Любители на котки - тема 17

• 36 748
  • 366
  •   1
Отговори
# 135
Диди, това е британец. И аз съм луда по тях, ама няма кой да ми вземе  Laughing луди пари са. А и трудно се намират в Бг. Трябва да издириш мама котка и да се запишеш да чакаш за коте. Като котетата не ги дават на случайни хора, колкото и пари да платят. Имаше фен клуб някъде на тази порода.

# 136
Теди, сигурна ли си, че това е британец? Защо си мисля, че британците са чисто сиви, чак сини newsm78. В темата имахме 1 такъв индивид Peace.
Липсват ми Джиндж и Сиамка Cry
Къде стееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее?
ГуГоооооооооооооо Hug Hug Hug Hug Hug

# 137
http://www.tigers-deluxe.de/frames.html
Този сайт го беше пускала май преди Бушката и беше казала, че са британци, после аз писах в един форум за такива котета, ама като чух цената и се отказах.
Те са няколко вида британците. Това тигровото - сиво със сребристо и сини или зелени очи е точно такова. А и в рекламите на Уискас съм чела някъде, че ползват само породисти бритаци.

# 138
  • град-държава
Е нали имаме Британец в темичката  Mr. Green ,а цветовете са много ,Бритишът от рекламата на Уискас мисля е мраморно таби и доколкото си спомням е на една достолепна дама англичанка.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 18:02 от ahasver

# 139

ето ги дяволчетата снимани на дневна светлина...само така стават хубави снимките Crazy

# 140
Тъй.... и сега кой кой е  Joy
Второто  е Зоро, налиииииииииии ??? Кажи, че познах  Grinning

# 141
Да, така е, позна...  Peace
Пратила съм ти тези снимки на пощата, може да ти пратя Зоро и Джес като по малки ама незнам...

# 142
  • DE
Теди, сигурна ли си, че това е британец? Защо си мисля, че британците са чисто сиви, чак сини newsm78. В темата имахме 1 такъв индивид Peace.

Ей, Шушулче  Hug

Тук съм, мяткам по едно оче, обаче това моето момченце е голям инквизитор, не ми оставя кой знае колко време да пиша! Джинджи и тя се загуби, чакаме да каже как се погаждат Гугумънго и бебе Дидо. Моят младеж го водих на гости на белия британец Томи, който бях снимала и е в албумчето ни. Бебето изобщо и не разбра, че има нещо необичайно, а и котката не му обърна никакво внимание. Така мина първият ни сблъсък с котешкия свят, да видим по-натам как ще бъде, аз не съм се отказала да си взема коте, но още е рано. Много конфузно, понякога като гушкам бебето ми иде да му кажа Пуси, тя много ми липсва... А какво стана с Шели, прибра ли се?

# 143
Много конфузно, понякога като гушкам бебето ми иде да му кажа Пуси, тя много ми липсва... А какво стана с Шели, прибра ли се?
Пак добре, че не го казваш.... аз вчера изръсих едно- пис, писсс.....  като виках Светлин да дойде за една хапка  Embarassed Точно, както викам на котетата. Съвсем изперквам.
Диди, знаеш ли па какво ги разпознах? Зоро има май едни бели косъмчета на гърдичките...  Grinning Може да пратиш и снимки със Зоро като малък, тогава бяха много готини.

# 144
.... аз вчера изръсих едно- пис, писсс.....  като виках Светлин да дойде за една хапка  Embarassed Точно, както викам на котетата. Съвсем изперквам.
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Зоро можеш да го разпознаеш и по ушите... има косъмчета на върха им и е като рисче  Party

# 145
Даа, и това забелязах, ама забравих да го напиша  Laughing

# 146

Ей, Шушулче  Hug

Тук съм, мяткам по едно оче, обаче това моето момченце е голям инквизитор, не ми оставя кой знае колко време да пиша! Джинджи и тя се загуби, чакаме да каже как се погаждат Гугумънго и бебе Дидо. Моят младеж го водих на гости на белия британец Томи, който бях снимала и е в албумчето ни. Бебето изобщо и не разбра, че има нещо необичайно, а и котката не му обърна никакво внимание. Така мина първият ни сблъсък с котешкия свят, да видим по-натам как ще бъде, аз не съм се отказала да си взема коте, но още е рано. Много конфузно, понякога като гушкам бебето ми иде да му кажа Пуси, тя много ми липсва... А какво стана с Шели, прибра ли се?
Ау, Сиамка, толкова се радвам да те видя. Радвам се, че сте добре и не поддаваш на инквизицията hahaha
Шели така и не се прибра, мн ми липсва малкото злодейче Cry Cry
Покажи го този твой наследник де, може и на лс Mr. Green

Теди, а каква е цената? Значи ги бъркам с др вид котка Thinking

# 147
Шушулче, те така и не ми отговориха в темата на въпроса ми за цена, но четох тук - там и са над 1000лв май... да каже някой по- компетентен.

# 148
  • град-държава
Тед,там(ако става дума за дог.бг) и никой няма да ти отговори за цената,но ти си права,че цената не е определяща,трябва да бъдеш препоръчан,да минеш интервю и да чакаш удобрение за стопанин и куп други неща...за нас мога да кажа,че платихме трицифрена сума в евро,не го взехме от Бг и съветвам всеки,който реши да си взима чистопородна котка да не го прави от тук...специално за Бритишът мисля мога да бъда информативно доста полезна,защото ние минахме през един малък Ад докато вземем Арчи( той всъщност се казва Blue Amadeos Rafaell-по документи,но ние решихме да си го наречем с наше  Mr. Green )...вече обсъждаме на семейно ниво варианта за още един пух и очаквам скоро да се сдобием с още един чудесен представител на Бритишите(имаме страхотен спор относно цвета какъв да бъде Mr. Green )... Heart Eyes

# 149
  • ВАРНА
Някой би ли ми препоръчал примерна схема за домашно приготвяне на храна(съотношение и видове меса),защото аз правя за семейството домашен пилешки пастет,а Фродо подивява за него.Давам му на котора, все пак е термично обработен,но бих могла да го поглезя миличкия с подобни изкушения само за него.
Много е капризен-яде само пилешки гърди,бяла риба.Това кожички,трътки-не.Явно си пази холестерола Wink.

Общи условия

Активация на акаунт