Отговори
# 45
Ако на торта Наполеон сложа крем от разбита течна готварска сметана със захар - ще попият ли хубаво блатовете?  newsm78

Плиз, отговорете и на моето питане!  Praynig

Попитай и в тортената тема......Там са майсторките......Аз не знам нищо по въпроса.....

# 46
Pety, благодарско Simple Smile

# 47
Ако на торта Наполеон сложа крем от разбита течна готварска сметана със захар - ще попият ли хубаво блатовете?  newsm78

Плиз, отговорете и на моето питане!  Praynig

И аз не съм я правила тази торта.

# 48
Смятам да направя пилешко месо в палачинка за тази вечер. Но нямам сметана, а исках със сметана да направя сосчето с пилешкото, за да не е сухо. Имам малко прясно мляко и в момента цедя 1 кофичка кисело мляко. Имам и гъби. Как да направя сосчето?

# 49
Смятам да направя пилешко месо в палачинка за тази вечер. Но нямам сметана, а исках със сметана да направя сосчето с пилешкото, за да не е сухо. Имам малко прясно мляко и в момента цедя 1 кофичка кисело мляко. Имам и гъби. Как да направя сосчето?

Сгъсти прясното мляко с брашно или нещо като бешамел.  Peace Киселото мляко не го слагай, то само ще пресече прясното. Можеш една снежанка да сътвориш /става и с кисели краставички/.  Peace

# 50
Задуши гъбите(измити,нарязани) в масълце(олио),добави 2-3 с.л. брашно и долей студено прясно мляко.Разбъркай до желаната гъстота.Посоли на вкус и сложи 2-3 щипки черен пипер(млян).Соса ти е готов  Peace

# 51
Знам че имаше тема за "уличните мекички",но не я намирам,затова пиша тук.
Ако някой може да помогне с линк ще съм много благодарна  bouquet

# 52
Знам че имаше тема за "уличните мекички",но не я намирам,затова пиша тук.
Ако някой може да помогне с линк ще съм много благодарна  bouquet

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=307.105

# 53
Благодаря ти Бо_  newsm51

# 54
  • Кьолн
Момичета снощи започнах да правя сочно пиле, т. е. малки тайни, но щом го сложих във фурната разбрах , че е развалена и не загрява. Та искам да ви попитам как да го направя на котлона цяло ,но да не е варено? Има ли някакъв начин въобще? Направо ще се гръмна с тази моя фурна. Предварително ви благодаря!

# 55
Ако имаш МВ може там да спасиш положението(цяло, в плик, с малко картофки)........За котлон......Не съм правила...Но сега се сещам.....Може да го направиш на парчета, или на по-тънки пържолки и в оребрен тиган да си ги опечеш. Ако не е голямо пилето, може на парчета и с малко сметанка или вино, или бира, заедно с лук, печен пипер на сач.......Или задушаваш в тиган, пак на парчета и правиш нещо от типа на винен кебап.......

# 56
  • Кьолн
Мама цоцоланка благодаря ти за отговора! Наистина не се сетих за оребрения тиган. Ще пробвам и после ще докладвам. Пилето е малко и е от купените.

# 57
Я да попитам аз сега ....Имам една болка....
Вече 5-6 пъти като готвя пиле с грах или грах с картофи ми се разваля.Готвя го сутринта до вечерта вече е вкиснало и на шупли Shocked Shocked  Shocked След като го сготвя го държа на студено,не на топло....Направо в чудо се видях!
Нищо не мога да разбера,защо така се получава...

# 58
Какъв грах ползваш?

# 59
И замразен и консервиран....Все вкисва.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт