На море в Гърция

• 201 562
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В петък заминаваме натам, ако не ти е късно като се върнем след 10 дни ще разказвам  Peace

Натам съм на 22ри Август, хич няма да ми е късно Simple Smile Вие къде ще отседнете, ние ще сме в Петро..нещо си  Twisted Evil

# 421
  • София

Здравейте момичета,
след доста мислене решихме да сме в селото Metamorphosi в Ситония. Някой да е бил там?
Пише, че е малко селце...

Разкошно е там  Heart Eyes Преди 10 дни бяхме и много ни хареса. Много спокойно и чистичко, даже мисля, че е малък град  Thinking Има хубав плаж, малка морска градина с детска площадка ако имате дете, заведения и магазини.
Чак ни стана странно, колко спокойно си живеят хората  Whistling
Гответе се за големи жеги, щом ще сте август месец. През май Т достигна 37С, на пясъка не се стъпваше  ooooh!
Също така има и някакви детски лагери, дано сте по-далече от тях за да не е шумно.

# 422
  • София
Ние ще бъдем в http://bluedolphin.gr/

# 423
  • София
Една приятелка почива майските празници там, много беше доволна.

# 424
Здравейте!
Цопвам се в темата, без да съм я дочела- признавам!
Веднага щом напиша това, отивам да си поправя грешката..
Та,направо на въпроса..
От съвсем малка почивам в Гърция,но тази година е различно.Първото ни море с мъжа ми ще е,не искаме да сме при роднините в Гърция, а някъде на хотел..По негови думи "това лято искам да си почина, искам нормален хотел с all inclusive и толкова".А аз съм съвсем боса в това отношение..Става въпрос за една седмица, предпочитам халкидики,но няма да откажа и някъде другаде,съвсем обикновен хотел,нямаме мераци за нещо кой знае какво,2ма възрастни с all incl. пакет и пътуване с автобус (на агенция,най-вероятно)
Според вас за какви пари може да става дума?Периодът е 16-23 юли, аз от понеделник почвам търсенето,но исках да сподели някой с опит Simple Smile

# 425
  • София

След като казах, че ще ходим в Метаморфози, нещата се разпаднаха. Хотелът е бил резервиран и всичко  Tired
Е сега смених малко - отиваме не Ierisos в едно много симпатично хотелче- GKEEA. Препоръчано ми е от кръстницата ми,
но ще споделя впечатления като се върна  Peace
nurfeyster : Като гледах аз за all inclusive в сезона около 100-120 евро на ден ще намерите прилично нещо  Twisted Evil
За съжаление не съм се интересувала толкова, че да дам нещо конкретно...

# 426
Четох коментари на западняци за Макриамос, Тасос. Като цяло са положителни, само казват, че от някои бунгала доста се ходи до плажа и е стръмно. Някой да сподели впечатления? Подновявам въпроса и дали е достатъчно широко в стаите с легло на два етажа за децата? Удобни ли са леглата за по-големи деца - 9-годишни? И колко струват чадърите и шезлонгите? Прилично ли е да си наемеш един чадър и да си сложиш собствен до него?

# 427
  • софия
Момичета, има ли някакви пътни такси, които се плащат? Заминаваме в понеделник със собствен транспорт, а нямам никаква идея, ако има такива такси колко са и винетка, или по друг начин се плаща  newsm78

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 17:32 от zvanche

# 428
  • София
Момичета, има ли някакви пътни такси, които се плащат? Заминаваме в понеделник със собствен транспорт, а нямам никаква идея, ако има такива такси колко са и винетка или по друг начин се плаща  newsm78
Нищо не се плаща, няма винетки, нито други такси. Това май е единствената такава държава в Европа  Simple Smile

# 429
  • софия
Благодаря, elix   bouquet

# 430
Момичета, има ли някакви пътни такси, които се плащат? Заминаваме в понеделник със собствен транспорт, а нямам никаква идея, ако има такива такси колко са и винетка или по друг начин се плаща  newsm78
Нищо не се плаща, няма винетки, нито други такси. Това май е единствената такава държава в Европа  Simple Smile

Разбира се, че има пътни такси, само че започват след Солун в посока Атина по магистралата, за това посещаващите Северна Гърция и Халкидики не ги усещат  Wink

# 431
  • София

Разбира се, че има пътни такси, само че започват след Солун в посока Атина по магистралата, за това посещаващите Северна Гърция и Халкидики не ги усещат  Wink

До Атина не съм ходила, възможно е  Peace

# 432
  • софия
И ние явно няма да ги разберем този път  Wink Отиваме в Ситония.

# 433
  • В най - голямото село
Момичета, дали някой е ходил в този хотел http://www.iliomare.gr/default.aspx?lang=eng, да сподели отзиви?  Hug  bouquet

# 434
  • на пистата
мисля,че пътната такса е 2 евро,плаща се по пътя ,на едни кабинки като кпп-та,няма как да ги пропуснете

Общи условия

Активация на акаунт