LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 144
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 200
Момичета имам нужда от малко помощ,Благодаря ви предварително.
Значи току що направих първата си поръчка и си мислех че всичко е наред,но след където ми е написана крайната цена,преди описаните артикули излиза една жена и пише

"Имате нужда от консултант за
завършите Вашата поръчка?
1 Документа: спаси моята поръчка
2 Покана 0 892 350 350 (повече
Какво е това?Доста съм изчела до сега но за това маи никъде несъм срещала.

# 1 201
  • В Голямото село
Момичета имам нужда от малко помощ,Благодаря ви предварително.
Значи току що направих първата си поръчка и си мислех че всичко е наред,но след където ми е написана крайната цена,преди описаните артикули излиза една жена и пише

"Имате нужда от консултант за
завършите Вашата поръчка?
1 Документа: спаси моята поръчка
2 Покана 0 892 350 350 (повече
Какво е това?Доста съм изчела до сега но за това маи никъде несъм срещала.

Абе мани я тая жена, много е досадна.
Да не те притеснява  Peace

# 1 202
такаааа. взех, че направих и аз първа поръчка. но, разбира се май оплесках нещо.
защото преди да я пусна имах супа 137-8, а сега ми излиза 126.....имай липсват дънките за мъжа ми.
освен това сложих един код, който ми даде подарък, но сега не виждам над артикулите заеления надпис, който пише, че трябва да виждам.  ooooh!

# 1 203
Rosie-Posie много благодаря и Hug Hug Hugза бързия отговор,добре че сте Вие момичета че и аз се научих,сега вече ще чакам.

# 1 204
  • София
  Sad Ама защо сега започна профилактиката? Не беше ли към 3ч.
Аз нали ви казах, че няма да успея да си пусна поръчката Rolling Eyes

Искам да питам нещо........за чаршафите....... Joy Joy Joy Бъзикам се, ама нали е нарицателно вече  Mr. Green

Аааа, въпросчето ми е ...Като имам неща в кошницата вече и им се намали още цената в сайта, в кошницата отразява ли го или са си на старата цена  newsm78

# 1 205
при мен бяха отразени намаления. но четох по-назад, че не винаги се отразяват.
за каква профилактика става въпрос?

# 1 206
  • София
при мен бяха отразени намаления. но четох по-назад, че не винаги се отразяват.
за каква профилактика става въпрос?

За рефреша на сайта. Мноого е дълъг  Crazy Няма пък да си лягам  Crossing Arms

И сега ще ме караш пак да търся всичко. То и без това като използвам някой код може да ме анулира, така  че да си направя кафе  Mr. Green

# 1 207
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от тези  
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … tegoryid=48241254  ? 
Евентуално стелка на 24 номер.

bouquet

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 02:31 от tatito

# 1 208
Мисълта ми е, че не знаех, че на един акаунт може да се плаща само с две карти. Трета не допуска.
Седя и мисля... по едно време само седя...  Laughing
От всичко по две  Mr. Green

Макар че на най-старите ми акаунти не ми дава да плащам с картата на друг акаунт..  Rolling Eyes
Но това не плаши душите наши  Joy

А мога ли да си анулирам акаунта  Crazy

PeaceАз плащах доскоро докато не я източиха с една от четири акаунта  Twisted Evil-не знам как стан-пробвах -и ставаше Thinking-но сега с новоиздадените дебитни пробвах само в един втори и  не ме пусна-сега при мен системата е 1:1 Crossing Arms

А мога ли да си анулирам акаунта  Crazy

LaughingНяма нужда-зарязвай ги заедно с имейлите-регистрирай нови мейли и-нови акунти  Hug

# 1 209
  • София
Защо имате по няколко акаунта? Лимит на поръчки ли има или заради подаръците  newsm78

# 1 210
Временно прекратиха достъпа до сайта.Ох,и добре,че го направиха иначе щях да заспя вече пред монитора.Сигурно ще пускат още нещо интересно за утре.Дано да е така!
И да попитам :преди време се спрягаше едно многофункционално ренде,немога да го открия,някакви отзиви за него?Да направя на мъжо подарък за 14-ти февруари.Wink)))

# 1 211
И да попитам :преди време се спрягаше едно многофункционално ренде,немога да го открия,някакви отзиви за него?Да направя на мъжо подарък за 14-ти февруари.Wink)))

Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-mandoline-a-legumes-ajustable-solu … tegoryid=21554628 - много е хубаво Peace!
 JoyСтрахотен подарък за мъж по повод Деня на влюбените newsm10!

# 1 212
Момичета,някой има ли впечатление от тези панталонки ?
 Ако може мнение и дали си отговарят на размера ?

# 1 213
е голям зор видях.сега незнам какво съм направила но ми показва че трябва да платя с американ експрес.направо се побърках с тази моя първа поръчка #Crazy

Логни се наново.
 Аз се напълних с куп парцали - лакомия до шия Laughing
 С леки подозрения съм,че вече имам такива:

http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-large-entrej-80-cm.aspx?pr … &numberpage=1

А това  даже не помислих дали ще го нося, ама и то в кюпа:

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-long-edeis.aspx?productid=32 … tegoryid=48249062

divna_- плащаш как да не плащаш, хората бизнес развиват  Peace

Persia, да разбирам ли, че имаш дънките? Отговарят ли си на номера, защото се надявам да се вмъкна в по-малкия размер. Моя не е наличен. Sad
Изглеждат доста широки, но можеби така трябва да стоят.

# 1 214
Добро утро момичета, направих първата си поръчка на 11.12.2008 и до сега нищо не съм получила. Това нормално ли е? Кажете ми какво да правя? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт