епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 699
  • 1 410
  •   2
Отговори
# 390
Преди да си купя, ползвах и двата вида, и с пинсетите ми допадна мнооого повече. Взех си на Браун най-обикновеният модел без приставки (за мен са излишни) и така вече 6 години неразделни заедно.

# 391
  • В къЩи.
Аз стигнах до заключението,че с Браун се работи по-бавно,с Филипс успявам по-бързо да оскубам всичко,но е по-нетрайно. Сега съм с Филипс и почти всяка седмица се налага на скубам,а с преди с Брауна изкарвах сякаш повече време.  newsm78

# 392
След като четох, стигнах до извода, че ми трябва филиппс с керамични дискове и лампичка за осветяване. Всички филипс ли са с дискове. Харесах този, но пищше, че е с керамични пинсети?

http://www.technomarket.bg/products/09077483/philips-hp-6570-00

# 393
Филипс са с дискове, този е с кермични.

# 394
Здравейте! Днес си купих Philips Satinelle HP 6400/00. Спрях се на марката след всички мнения, които изчтох...в Техномаркет се чудих между този, който взех и следващия модел, който имаше някаква приставка. Консултанта каза, че двата епилатора са напълно еднакви, разликата е в приставката, и след като прочетох много мнения, че почти никой не ползва тези приставки, реших, че ще взема този без приставката, а и има разлика в цената от 20 лв. Така, купих го аз и сега му чета упътването и се озадачих, че пише, че този епилатор е предназначен само за премахване на космите от краката  Thinking Понеже никога не съм позлвала епилатор, за първи път си купувам, въпроса ми е трябва ли да пише, че е предназначен и за други места - за интимни части, мишници...и не смея сега да го ползвам, чудя се дали да ходя да го сменям. И като се замисля на кутията на другия, който гледах има картинка с подмишница, как епилатора работи там, а на моя няма...Ще съм благодарна да ме посъветвате, тези, които ползвате епилатори! Мерси предварително!

# 395
vall7, няма да има проблем за мишниците. За интимните части по принцип се ползват приставки, които са по-тесни, но ако това не те притеснява може да си го ползваш и там  Peace

# 396
Здравейте! Днес си купих Philips Satinelle HP 6400/00. Спрях се на марката след всички мнения, които изчтох...в Техномаркет се чудих между този, който взех и следващия модел, който имаше някаква приставка. Консултанта каза, че двата епилатора са напълно еднакви, разликата е в приставката, и след като прочетох много мнения, че почти никой не ползва тези приставки, реших, че ще взема този без приставката, а и има разлика в цената от 20 лв. Така, купих го аз и сега му чета упътването и се озадачих, че пише, че този епилатор е предназначен само за премахване на космите от краката  Thinking Понеже никога не съм позлвала епилатор, за първи път си купувам, въпроса ми е трябва ли да пише, че е предназначен и за други места - за интимни части, мишници...и не смея сега да го ползвам, чудя се дали да ходя да го сменям. И като се замисля на кутията на другия, който гледах има картинка с подмишница, как епилатора работи там, а на моя няма...Ще съм благодарна да ме посъветвате, тези, които ползвате епилатори! Мерси предварително!
а и аз взех този, с керамичните дискове Peace

# 397
Благодаря ви, момичета, значи да го пробвам смело, няма да ходя да го заменям  Wink

# 398
Здравейте най-сетне прочетох темичката  Whistling
Искам да се допитам до вас относно този модел http://www.technomarket.bg/products/09105631/braun-7891-wd-epilator . С майка ми ползваме от повече от 10 години един епилатор на Филипс, но дойде време да го сменим. И двете не търпим на болка (особено аз ooooh! ), а със стария си е живо мъчение.
Та този на Браун заслужава ли си парите? Ако не, към кой да се ориентираме? Ако някой го има или го е пробвал нека сподели, ще ви бъдем много благодарни!  bouquet

# 399
Здравейте момичета ! Почти прочетох темата . Имам епилатор на braun, върши ми работа , но на по-нежните части на бедрата , най-вече от вътрешната страна ми захапва кожата и ми я наранява, трябва да я опъвам непрекъснато .За подмишници и интимна зона дума не може да става да го ползвам, та значи ползвам за крака и то не целите. По ръцете нямам. Чудя се този модел http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … 023&scenario= , дали би ми свършил работа говоря за малкия епилатор, който е за деликатни зони  newsm78. Много ще се радвам , ако някой го е ползвал и ми отговори Praynig

# 400
Момичета, sisitons, постави един проблем, който ме мъчи от доста време, а именно защипването при епилация с браун. Използващите браун имате ли този проблем? Ами тези, които ползват Филипс?

# 401
  • В къЩи.
Момичета, sisitons, постави един проблем, който ме мъчи от доста време, а именно защипването при епилация с браун. Използващите браун имате ли този проблем? Ами тези, които ползват Филипс?

Когато имах Браун не можех  и да си помисля да епилирам мишници и интим. Но веднага щом се сдобих с Филипс започнах да почиствам и подмишниците,няма защипване.  Peace

# 402
Oх, бясна съм  #Cussing out  #2gunfire

Епилаторът Филипс, който взех преди 2 (!) месеца (и който хвалих в темата даже), вчера нещо се прецака!!! Работи, работи и спре. Подозирам (и се надявам) да е кабелът и дано да е поправимо. Пазя гаранцията, ама тя по отношение на кабелите е една такава неотзивчива... Къде ще ходя сега да се занимавам със сервизите им и глупости.  #Cussing out Много неприятно.

# 403
  • кв.Изток
Филипс  с дискове.

# 404
Здравейте! Някой има ли отзиви за този епилатор? Модела е BRAUN Silk Epil 5 Xelle 5280.

Общи условия

Активация на акаунт