Зимна Сливенска тема - 33

• 22 067
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Emilia, как ще имаме против  Hug Ние все каним новите момичета решили да пишат в темата, обаче рядко някой се престрашава да дойде. Уж не сме толкова страшни, а не знам защо така става Simple Smile Срещаме се вечер към 18-18.30 часа. Първите срещи ги правихме заедно с децата, ама вече повече от година правим срещите без тях (с изключение на мен, аз обикновено съм с някое от децата, ако не и с двете, че и с мъж  Mr. Green)

# 106
  • София/Сливен
Кате, през лятото ходим на Мъндиленд, за който иска да идва с децата. Аз съм добре, вече ходят да играят сами и не се занимавам с тях  Mr. Green Но през зимата времето е променливо и не се знае какво ще е, ако уговорим среща с децата и дали ще могат да се изведат навън, особено по-малките. Аз си спомням една много хубава среща, на която не можах да дойда, беше на братската могила в Градската. Тогава дойдоха много от тогавашните нови мами, аз за съжаление гледах само снимки. Но на среща през деня не могат да дойдат работещите, тогава не бяха толкова много - сега децата пораснаха.

# 107
Момичета аз също бих искала да дойда на срещата, ако нямате нещо против разбира се, но няма кой да ми гледа бебчето , а и по кое време на деня се срещате?

Ей Еми, кръшна от юлките, но пак те спипах   gydi
Здравейте и на всички останали мами от Сливен  newsm51
И аз бих се присъединила към вас, особено като чух за торта  smile3510. "Терасата" ми е точно пред блока  Wink Хвърлям бебето на баща му и да му мисли!

Специални благодарности на Пъзелчето за отзивчивостта   bouquet, за сега всичко е ОК, след месец сме пак на преглед.

# 108
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета.Гледам  за среща говорите и да ви кажа преди малко минах покрай САВУЛЕН и Не работи.Ако иска някой пак да мине  да провери за по сигурно.Аз за срещата още не съм сигурно че може да имаме ангажимент,но ще надничам да видя къде ще се проведе и може да ви изненадам.Айде лека вечер .
п.п.и моя малкия е болен,аман вече взе да ми омръзва.

# 109
И аз ще се присъединя Grinningкога е срещата?

# 110
И аз  Peace (ако мястото е Терасата)! Да се хванем за ръце, да направим колелце.... Simple Smile

# 111
Здравейте момичета!
и на мен много ми се иска да дойда на срещата , но на 30-ти ще пътувам рано за Варна и ще ми бъъде трудно да стана!
Ще ходя на преглед във Очна клиника "Света Петка".Стискайте палци , всичко да е ОК.

Много ми хареса на предната среща!

Ако реша все пак да дойда да ви видя , ще следя темата !

Целувки на сладурите и сладурките!

# 112
Хей, добро утро!!!!
 Laughing Laughing Laughing

# 113
Добро утро  smile3507 и Лунке - мерсаж за кафето  Hug макар напоследък да съм повее на чай, че вече 12 дни съм без   smokeuu и на срещата никой да не ме подстрикава, моля  Naughty

Аз предлагам Катето да запази маса на "Терасата", ама вътре  newsm08 за 29-ти (четвъртък) от 18ч.
И да е СРЕЩА на НОВИТЕ мами  Hug Hug Hug emilia.st, Milena_vk82, mira1001 и plamak   newsm10
Ще ни е приятно да се присъедините към нас  Wink и недка... ние не окъсняваме  Laughing и едва ли ще стоим повече от 2-3 часа, за това, че идвай и не се замисляй Peace Ти защо отиваш във Св.Петка - да ти премахнат диоптъра ли?

Слънчев и топъл ден  newsm08 аз излизам по ЦентрО

# 114
Добро утро.
Да запазвам казвате. А за колко човека? Десетина дали ще се съберем?

# 115

Да запазвам казвате. А за колко човека? Десетина дали ще се съберем?

Да Peace

# 116
  • София/Сливен
Здравейте на всички

Ще дойда да ви видя. Ще сме в Сливен, но ще ходим същата вечер на Шивачево. Обаче ще намина да ви видя, все пак пътя ни е само половин час, може и малко по-късно да тръгнем.
Дидка и недка Praynig много моля изпратете ми снимките от предната среща, а също и ако някой друг снимаше, вече забравих дали имаше друг фотоапарат, освен тях. Искам да си организирам всички снимки от миналата година, че сменяме компютъра, да не затрием нещо, ще ги записвам на ДВД, но обичам всичко да ми е подредено и пълно... miglena_iv@yahoo.com

# 117
# 118
  • София/Сливен
Ей, нямам късмет да чуя поне един от твоите поздрави  Laughing
Когато преди време пускаше такива поздрави, ходех на работа, там нямах колонки и не можех да чуя нищо. Това лято приватизирах на колегата колонките, той и без това не ги използва, но пък сега не ходя на работа. Оня ден моя мъж свали звуковата карта на настоящия компютър от който сега пиша, за да я сложи на новия компютър, и пак не мога да чуя нищо. И това ако е късмет... Mr. Green

# 119
Пеце, айде ела че да ходим и прибираме заедно.  Wink Въпреки, че аз по всяка вероятност ще закъснея, защото трябва да чакам мъжа ми да се прибере от работа за да гледа лапето.

Диде, поздравления за отказването на цигарите! Да нямаш новина за нас  Whistling. Аз също не пуша, така че ще сядаме една до друга.
Луне, мерси за поздрава.   bouquet

Milena_vk82, радвам се че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт