Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 631
  • 593
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешатааа
Благодаря момичета   bouquet  bouquet-видях и сетче даже и ще го взема  Laughing

# 121
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Получих известие за колета ми от 13.11
Най-сетне Mr. Green
Чакам основно Булгарита.Да видим.
Да са ти честити! Аз и днес нямам никакво известие. Утре ще тичам до пощата!

# 122
Момичета направете си анализ онлайн с тази програма http://www.pandasecurity.com/activescan/scan/?type=allpc . На мен ми откри доста неща. Много е лесно. Не е нужно да махате антивирусната с която сте в момента, а само я спрете за момента на анализа.
За да сте по-спокойни и по-сигурни. Peace
Освен това ползвайте Mozilla Firefox, казват, че било по-добре.

# 123
Аз също нямам известие и продължавам да чакам от 11.11 Sad

# 124
  • Бургас
 newsm44 newsm68 newsm44

това беше !!!! край на чакането !

днес си взех поръчките от 19.11 и 15.12 накуп !

извода е : Търпение , търпение Simple Smile

така че.. всички чакащи....въпрос на дни е всеки да си получи парфюмчето !

newsm10

# 125
# 126
  • Бургас

парфюмът е траен , сладникъв, като цяло е от парфюмите които при всички случаи ще ти допаднат
ако си фен на TRESOR , този ще ти допадне.

# 127
  • В море от любов
Aз днес си получих дългоочаквания пакет от 17.12.08! Party Crazy
И гледам, че е постоял и в наща поща 2 дена Wink, ама те лелките не  го били видели, че бил на името на мъжа ми Mr. Green, айде сега оправдания Mr. Green
Иначе всичко е живо и здраво, рекламации нямам! Grinning

# 128
Кашмира е хубав и траен парфюм, но е най-сладкия който можеш да си представиш. Като тава с баклава полята се чувствам. Има много ванилия. Накъртващо траен,30 мл ще ми стигнат за дълго време.Аз си го нося, малко хора могат да понесат толкова сладост и ванилия.. Парфюм за студено време.

# 129
Кажете нещо за този....

# 130
  • Балчик
Момичета, не ми шипват поръчката от 3 януари. Имам още две на 5 и 6 ануари- те вече са шипнати, а тази от 3-ти не е. Знам, че на някого се беше случвало подобно нещо. Имам ли повод за притеснения, да им пиша ли или да чакам? Rolling Eyes

# 131
Момичета, не ми шипват поръчката от 3 януари. Имам още две на 5 и 6 ануари- те вече са шипнати, а тази от 3-ти не е. Знам, че на някого се беше случвало подобно нещо. Имам ли повод за притеснения, да им пиша ли или да чакам? Rolling Eyes

Това често се случва, когато нещо не им е в наличност в момента, но не е изчерпано по принцип. Аз имах случай на едноседмично изчакване, след което ми шипнаха съответния парфюм. Но може да им пишеш - в някои случаи това помага да се разбързат  Mr. Green

# 132
# 133
Първия е супер, плодове и ванилия с крем брюле. Сладък, но нетраен за съжаление. Помпичката е върха, шишето също.
Другите два, не знам, аз не харесвам КК.

# 134
  • София-Лагера
Mерси Денси.
Аз херсвам Келвин и затова поръчах на сляпо.
А за първия почти съм сигурна ,че пубера в нас ще го гепи. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт