Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 826
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 290
Момичета, спешно ми трябват телефоните на  студио за Красота Белисима, близо до Богомил което е!  Praynig

преди бях ходила там няколко пъти, имах им телефоните, ама пусто не мога да ги намеря.... :С

# 1 291
  • до Пловдив
Момичета, спешно ми трябват телефоните на  студио за Красота Белисима, близо до Богомил което е!  Praynig
виж какво намерих за това ли става въпрос

Белисима БГ
Пловдив, ул. Гарванов 57, ет. 1
032 676989
класификация: Козметични салони

# 1 292
виж какво намерих за това ли става въпрос

Белисима БГ
Пловдив, ул. Гарванов 57, ет. 1
032 676989
класификация: Козметични салони

Не, на този на Сан Стефано, но намерих в една от предните теми телефон, благодаря!   bouquet Heart Eyes

# 1 293
  • В царството на мечтите
Случайно някой да е мяркал някъде да се продават абажури за лампиони? От най-стандартните - като пресечен конус.
bau maks и такива подобни магазини кадето са осветителните им тела има и само такива работи

# 1 294
# 1 295
А аз от седмица се опитвам безуспешно в интернет да издиря къде в Пловдив правят антицелулитни масажи така наречените LPG и къде има такъв уред Power Plate. В КМ не мога да получа инфо за имена на конкретни салони. Помогнете ми. До сега съм открила в интернет само един салон в Кичука, но ми се иска да събера повече информация, за да сравня нещата.
Заповядайте http://studio-marina.net

Иначе майка ми си прави в Енигма процедури преди 2 години.. и е много доволна Simple Smile
Благодаря ти duhi puhi. Май това е единственото, с което разполагам и следващата седмица след работа ще мина от там за информация на място, а още утре ще им звънна по телефона. Благодаря много. А ти лично познаваш ли някой ползвал и доволен?

# 1 296
А аз от седмица се опитвам безуспешно в интернет да издиря къде в Пловдив правят антицелулитни масажи така наречените LPG и къде има такъв уред Power Plate. В КМ не мога да получа инфо за имена на конкретни салони. Помогнете ми. До сега съм открила в интернет само един салон в Кичука, но ми се иска да събера повече информация, за да сравня нещата.
Заповядайте http://studio-marina.net

Иначе майка ми си прави в Енигма процедури преди 2 години.. и е много доволна Simple Smile
Благодаря ти duhi puhi. Май това е единственото, с което разполагам и следващата седмица след работа ще мина от там за информация на място, а още утре ще им звънна по телефона. Благодаря много. А ти лично познаваш ли някой ползвал и доволен?
Ами аз много се бях навила миналата година да се подлагам Simple Smile Че и пари бях събрала Simple Smile Ама се справих и без тях  Blush

# 1 297
Ами аз много се бях навила миналата година да се подлагам Simple Smile Че и пари бях събрала Simple Smile Ама се справих и без тях  Blush
Някакво убиец на целулит ли си открила или... просто спря да му обръщаш внимание? Аз пък обратно. До сега не му обръщах внимание и той съвсем избуя. Сега и да искам не мога да го не видя. Simple Smile

# 1 298
Някакво убиец на целулит ли си открила или... просто спря да му обръщаш внимание? Аз пък обратно. До сега не му обръщах внимание и той съвсем избуя. Сега и да искам не мога да го не видя. Simple Smile
Ми не Simple Smile Просто имах доста кг за сваляне и като ги свалих - изчезна и Ц. Simple Smile И се мазах с розовата дева паралелно..

# 1 299
power plate има в Аква ленда в Тракия

# 1 300
Be sunny, не зная от теб ли е сега този цитат за Акваленда в Тракия, но благодаря и на тебе. Брех! Изведнъж заваля информация!!! Ето, че се намери и инфо за Power Plate.  newsm44 Сега остава да подсигурим и финансовата част и... работата спи!!! newsm39  love001

# 1 301
Да, аз писах за Акваленда, но нещо не ми се получи цитата, както и да е - важното е, че си ме разбрала. Wink

# 1 302
Да, аз писах за Акваленда, но нещо не ми се получи цитата, както и да е - важното е, че си ме разбрала. Wink
Знаеш ли колко струва, Be Sunny?

# 1 303
По-скоро знаех. Сега не съм много сигурна, но беше към 30-40 лв на процедура. Соленко излиза, но съм чувала много добри отзиви. А и да не забравя - трябва да си направиш поне десетина процедури, но една процедура се равнявала на 3 часа във фитнеса

# 1 304
Момичета, спешно си търся дамска чанта в сребристо ... нито много малка като плик, нито голяма като торба. Проверих в няколко магазина на главната, но са все официални като за абитуриенти ... а на мен ми трябва тип ежедневна в този цвят.
Моля, който има инфо ... помагайте. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт