Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 631
  • 593
  •   1
Отговори
# 105
  • На черешатааа
Някой да е ползвал този парфюм-отзиви ако може http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_61137W-am-cid_P … me__products.html благодаря предварително   bouquet

# 106
  • На черешатааа
И отново с питане  Embarassed някой да е срещал детски парфюм във фрагранса newsm78 newsm78

# 107
И отново с питане  Embarassed някой да е срещал детски парфюм във фрагранса newsm78 newsm78
Да ето го. Разкошен е има плюшена играчка и прекрасна кутия. Казвала съм че аромата е без алкохол , а е по-траен от моите Шанели. Wink  http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_K-am-pid_ … 6W__products.html

# 108
  • На черешатааа
Да ето го. Разкошен е има плюшена играчка и прекрасна кутия. Казвала съм че аромата е без алкохол , а е по-траен от моите Шанели. Wink  http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_K-am-pid_ … 6W__products.html
Благодаря  bouquet, а дали е подходящ за 8 годишна госпожица

# 109
Не знам, по принцип е за малки деца. Предпочети нещо на Барби или Дисни. Иначе аромата е много хубав.

# 110
# 111
ДА ама не, на мен това ми се случва постоянно с отварянето на много страници. Нещо като все едно се е закачило и отваря ли отваря. Изписах това в сърча, но нищо не откри. newsm78
А отваряха ли ти се прозорци с реклами или подобни неща от самосебеси?
не случи се само веднъж, отвориха се стотина прозорци с един и същ парфюм, когато кликнах на линка даден тук  Rolling Eyes

току що и на мен ми се случи като кликнах на този линк :
Някой да е ползвал този парфюм-отзиви ако може http://www.fragrancex.com/products/_lid_B-am-pid_61137W-am-cid_P … me__products.html благодаря предварително   bouquet

И да се похваля току що си взех колетчето от 15.12., супер са нещата за първи път поръчвам, взела съм само тестери за сега, ще продължавам да си поръчвам и да ви чета  Peace Hug

# 112
  • гр.Варна
Хубаво се зарадвах,ама....
Отивам до пощата ,вземам дългоочаквания колет на мое име с тегло 2.200 кг ,отварям и  Shocked цял кашон Боди лосиони, пудри и т.н. ,които някаква С'сън от Нова Зеландия си е поръчала  #Crazy ...
Е,искам си моите парф'ми... Сега какво -да им пиша,да върна колета ,а каква е гаранцията ,че ще получа моя  ooooh! .Моля ви,споделете вашето мнение Praynig

Още не мога да си намеря място от яд #Cussing out . На всичкото отгоре по техни данни пакета тежи 3200 кг. А я си представете,че беше отишъл и на митница и трябваше и там да плащам за да го получа ... Sick Какво правим #Crazy . Лошото е ,че от 13.11(фатала) чакам две поръчки и сега не знам какво да им пиша-коя е заменената...

# 113
Вчере получих този парфюм и да споделя страхотен е и много траен. Напомня ми на Моята кралица на Маккуин.

# 114

Получих известие за колета ми от 13.11
Най-сетне Mr. Green
Чакам основно Булгарита.Да видим.

# 115

току що и на мен ми се случи като кликнах на този линк ....

Дааа, ето и на мен и трябваше да рестартирам компютъра. Sad Да не сме вирусясали пак, аман вече.
На никой друг ли не му се случва? Вчера четох бегло, че има такъв Троян с такива симптоми. Момичета споделете дали и на вас ви се случват подобни неща! Praynig ПОчва да ме гони параноята и трябва пак да изчета тонове инфо за тези неща, разногледа станах. Tired

# 116
момичета, на експлорера /tools-internet options-security....и т.н./  има настройки за защита от всякакви поп-ъпс, аз съм си ги направила почти на най-силна защита и съм забранила activX  и въобще не ми излизат никакви такива прозорци и много помага.Така не мога да ви обясня точно, защото са много неща за отмятане, но ги разгледайте или най-добре извикайте някой да ви ги оправи.

# 117
Получих си парфюмите-залагах на класиката,но от бялото булгари не съм особено доволна,взех го,защото имах зеленото и ми харесваше,но това не е особено по мой вкус.
Cool Water-беше отварян и ми се стори,че липсваха няколко милилитра,не беше тестер,а нямаше целофан.
Мострата на Bright Crystal-ми допадна.

# 118
Моят Cool Water не беше отварян, да кажа, че нито един от трите не беше пипнат, но моят е тестера, в бели кутийки са и без капачки.

# 119

току що и на мен ми се случи като кликнах на този линк ....

Дааа, ето и на мен и трябваше да рестартирам компютъра. Sad Да не сме вирусясали пак, аман вече.
На никой друг ли не му се случва? Вчера четох бегло, че има такъв Троян с такива симптоми. Момичета споделете дали и на вас ви се случват подобни неща! Praynig ПОчва да ме гони параноята и трябва пак да изчета тонове инфо за тези неща, разногледа станах. Tired

И на мен ми се случи същото днес, докато разглеждах Фрейгранса, но антивирусната ми не реагира, а тя наистина е добра.

Общи условия

Активация на акаунт