Америкън айдъл- осми сезон.

• 20 746
  • 454
  •   1
Отговори
# 270
Кажете ми, моля ви, къде съм виждала Адам walking like this? Някакъв филм на ужасите ли, нещо страшно познато и известно на всички. Тино? (Не става дума за Адам химселф, ами нещо, което наподобява страхотно, при това не се бъзикам).

# 271
Йессссссссс  Party

# 272
Ебаси нечестното с тоя Крис пфюююююююююююююююю , поне за Алисън съм доволна, ама сама ли ще си пиша днеска...

# 273
Видяхте ли сега, баба ви Джи като ви каза за татуто. Joy

# 274
Ебаси скучния тип....ама много ме яд  Crossing Arms, дано дадат уайлд карта на тату-то  Rolling Eyes

# 275
  • Добрич
Eee, поне не е Мат.  Wink Крис е по-добър от него!  Peace
Радвам се за Алисън!  Laughing
Чакам сега Адам, ако не го изберат сега съм сигурна, че ще е той на wild card.  Wink
Джи, нямам идея.  Rolling Eyes

# 276
  • Далече
Ако може малко по подробно за тези на западно крайбрежие Simple Smile, че аз чета ама при нас е 5:30 и няма какво да кажа Simple SmileSimple Smile
За сега на финала отиват Крис и Алисън, така ли?

# 277
Джи не знам къде си виждала нещо подобно... Simple Smile   абе, алтернативна муцунка е, т'ва е...Тату-то си замина, а?! Аз съм ОК с избора до тук. Ехехее, стара гостенка, бледата мома от лани....

# 278
  • Добрич
За сега на финала отиват Крис и Алисън, така ли?

Da!  Peace

# 279
О Боже, сетих се, къде "съм виждала" Адам - той е копие на един луд, от Лас Вегас, дъ майндфрийк, Criss Angel. Знаех си, че не полудявам, и извинете за безпокойството. Laughing

Ето

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 03:59 от Джи

# 280
Йес, за Адам...и да не стане идол, ще си го прилапат из някои алтернативни групички, помнете.  Laughing
 Джи, дай да видим за кой дуднеш цяла вечер, де... Mr. Green

# 281
  • Добрич
Йеееееееееее! Много се кефя за Адам! Бравос!  newsm44 Много добър, много!  Peace

# 282
Официално заявявам, без да съм чула останалите, че моя човек е Алисън и ще я видим на финалите. Амин! Да се помни!  Mr. Green

# 283
Йес, за Адам...и да не стане идол, ще си го прилапат из някои алтернативни групички, помнете.  Laughing
 Джи, дай да видим за кой дуднеш цяла вечер, де... Mr. Green

Дадох, бе (виж горе). И мисля, че ако сериозно подходиш, ш'гу хъресъш. Flutter (гледай малко ТВ по въпроса или ютубвай). Точно толкоз алтернативен е и този.

# 284
Топ 12 предполага ли се да са по равно мъже и жени Whistling

Общи условия

Активация на акаунт