Израел 19

• 15 922
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Тук в Бг мюсюлмани илизат в различни части на страната с протести за действията на Израел към Плаестина ! 

# 181
  • София
Не е вярно Хард,
Протестите включват всички онези, които са против действията на Израел, без значение с какво вероизповедание са...не само мюсюлманите...В София също има такъв протест днес, загледай се в новините...и виж състава на протестното шествие! Peace

# 182
Не е вярно Хард,
Протестите включват всички онези, които са против действията на Израел, без значение с какво вероизповедание са...не само мюсюлманите...В София също има такъв протест днес, загледай се в новините...и виж състава на протестното шествие! Peace
Да-   Асоциацията на палестинците в България днес провежда  протест с палене на свещи !

Но сутринта в едно предаване имаше репортажи за протестите на мюсюлмани в провинцията !
 Peace

# 183
  • София
Мисълта ми е ,че дори и във въпросната  провинциия преобладаващото население да е мюсюлманско, не е редно да обобщаваш и да подчертаваш, поради простата причина , че в протестите може да се включи всеки един желаещ, бил той и с друга религия.. А и не съм убедена, че всички протести са единствено и само в градове с преобладаващо мохамеданско население! Thinking

# 184
  • Някъде там...
Няколко минути преди началото на мача в залата на Тюрк Телеком нахлуха 3000 души, които не спряха да крещят “Аллах Акбар” и “Смърт на евреите”, а в същото време се развявало и знамето на Палестина.
--Фокус спорт---
Мача е отложен на никой не е пресъдена служебна победа според този източник....

Да наистина всеки може да се включи в протеста,но дали ще го направи редовия българин при условие,че сега нямат газ,отопление...Незнам...

# 185
По повод мача:

http://www.btv.bg/sport/news_details.pcgi?cont_id=124114

20:0 в полза на Израел.

# 186
  • T"A
Организаторите на турнира обявиха служебна победа за Израелския отбор с 20 – 0, а не за турския..

А това къде го пише?
Не е преднамерено изкривяване на информацията, през деня и аз четох, че се очаква да се присъди служебна победа на турския отбор. В момента отварям сайтовете - пише, че все още не е решено: http://www.guardian.co.uk/sport/feedarticle/8202302
http://nbcsports.msnbc.com/id/28525563/
http://www.newsday.com/sports/basketball/wire/sns-ap-bko-israel- … s,0,7509599.story

Цитат
The European Cup game between Bnei Hasharon and Turk Telekom was postponed because the Israeli team did not return to the court. There was no word on when or where the game would be played.

Анди, не знам какво те притеснява в това, че мюсюлмани са демонстрирали, но подобни категоризации не са за тази тема.

Latea, писала си заедно с мен... Както виждаш, в медиите няма еднозначна информация, освен в BTV, която не следя, не съм срещала подобно твърдение в други източници.

# 187
Това пък с изаелският отбор никак не е честно.Да се пренася политика в спорта не би било редно.

# 188
Мента, да права си. В сайтовете за спортни резултати не беше обявено.

http://livescore2.eurofootball.bg/index.php?sid=3&date=06.01 … 09&refresh=60

Хард, извини ме, не ми се спори с теб.

# 189
има ли нещо вярно,че има вероятност конфликта макар и временно да бжде преустановен.Тук инфото е доста противоречиво,особено след визитата на Сарко.

# 190
Latea  никой не иска да спори с тебе !
Само не разбрах , това ,че е отсъдено 20 :0   за израелският отбор(ако е вярно) с какво променя факта за атиеврейските прояви ?!   Tired

# 191
  • Някъде там...
Хард,те го споменаха във връзка с това ,че Ханд се обърка и написа,че служебната победа е дадена на турския отбор...

# 192
Цитат
Миши дано при вас нещата са другак !
ааа,ние сме на локално парно - дърва има!А имаме и дърводелска работилница.Готвя на газ - пропан-бутан.

# 193
  • София
Това пък с изаелският отбор никак не е честно.Да се пренася политика в спорта не би било редно.
Права си Криси, и независимо от възгледите ми, съвсем чистосърдечно отбелязах в предходния си пост, че не ми се вижда  редно, конфликтът да се пренася дори и в спорта..Още повече, че не всички играещи в двата отбора  по произход са от държавата, чийто отбор представляват... Peace
Хард, извинявай за питането, но ти преди да се изкажеш, четеш ли написаното в предходните постове?! newsm78Първо, не Латеа започна темата, а и второ дамите тук осъждаха не само самата антиизраелска акция, а  и "неправилно" взетото от съдиите  дискриминативно решение...За твое сведение, при нормални обстоятелства, отбор  отказал да вземе участие в даден мач, автоматично "подарява" служебната победа на противника си...Но като имаме предвид, че  обстоятелствата са преминали допустимата граница, мюсюлманските /турците/ организатори на кръга от Еврокупата са взели правилното решение, т.е са осъдили посредством решението си случилото се..Какво повече искаш да чеуш?! Или наистина само си чешеш езика? Stop

ПС Това удебеленото го написах просто с идеята да се види, колко е неприятно подобно подчертаване...за което  искрено се извинявам на всички останали, освен на инициаторката му.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 20:09 от sarated

# 194
какво казват при вас, за бомбардираните сгради на УНО? въпреки че са били дадени координатите им на военните и че е упоменато, че там се намират мирни граждани, предимно деца?!?!?

krisy, историята познава много примери за "омесване" на политиката и спорта...сети се колко олимпийски игри са били бойкотирани от разни държави по политически причини  Peace
мисля, че имаше и наказани държави да не взимат участие в разни състезания, пак по полит. причини.

h_d, не се засягай, но не виждаш по-далеч от носа си.

Общи условия

Активация на акаунт