LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 581
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли отзиви за тези мъжки фланелки,
та да взема на мъжо за да му запуша устичката,че все мрънка че стоя на компа и него съм го зарязала ден и нощ Laughing.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7907435& … ue&ksource=-1

и за тези сандали

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4746716& … ue&ksource=-1

как стоят -нося 40 номер  ooooh!и ако трябва да взема 41-оле- мале ще съм като маленкиий мук Laughing

# 556
  • София
Момичета,

ако ми позволите да кажа и аз нещо по повод на постоянните въпроси за самото пазаруване и евентуални проблеми които възникват покрай него.

Дано повечето нови мами тук, които наскоро са открили сайта да разберат, че тези от нас, които по-отдавна пазаруват от Ла Редут нямат нищо против въпросите, да -  и ние сме задавали и обсъждали различни въпроси и постоянно го правим - все пак този форум е затова - да си помагаме. Почти всички от нас не знаят френски - работим с речник или преводач точно както бихте направили вие, вместо да пускате текста на френски тук и да искате превод.

Малко по-острите настроения възникват само от това, че новите в повечето случаи не полагат никакво усилие да намерят отговора, а предпочитат да питат направо и така губят не само своето време, а и времето на всички, които четат всеки един пост (и стават причина темите да набъбват толкова и същите хора да имат извинение да не ги четат).

Като цяло обаче не смятам че аз лично имам право да се карам на някой - а да се опитам да направя така, че за всеки да е по-лесно да си намери отговора сам, отколкото да пита.

Отдавна ми се върти идеята да направя книжка - да я нарека нещо като наръчник (която ще е доста голяма като гледам) - където по основни раздели да включа цялата информация, с която всеки един от нас е допринесъл във форума - как да намерим продукт, какви са възможните развития на проблем, от какво зависи, как да го оправим и т.н.. За целта ще трябва да изчета всички теми - работата е огромна, обаче още ме държи ентусиазма и ще направя всичко възможно да го направя. Мисля, че ще мога да го направя до следващите големи намаления. Така всеки ще може да си дръпне едно pdf-че например и  да си чете, да си търси и евентуално ако там го няма въпроса естествено да го обсъдим във форума - в рамките на 2те години в които поне аз пазарувам оттам много неща са се променили - така че сайта се развива и винаги ще има нови неща.

Та - какво мислите за тази ми идея? Мислите ли че ще подобри нашата темичка?

# 557

Като го сложиш в кошницата се огражда в червено..... #Cussing out

# 558
Момичета,
...

Отдавна ми се върти идеята да направя книжка -
...
Та - какво мислите за тази ми идея? Мислите ли че ще подобри нашата темичка?

идеята е супер,както и всичко,което се прави от хората,които помагат,но дали ще има кой да я чете?
винаги ще има някой,който бърза или за по-лесно направо пита и по намаления пак ще е така изнервено.
Важно е всички да имат пари в картите ,пък нервите ще минат с намалението Peace

# 559
..нещо не мога да пусна поръчката... бутона за валидиране на кошницата не е активен?!   Shocked  Влизах наново няколко пъти - нищо! Някой има ли идея защо се получава така?

# 560
  • София
Ох, не знам, обаче ако е по-лесно да си я дръпнеш пред това да те нахокат във форума може и да стане  Laughing
Може да направя един първи вариант и да го пусна на някои от най-активните пазаруващи да допълнят и те и коригират от своя опит и да го качим на някой сървър за теглене. Аз лично примерно ще си сложа линк към него в подписа и така ....

Ако обаче мнозинството от съфорумките смятат че ще е безполезно естествено няма да то направя - това ще убие бая време все пак

Не знам, но ми се ще да направя нещо за да се подобри атмосферата, особено по време на юруша на намаленията  Grinning

# 561
момичета, интересува ме нещо за олекотените завивки - как да разбера кои са специално зимни newsm78
кои са летни разбрах - пише до тях été
разбрах кои са и за 4 сезона  Mr. Green
всъщност тези, на които пише 4 сезона те ли са зимни??  newsm78

п.с. или да се ориентирам по грамажа на завивката   newsm78

В описанието на завивката най-отдолу си пише-за помещения с температура над 22градуса-примерно-това е по-тънка завивка. Има такива за стаи с температура  от 18-22градуса-тези са по-плътни. Общо взето гледай грамажа, колкото е по-нисък, толкова е по-тънка. Ние спим в нас с тънка-, за над 22градуса, но в спалнята е по-хладно,  не ни е студено определено. Ето я нашата   http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … tegoryid=50256399

Финти, страхотна идея, аз от твоя сайт съм се учила , по твоите стъпки се регистрирах, а после и доста хора след мен. Обаче не знам дали ще ти се оцени труда подобаващо  Confused

# 562
  • Перник
..нещо не мога да пусна поръчката... бутона за валидиране на кошницата не е активен?!   Shocked  Влизах наново няколко пъти - нищо! Някой има ли идея защо се получава така?

Ееееееееееееее, ама този въпрос го има на предишната страница, както и отговорът му Peace

# 563
Момичета, някой има ли проблеми с бутона за валидиране на поръчката?  Rolling Eyes

И за ценителите на разни домашни потреби: оригинални панички
Виж тук
http://geocities.com/ina_bg/problemi

Прочети написаното в линка.

# 564
Искам да попитам 112/119 от мъжките спортни стоки на кой размер отговаря - XL ?

# 565
 Finty , според мен идеята ти е страхотна,но ще ти коства деня и нощта за година напред. За по-разсъдливите и търпеливите ще е от голяма полза,аз лично бих предпочела да ползвам такъв наръчник и да намирам отговора на въпроса си веднага вместо да чакам някой да реши да отговори в темата. Но за тези,които си ги мързи да четат каквото и да е, нищо няма да се промени,все така ще нахълтват в темата с въпросите си,без да се смущават,че питат за нещо,което е обсъждано безброй пъти и е обощено в специален наръчник.

# 566
Не знам наръчник, но това на 1ва стр. е повече от достатъчно..
А колкото е по-голямо, толкова по-малко хора ще го прочетат..

Който иска се информира.. който го мързи да гледа - чака на готово .. Това няма как да го промениш...

# 567
  • София
Прави сте - така е наистина

Който не чете първа страница едва ли ще седне да чете не знам .... 100 страници книжка .....

# 568
kimba77 ,поръчах 43номер от nika   стелката от-вътре е 27.5-28см
като на мъжа ми крака е 27см........ Peace,дано съм била полезна...... Peace

ох, за бебешкия найк питах, ама как се изразих само  Embarassed
аз нали си знам за какво питам  ooooh!

поръчах 22номер(от-белия),стелката е 14см отвътре..... Peace

# 569
Здравейте момичета!
Някой има ли тези блузки , моля за отзиви

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique-imprime-redoute-cr … 6&prodcolor=1
и тази

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-boule-drape-la-redoute-cre … 6&prodcolor=2
или тази

http://www.laredoute.fr/vente-pull-fantaisie-femme.aspx?producti … 6&prodcolor=1
Предварително благодаря!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт