ВАКСИНИ - Дискусия за вредата им (част 2).

• 70 434
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 420
Успокойте топката ве4е!Ако едно приятелство приклю4ва по този на4ин,то не е било никакво приятелство!
А сега по темата...kaigi ,мъжа ти за6то не е ваксиниран?Религията ли му забранява?Би ли казала за6то?

Цитат
   Освен че най-големите информационни агенции са в ръцете на
същите ложи, всички те имат и чудесни съветници -например
Едуард Л. Бърнайс, „майсторът на изопачаването". В продължение
на не по-малко от четири десетилетия той доминира в
американската РR-индустрия (от 30-те години насам); усилията му
бяха насочени към манипулация върху мисленето на масите. Той
винаги е бил наеман от най-големите концерни и дори от самото
американско правителство, за да налага продукти, които са
дефинитивно вредни.
.....................
....................
   Цел на живота му (при това с хонорар по избор) беше чрез
новините да набива в подсъзнанието на хората скицирани от него
идеи, да вменява изкуствени представи, да създава
нужната почва или да представя дадена идея в необходимата
светлина. Негови са впрочем и слоганите: медикаментите
лекуват; имунизациите укрепват имунната система; никое дете
не ходи неимунизирано на училище; на прага сме на лечението на
рака; месото е здравословно; НIV е причината за СПИН-а; млякото
е добър източник на калций...
   Самият Бърнайс смята обществото за „стадо, което трябва да
бъде водено". Стадното мислене правело хората „податливи на
управление" и той никога не се е отклонявал от основния си
принцип „да контролираме масите без тяхно знание".

Цитата е от "Hе пипай тази книга"

# 421
Мечта, статията е много интересна! По-точно интересното е че се появява такава статия в различен от личен сайт! С много малки стъпки промяната си пробива път и у нас.

Както вече казах, за мен интервюто с Ланка беше много от помощ. Помогна да разбера, че няма вируси - нещо, което Кристиан не веднъж е писал, но не ми беше ясно как и защо преди. Другото, което описва интервьото е отражението на разни субстанции върху клетките. А част от тези субстанции се срещат във всички ваксини. Изводът се наложи от само себе си:
1. След като няма вируси, защо да слагам ваксини срещу заболявания, които се твърди, че идват от вируси?!
2. След като няма вируси, КАКВА (по дяволите!) има във ваксините като активна съставка?!
3. След като няма полза от тях, но съдържат вредни субстанции, значи носят вреда!

Не знам дали може да по-ясно от казаното в интервюто. Не ми трябват повече доказателства от логиката в интервюто. Примерът с пилетата от 30 и някоя година беше показателен как се доказват вируси! Shocked

# 422

Цитата е от "Hе пипай тази книга"
Koято може да се изтегли от Спиралата,за тези които са извън България и не могат да си я купят от книжарницата.

# 423
Omegа, дали си от стадото или не ти пак ще бъдеш управляван. Колко са хората успели да плуват срещу течението?! Ако не е от изброените по-долу неща, то икономически винаги ще си зависим.  Освен, ако един ден цялата система не рухне под собствената си тежест!

Вероятно е било познанство, защото иначе би оцеляло дори алтернативната медицина.

Не е бил ваксиниран, защото не са имали достъп до лекарска помощ.

# 424
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Това, което е писано на лични си остава там! Не е нужно да занимаваш хората тук! И ако някога нещо съм направила, то не е било, за да ми се благодари!

Защо и ти не остана там на лични да дискутираш с мен, а предизвика целия  този спор от 3 страници? newsm78  Peace И накрая прекъсна хубаво приятелство заради това?  newsm78 Може пак на лични в СКАЙП да ми отговориш от където тръгна всичко, а не да занимаваш всички тук и да ме обиждаш! Слагам точка и ако имаш нещо да ми казваш знаеш къде да ме намериш!

Омега и аз я чета в момента!  Peace Спиралата е златна мина от такива книги!  bouquet

# 425
Момичета ,не се карайте zа глупости.  bouquet

Само умрелите риби плуват по течението.
Да,системата я очакваме сьвсем скоро да рухне..Особено тук в Западна Европа се раzвиват едни неЩа,zа които оЩе може би не сте чули или чели. Peace
Ланка има научни трудове.Който има достьп и интерес нека чете.Има над 30 книги,списания и др.Някои от откритията му ги има на офиц.сайтове кьм научните списания.

Мег,
Твоите вьпроси сьм си ги zадавал преди 20 години... Laughing
Сега само като чуя думата "ваксина" и ми причернява пред очите...Не ми трябва ниЩо повече да zнам zа ваксините от това,което zнам...

Дриzе,
Благодаря ти zа помоЩта и zа това,че не си дльжна на никого и вьпреки това го правиШ,и то беzкористно.

Омега,ти zаЩо пипаШ "таzи книга" на Ван Хелzинг?? Wink
"Die lukrativen Luegen der Wissenschaft" e по ценна и интересна. Peace
Най новата иzляzла е "Korrupte Medizin" von Hans Weiss

# 426
Цитат
Проблемът не е в доктор Ланка или статията, а от липса на конструктивност. Нямам желание да разпалвам нови страсти!
Това, което е писано на лични си остава там! Не е нужно да занимаваш хората тук! И ако някога нещо съм направила, то не е било, за да ми се благодари!
Все ще се появи някой да се из.. (с извинение) в тази тема.  ooooh!
На теб не знам какъв ти е проблема, но тук не е място за уреждане на лични отношения.
Ако няма какво да напишеш по темата и нямаш желание да четеш, какво те спира тук?!

Цитат
Omegа, дали си от стадото или не ти пак ще бъдеш управляван. Колко са хората успели да плуват срещу течението?! Ако не е от изброените по-долу неща, то икономически винаги ще си зависим.  Освен, ако един ден цялата система не рухне под собствената си тежест!
Управляван ще бъдеш колкото ти решиш. Ако изобщо осъзнаеш този факт..
Дори икономически може да си независим, зависи какво разбираш под това. Има хора, които живеят като отшелници, други са си изнесли семействата на село, произвеждат си собственоръчно храната, не виждат лекари с години..
Въпрос на желание и личен избор.  Peace

Цитат
Да не би случайно да си здравен работник, без да съм разбрала!? Това, че нещата са се развили, при твои роднини или познати по този начин, нищо не значи.
Значи много важни неща!
Стига да имаш желание да търсиш откъде идва проблема.
И не е нужно да си здравен работник..  Whistling

П.П. Ако ще се подвизаваш тук, моля спазвай добрия тон.

# 427
Много ми хареса,няма как да не споделя картинката с вас Wink

# 428
Много малко е вzел тоzи... Joy

# 429
Слушалките пък за какво са му?  Rolling Eyes

# 430
А масонският прьстен на кутрето пропуснахте ли го? Sunglasses

# 431
Недей така, че ей сега ще дотърчи някоя сърдита госпожа, че я обиждаме на етническа и кой зае още каква принадлежност.
И ще вдига пушилка още три страници. Crazy
Сори за оф-а.  Wink

# 432

Разбираш ги ти тия работи...    Mr. Green 

# 433
  • София
...Хайде, всички които не намирате любов в тази тема, защо не сътворите собствена?   bouquet[/color][/b]

Аз лично от вашата любов не се нуждая. Информация (полезна) ми е необходима, а не личните ви превъзбудени състояния и словесни изблици!

ivonska, тъй като смяташ, че трябва да се ваксинира и го правиш за детето си,...

И да повторя за онези, които или не четат внимателно, или възприемат само собствените си мисли - аз съм ваксинирала детето си с първите ваксини, НО към момента клоня към приключване с ваксинирането. ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОДКРЕПЯМ ДЕФИНИТИВНО ВАКСИНИРАНЕТО! Дали сега се разбра от всички?!

ПП. И Mirama, Превенара не ме интересува, защото съм достатъчно информирана кой е по-добрия вариант, така че не се опитвай да бъдеш ехидна, защото ме досмешава...

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:06 от ivonska

# 434
Информация (полезна) ми е необходима, а не личните ви превъзбудени състояния и словесни изблици!
Aман! Информация има на хиляди места в интернет и извън него. Вместо на всеки 10 поста да повтаряш, че ние тук сме едни превъзбудени словоблудци и никаква информация не даваме на горките новодишли, освен ако не са вече пострадали от ваксини, просто потърси информация, във формат, който ти допада и на място, което ти е приятно. В крайна сметка никой не те държи тук насила!

Общи условия

Активация на акаунт