LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 379
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 500
благодаря ви Hug  bouquet

# 1 501
Знаете ли кода се чакат цени в центове??

Въобще не се очакват, за съжаление...Можем само да си мечтаем да се объркат и отново да ни изненадат приятно, пък било то и за няколко часа  Grinning Обаче, ми се струва, че това намаление е доста по-организирано от предните и грешки няма да има  Simple Smile

По този повод се сетих - помните ли на предишните зимни намаления за кода COLIS за безплатна доставка? Аз го ползвах за всички поръчки, които пуснах по време на намаленията  Laughing Пък сега едва ли ще се върже някакъв код за БД, пък камо ли за многократна употреба. Захитряха тез французи, ей  Laughing

# 1 502
Записвам се да ви следя

# 1 503

Здравей, аз имам пумите и ги нося вече трети месец.
На няколко пъти писах размерите им и по МОЕ  мнение/подчертавам, да не излезна крива,че вече се случи май.  Rolling Eyes са умалени. Моите са 35 номер/този поръчах/. нося 34 -34 1/2 - 35 винаги ми е голямо. Тук 35 ми беше съвсем точно, да не кажа леко малко. Така че според мен са умалени с около 1 номер.
На мъжът ми поръчвах Найк и Адидас и двата взех +1 и не сгреших.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302415&pid=8608613
Много много ти благодаря   bouquet
Благодаря много и на iovka_74   bouquet

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:45 от Егвийн ал-Вийр

# 1 504
По въпроса за Виза Електрон на Райфайзен, аз ползвам такава и не съм имала проблем. Сега по време на намаленията понякога ми дава 4е е отказано плащане, но като изляза от акаунта и влезна пак, ставаше.
Да не би това да е 3тата карта с която се опитваш да платиш от един и същ акаунт- тогава няма да ти позволи да платиш, защото може само с  до 2 различни карти.

За инфо, днес ми звъннаха от Картов отдел на Райфайзен да ми кажат че картата ми е блокирана тотално поради съмнения за опити за неправомерно използване, изискано е от Виза и се води разследване даже. Та сега ще ми издават нова. Същото нещо ми се случи преди 2 седмици с Виза Голд на друга банка...
Не знам дали причината е в ползването и на двете в Ларедут, едва ли.
Денонощните телефони на отдел авторизация на Райфайзен са 8610572 и 868 1347.

# 1 505
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7899262& … e=-1#ReviewHeader
доколкото можах да си преведа с преводача-тва е умално.вярно ли е?

# 1 506
  • на пистата
Знаете ли кода се чакат цени в центове??

По този повод се сетих - помните ли на предишните зимни намаления за кода COLIS за безплатна доставка? Аз го ползвах за всички поръчки, които пуснах по време на намаленията  Laughing Пък сега едва ли ще се върже някакъв код за БД, пък камо ли за многократна употреба. Захитряха тез французи, ей  Laughing

помня помня  Crazyех мечтииии,аз сигурно 30 пъти гоползвах.
искам и аз да питам за чаршафите Laughingот миналата година имам онези с китайските ероглифи-червени,имам и едни мачу пикчу,първите са ми много твърди а вторите са супер готини и меки,мисълта ми е ако някой знае кои са мекичките да свирка,че не искам твърди а имам съмнения,че тези евтинките са точно такива

# 1 507
Преди няколко дни ходих до банката да им кажа, че има проблем и ми отказа плащане. Там повечето служителки пазаруват от Ларедут и ми казаха, че им се случва и на тях и да пробвам докато стане. Ако имаше някакво ограничение в опитите май щяха да ми кажат. Има и друга, на тези намаления много малко ми теглят пари от картата, съвсем произвплно от 2-та акаунта и от датите. В резултат на това картата ми е пълна с много пари и получавам поръчки с неизтеглени суми. Абе направо луднах  #Cussing out Имам само една карта за пазаруване и само 2 акаунта. Незнам защо са тези проблеми.

# 1 508
Преди малко пуснах за първи път поръчка,но кошницата ми не се изпразни.Това означава ли че не съм пуснала правилно поръчката?

# 1 509
Преди малко пуснах за първи път поръчка,но кошницата ми не се изпразни.Това означава ли че не съм пуснала правилно поръчката?
виж в суивито дали има поръчка там

# 1 510
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7899262& … e=-1#ReviewHeader
доколкото можах да си преведа с преводача-тва е умално.вярно ли е?
аз го имам утре ако искаш мерки на лична

# 1 511
  • София
Cvetelinka,ако си с по широк крак да добре е да е + 1!

# 1 512
Някои от Бургаските мами може ли да каже къде се получават колетите над 2 кг.  newsm78питах в митницата -не било там ами сега накъде

всички поръчки се получават в пощите по местоживеене Hug

# 1 513
Май няма,излиза ми една жена.Дали да пробвам и да я пусна пак?

# 1 514
Момичета ако някой е получил матрака -какви са му размерите и дали става за двама човека ,и също токо вярно ли е че е на INTEX Shocked  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт