

И ако и така не става махам гадния надпис и готово  Mr. Green

# 146
  • София
hrisi-pisi, защо не опиташ да смъкнеш надписа долу вдясно, да го понамалиш, но все пак да застъпи малко от лапите на мечето и не го направиш в цвета на жълтия мечо.. За да не седи горе съвсем празни вдигни пеперудите малко нагоре и сложи още 2-3 в горната част.

# 147
  • Стара Загора
Здравче бялата китка е разпъната само...ама аз нарочно. Исках да е голяма Crazyама явно не е трябвало де.

# 148
Лекси, златна си  Hug

Това ще е финала. Може да има още неща за доизпипване, но не мога повече...Wink

# 149
  • София
hrisi-pisi, много съм сбъркана с посоките - под другото мече /вляво/ имах предвид, но и така е станало добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт