32 майки в Канада

• 26 703
  • 287
  •   1
Отговори
# 150

Та молбата ми е следната. Живеем на спирка SNOWDON, бихте ли ми предложили някакво развлечение или може ли да си направя среща с някоя от вас из парковете за да поиграе детето с други деца....

Елате ми гости  Grinning Ние живеем в Аунцик, но до нас има хубав транспорт. И ние сме понякога много затворени вкъщи с тая студена зима. Ще ти покажа ние къде посещаваме. Малката ни е на година и четири месеца, но обича да се събира с други дечица, независимо че са какички.
Ако решиш нещо, пиши ми на лични.  Peace

Даже ми се иска да предложа на монреалските мами, която от вас е съгласна да си правим гости от време на време, та да си играят дечицата ни заедно.  newsm68

# 151
Момичета помня , че бяхте дискутирали ваканций из топлите държави по назад из темите. Ние плануваме следващия месец да ходим до Доминиканската Република и ще се радвам ако някой, които е бил там сподели мнения . Ще бъдем с две малки деца - 5 и 3 г. и баба и дядо:) Благодаря ви много.

# 152
Dot, ние бяхме декември месец тази и миналата година
като цяло сме доволни, но трябва да знаеш някой неща, например това че 5* хотел е по скоро като 3 1/2-4* в бг с по-хубава храна, тоест гледай да вземеш поне 4*..
излизането от резорта с деца не е особено разумно според мен, там карат като луди, колите с които превозват туристите по екскурзии (предимно отворени камьони или джипове) не са обезопасени за деца!
Навсякъде се пуши.. поне за мен това е голям минус
Ако изберете Пуерто Плата (Riu) е добре да си вземете водни обувки, в морето има много остри камъни. На Пунта Кана (ние бяхме в Bahaia Principe) плажа беше по добър от тази гледна точка, но пък плажната ивица свързва всички хотели и е винаги претъпкано

За Rui Mambo и там по принцип 3те Руита в Пуерто Плата, те са свързани и могат да се ползва всичко от трите хотела, мога да кажа че басейните бяха ужасни, водата вътре ледена и въобще не ставаха за деца, но пък храната беше много добра и изобилна и имаше страхотна програма за децата по цял ден. За стаята настоявай за дабъл бедс още като правиш резервацията.. по принцип имат бебешки легла, но поне в този хотел бяха някакви стари и страшно паянтови.. стаите не бяха хубави, леко мрачни и влажни. Комплекса е огромен и е супер за разходки, много спокойно и приятно

За Бахия Принципе.. стаята ни беше много добре, басейните бяха супер, макар леко пренаселени, особено тези до плажа, морето красота. За съжаление нямаше никаква нормална програма за децата, храната беше доста по зле от миналата година, въпреки че не мога да се оплача че сме седяли гладни.. Ресторантите с резервация бяха супер, ако някой ходи горещо препоръчвам гарден грила Peace Пак беше голям комплекс, имаше обаче влакчета които карат туристите от главните ресторанти до вилите и морето.. това влакче много ми бъркаше в здравето, никога не ги спираха и задимяваха всичко, отделно че едната страна изобщо не ставаше за пешеходци защото постоянно минаваха разни колички, мотоциклети и други превозни средства..

Знам че доста хора са ходили на доминиканската, надявам се да се включат и те с мнение и ревюта на хотелите, ние мислим пак там да ходим догодина, така че ще ми е много интересно Peace

ето разказа за нашата ваканция

# 153
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН, СИМОНА на Невенската

Да ви е жива и здрава, весела и щастлива малката госпожица newsm38 Tada  party002

# 154
Dot
Ние бяхме миналата година в Пунта Кана (края на февруари). Бяхме в хотел Sol Melia Caribe. Мисля, че 4 звезди се водеше.
Много ни хареса! То също е комплекс, който се обикаля с едно влакче - децата много го харесаха естествено. Има 15тина ресторанта. Няколко бара, на някои със жива музика. Плажа според мен си беше само за този комплекс, защото винаги имаше места и свободни шезлонзи. Ако сте в този комплекс няма нужда да си носите кърпи за плаж - там дават безплатно. Също така имаше няколко басейна и детски кът, който беше безплатен за целия ден. Темата им беше Флинтстоун - сещаш се, че и там много им хареса на моите малчугани.
Единственото, което не ми хареса беше, че ни занимаваха един ден с техните оферти за членство в техния клуб, така, че уж да ползваш до края на живота си по-ефтини почивки в техните комплекси. Въобще не им се връзвайте да ходите да говорите с тях за това - ще ви загубят целия ден.
Извън комплекса ходихме до един увеселителен парк със животни, който не беше кой знае какво.
Като цяло сме страшно доволни. Определено бихме отишли пак!

# 155
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден, Denzul ! Бъди здрава и щастлива !

Честит РД и на  Симона ! Да е винаги засмяна !

# 156
Здравейте лейдис,
 Мисля че по източно време мога да почерпя с някой коктейл Simple Smile

Честит Рожден Ден на Симона!

# 157
Честит 1-ви Рожден на Симона!
Невенска, да ви е жива и здрава и все така чаровна малката госпожица!

Честит Рожден Ден и на denzul! 
Бъди жива и здрава, щастлива и много обичана!

# 158
  • Торонто
Честито на рожденничките!

За резортите по Карибите и мен ме интересува има ли такъв с топъл басейн и топло море? Температура тип българските минерални басейни?
Всъщност може и в Канада да е мястото (за лятото), само да е хотел с топъл басейн

И да благодаря на hoyden, която даде последния линк с книгите. Четем с детето "Двойната Лотхен", супер много се забавлява:)

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 05:58 от Sofi

# 159
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Симона! Честит празник и на мама Невенска!

Честит Рожден Ден на Дензъл!

Софи в Куба имаше някакви малки басейни с висока температура на водата - със специални предупреждения че не са за бременни малки деца и хора със сърдечни и други проблеми. Не съм ги ползвала обаче и не мога да кажа какво точно представляват. Друг е въпроса че определено имаше доста дечурлига които се киснеха в тях въпреки предупреждението и водата не беше от най-чистите.
Но ако си мераклия ще издебнеш момента след като почистят басейна сутрин и ще се възползваш - мисля че бяха 2-3 такива басейна в комплекса.

# 160
Честито, Дензъл! Много хубава, усмихната и успешна година!

# 161
Мили мами днес и аз видях  EFP Simple Smile Много съм щастлива и доста шашната 1 милион въпроси ми се въртят в главата Simple Smile но като за начало : искам да си намеря добър лекар (да следи бременността) .Живея в Мисисага ..ако някоя от вас е доволна от своя лекар моля да ми пише! Благодаря ви мили мами ! Усмихвайте се живота е хубав Simple Smile

# 162
  • Монреал
Честито на родженниците!  Grinning  bouquet
Честито, Виктория! Лека бременност!
Ние не сме ходили по топлите страни все още, но се надявам догодина. Момичета, как съчетавате ходенето до България с другите ваканции- аз едвам успях да изпрося 3 седмици отпуска тази година от работата и ще си ходим с мъника в България, а ако искаме да пътуваме някъде другаде просто няма време кога  newsm78

# 163
BukTopuq, честито Peace
Лека бременност Heart Eyes Аз бих ти препоръчала да провериш дали имате мидуайвс и да се запишеш при тях. Те обръщат много повече внимание на пациентите си отколкото лекарите, които обикновено те виждат точно за 5 минути и никога нищо не ти казват.. Още си съвсем в началото, ако има се обадиш тези дни със сигурност ще намериш място Wink
http://www.midwifery-care.com/
разгледай страницата им ако имаш въпроси и им се обади възможно най скоро, защото те не взимат много пациенти Peace
мидуайвките правят абсолютно същите изследвания както и лекаря, но визитите са по 45 минути и много фемили ориентед, просто разликата е огромна, а ако ти е първо бебе ще имаш много въпроси Crazy ако се съмняват че има някакъв проблем във всеки един момент те пращат при лекар, но продължават да се грижат и те за теб и пак ще дойдат на раждането ти.. абе супер са просто  bouquet

# 164
По мое мнение най-добро за семейство с деца е Доминикана, толкова забавления за възрастни и деца не съм виждала на други места ( в Доминикана бяхме миналия април -комплекса беше в Пуерто Плата. Храната беше превъзходна - по Карибите навсякъде е такава, басейните топли и чисти). Иначе що се отнася до топли минерални извори- имам поцещение в Коста Рика и в Канада. В Канада съм ходила на Радиум - басейн от социалистически тип, в който само се киснеш. А в Коста Рика, беше комплекс с 9 различни басейна ( с различна температура), беше божественно.

Общи условия

Активация на акаунт