Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 001
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 930
Каня всеки, който има съмнения с рулетката да види, че са 80 кв м  Simple Smile И разбира се, че ТБ2 е много по-голямо, все пак е 300 кв м
Свободно място няма, скоро ще пристигнат сепаретата на МакКафе на свободните места.
Да, духаше много от вентилацията, от вчера вече не духа въобще при нас.
Никак не е задимено.
1,8 години, защото при многото деца и без майки вътре това е възрастта над която могат да се пазят сами.
Ако ще и 100 момичета да има на работа.
Играчките в Мол Пловдив, благодаря за загрижеността, са си точно за над 2 години, докато в бебешката зала на ТБ2 за точно до 3 години. В папките за безопасност, който има време, мога да му покажа да види възрастовата група.
Изключение в Мол П-в прави детската кухничка на Фишър Прайс, която ми е голяма слабост.
Като слушам какви мнения за играчките се дават с много компетентен тон, чак се радвам, че не чета в здравния и слушам съвети от там.

# 931
Като слушам какви мнения за играчките се дават с много компетентен тон, чак се радвам, че не чета в здравния и слушам съвети от там.
Това, че на една играчка пише, че е за еди колко си години, не означва задължително, че децата на тази възраст си играят с интерес с нея нали  Wink

1,8 години, защото при многото деца и без майки вътре това е възрастта над която могат да се пазят сами.
Някои и на 3 не могат да се пазят .. Ама това е една друга тема Simple Smile

Не може всички да харесват всичко, ама е хубаво да приемаш и различни мнения Simple Smile

# 932
Не може всички да харесват всичко, ама е хубаво да приемаш и различни мнения Simple Smile
Мнения всякакви винаги приемам, даже според хората с които работя, доста в повече отколкото е необходимо.
Спирам, може да си коментирате компетентно на воля.

# 933
[... пазарувам и от Саником.Намира се отдясно на БНа като трагнеш посока библиотеката,В партера на сградата срещу малкото паркингче.Надявам се да обясних правилно.   Peace
[/quote]

Улицата е "Велико Търново",блока е преди Дома на лекарите и зъболекарите,в мазето на блока.
И аз съм купувала от там,но качеството е по-ниско.Доста се спират на  Съником дрехите,винаги вземам номер по-големи.Иначе и те биват Simple Smile

# 934
Момичета, може ли някой да ми помогне с тел. на Мечо Пух? Praynig

# 935
  • Пловдив
Момичета, търся координати на детския център, ако изобщо се води такъв  newsm78 до Ескалибур. Онова заведение на ъгъла на Лаута.
Дори не знам как се казва, че да пусна търсачката  Embarassed
И също да питам, ако някой има инфо... Към картинга от другата страна има една площадка - тя към детския център на Ескалибур ли се води или към кафето отвън на картинга?

В стаичката на кафето, което е в горичката беше 2-рия рожден ден на Кали  Peace
Пиши ми на ЛС или на скайпа, ако искаш подробности  Hug  bouquet

# 936
  • Пловдив
Момичета, може ли някой да ми помогне с тел. на Мечо Пух? Praynig
Ако става въпрос за магазина за обувки в Кичука - тел. е 0897 614 087 - ЕТ"Виолета Минчева 91"

# 937
Момичета, благодаря много ...   bouquet

# 938
Да кажа и аз за дрешките на `Вис Виталис`-много са качествени!Аз бельо купувам само от там-и  цените са достъпни,и избора е голям  Peace
Имат и много пеленки,одеалца,комплекти за колички и кошари -абе има си всичко необходимо за новороденото на едно място! Peace

Каспър,а има ли ограничение за възрастта на децата?В смисъл дали мога да пусна дъщеря ми-на 6г е?  newsm78
И какви са цените?За в МОЛ-а питам-да знам дали мога да я водя с мен или да търся бабата  Wink

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 00:05 от penelopi

# 939
  • В царството на мечтите

..., да, мъничък е, а точно до него има още свободно място, просто празно. Няма ли начин Каспър да се договори нещо с управата, да се поразшири малко newsm78

Наемите в Мол-а са убийствени просто  Rolling Eyes Ако се разшири ще трябва да вдигне двойно цената и все някой ще започне да се жалва, че е скъпо  Wink
[/quote]
ето един здраво мислещ човек. Всички дуги си говорите еи така просто да кажете нещо. Тон Бонбон в мола е да разгледаш или по точно да напазаруваш и някои да ти гледа детето.Ако мислиш за детето го водиш в детски център а не там където пазаруваш

# 940

..., да, мъничък е, а точно до него има още свободно място, просто празно. Няма ли начин Каспър да се договори нещо с управата, да се поразшири малко newsm78
Цитат
Наемите в Мол-а са убийствени просто  Rolling Eyes Ако се разшири ще трябва да вдигне двойно цената и все някой ще започне да се жалва, че е скъпо  Wink
ето един здраво мислещ човек. Всички дуги си говорите еи така просто да кажете нещо. Тон Бонбон в мола е да разгледаш или по точно да напазаруваш и някои да ти гледа детето.Ако мислиш за детето го водиш в детски център а не там където пазаруваш
То хубаво, ама общо взето ако пазаруваш в МОЛ-а, като имам предвид какви са страхотни цените Simple Smile Няма да ти пука много, дали ти гледат детето за 3 или за 10 лв.. Нали така  Wink

# 941
  • Пловдив
Абе какво сте се захванали с Тон-Бонбон. На който не му отърва да не ходи в МОЛ-а с детето си (лично аз още не съм отишла и определено малкият ще го оставя за 2-3 часа на някоя от бабите)
И ако си мислите, че може да направите по-дибър център, моля- направете. Мисля, че Поля (доколкото я познавам) е съобразила всичко с изискванията за Детски Центрове. Не може да сложиш играчка на която пише за деца над 3 години в кът за деца под тази възраст и би било нелогично да направип обратното. За квадратурата също съм склонна да вярвам. Имайте предвид, че запълнено пространство (с играчки и деца) изглежда визуално по-малко.

сори за спама, но на моменти не се сдържам

# 942
Абе какво сте се захванали с Тон-Бонбон. На който не му отърва да не ходи в МОЛ-а с детето си (лично аз още не съм отишла и определено малкият ще го оставя за 2-3 часа на някоя от бабите)

Не всички имат баби на разположение Wink

# 943

Не всички имат баби на разположение Wink
И то с избор на коя  Laughing

Хех.. съжалявам, че си казах мнението..
Просто всичко е перфектно! Повече няма да се обаждам.. Аман от лицемерие..

# 944
Айде сега и лицемерие, не виждам защо се карате, това са направили, лошо или добро, всеки сам си преценява къде да си остави детето, баби, дядовци, лели или чичовци, детски центрове или да си го мъкне с него по магазините, не се карайте за глупости!

Общи условия

Активация на акаунт