ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 502
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мили ми Hug,
ей, голям студ е оф нашия край, направо ми замръзна цифката:crazy:...днес бях командировка и поради тази причина съм по-рано в къщи и успявам да седна дорде моето маймуне спи...
Радвам ви се от сърце за предстоящият купон, но май пак без нас ще е Cry...в тези студове за никъде не е...ужас, направо ooooh!
Иначе Инка лудее все повече и повече с всеки изминал ден, но това, на което се радвам е, че нощем започна да спи като хората и ако се събуди веднъж то това й е...Сутрин става рано, обаче, но си мисля, че и този кусур ще го "махнем" в скоро време...
Според нея всички животни викат "мама", само магарето и кончето казва как правят наистина...това сме се изучили, какво да се прави Blush
Прекрасни сте с творенията си! Flutter Hug Heart Eyes

# 226
Иве , а пък ние казваме как прави жмудата и извънземното Joy , но няма как да го напиша Mr. Green
А относно студа , откакто майка изкара тук две зими , сега студа в България  не я плаши и впечатлява ,  но и тук вече не иска да идва Mr. Green

# 227
 hahaha я сподели ЖМУДАТА как прави , извънземното е ясно (виждала съм те кво правиш)

# 228
  • София
Ама щом си я виждала и жмудата трябва да ти е ясна hahaha

# 229
Ако искате да знаете жмудата и извънземного говорят на един и същ език...пуууу  неуки  baby_neutral

# 230
Жмуди, Гуди, здравейте и от нас..
Някой бил ме набедил, че се крия и тайничко чета..  Mr. Green
Няма такова нещо.. Или поне сте се припознали..  hahaha

За общия РД - все още обмислям, защото периода е супер болнав и като знам колко трудно се оправихме последния път, трудно ще рискувам да дойдем, но кой знае..  newsm78

п.п. Вие двете, големите жмуди, деца за гледане нямате ли си бе?  #Crazy

# 231
# 232
  • Sofia
За общия РД - все още обмислям, защото периода е супер болнав и като знам колко трудно се оправихме последния път, трудно ще рискувам да дойдем, но кой знае..  newsm78

Ама веееееееееееееееечно се оправдава бееееее ...

Ей я , пак наднича

# 233
# 234
Бори , честит рожден ден , бъди здрава, щастлива и много обичана. Много да те глези Венци , а Поли и Макс да те слушат  Heart Eyes

# 235
Честит рожден ден Бори–Ана,бъди здрава, много щастлива и обичана  bouquet 

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОРИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ

Последната седмица на месеца сигурно ще бъдем в София, така че ако не е късно може ли да се включим в Рождения ден? И също си мислех не е ли хубаво да има подаръци, нали все пак е рожден ден.

# 237
Честит рожден ден на БориАна!Много здраве и любов ти желая!

# 238
  • Sofia
 newsm59 Бори-Ана ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! САМО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛ КУПОН!   bouquet

ОБЩ РОЖДЕН ДЕН: 31ви ЯНУАРИ ОТ 13часа ДО 15часа, това е клуба http://www.pchelichkatamaia.com/
Парички ще даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация/предварително ще поръчаме няколко вида солени и сладки плата, и мезета/ +торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас
18. Аничка
19.Клер
20. Дикси
21. Магинти
22. Вещуна
23. desska
24. Venchno

# 239
Момичета, тези от вас, които са водили бебишорите на ваксинация на 1 годинка и 1 месец - тази за шарките - имаше ли мерки и теглилки или само ви боцнаха? Ние ще ходим утре, а Лора се разстройва много повече от кантара, отколкото от инжекцията и искам да се подготвя психически, ако пак ще опищяваме света.

Их, вече потривам ръце за ЧРД-то, като знам вкъщи 7-8 бебишора каква дандания вдигнаха за рождения ден на Лора, представям си в клубчето как ще настане тотален ХАОС  Laughing

Бори-Ана, честит рожден ден! Много здраве, любов, късмет и успехи на всички фронтове, най-вече на бебишорския!

Деска, бе и аз си мислех дали да не си спретнем нещо като томболка с подаръци, обаче тия малките без друго ще ни се качат по главите, та не знам дали ще ни е до подаръци...

Общи условия

Активация на акаунт