LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
момичета, да ви попитам - ако атиркулите ми са 25, а с подаръка от кода стават 26, това означава ли че няма да ми изпратят всичко или, че има проблем ?

# 136
................
Но калъфката трябва да си е там.
Извинявам се, но може ли линк към калъфката?
Това е калъфката,слагам само една...цвят бял....р-р 63/63,на цена 3,67е
http://www.laredoute.fr/vente-taies-coton-uni-la-redoute-essenti … tegoryid=51020833
 дава ми без доставка с код 31372

# 137
  • Там....където всичко е възможно ....
момичета, да ви попитам - ако атиркулите ми са 25, а с подаръка от кода стават 26, това означава ли че няма да ми изпратят всичко или, че има проблем ?
Всичко ще ти изпратят Peace
Пускаи смело Grinning

# 138
Всичко ще ти изпратят Peace
Пускаи смело Grinning

Hugмерси, аз вече пуснах. точно смело. но сега ме загложди дали всичко ще си получа.
на мейла ги има всичките неща, на първия линк от суивито - не, на втория, на който пише там нещо за направена поръчка на еди-коя-си дата - пак ги има всичките.

# 139
  • София
Момичета може ли да ми обясните нещо.Примерно това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6849326& … ue&ksource=-1
мога ли да го намаля с някой код? Нали отгоре пише,че е от новата колекция newsm78 а има кодове за новата колекция newsm78

# 140
Здравейте,няколко пъти съм пробвала с код Merci и не ставаше сега добавих едни маратонки с знака PRIX VERT-зелен цвят е и стана.Може ли някой да ми каже кои неща са със знака PRIX VERT,искам да намеря още нещо с този знак,но нещо не успявам,понеже имим още една поръчка ако мога и там да махна БД.Ами все пак и двете са по 100 евро.Искам да попитам и друго,на вас по колко неща ви се побират в кошнизата,аз не мога повече от 25.Извинявам се,но съм нова и е малко трудничко.Благодаря на всички  bouquet,и отново се извинявам. Embarassed

# 141
Здравейте,няколко пъти съм пробвала с код Merci и не ставаше сега добавих едни маратонки с знака PRIX VERT-зелен цвят е и стана.Може ли някой да ми каже кои неща са със знака PRIX VERT,искам да намеря още нещо с този знак,но нещо не успявам,понеже имим още една поръчка ако мога и там да махна БД.Ами все пак и двете са по 100 евро.Искам да попитам и друго,на вас по колко неща ви се побират в кошнизата,аз не мога повече от 25.Извинявам се,но съм нова и е малко трудничко.Благодаря на всички  bouquet,и отново се извинявам. Embarassed
25 повече неможе

# 142
  • Пловдив
Змейковица,отново едно голямо Благодаря,както и на  mamaB и Finti   bouquet
Аз днес пуснах две поръчки : с код 61425 БД с бебешката олекотена завивка,много се радвам че и без това я исках подарък за племеника Simple Smile и 31402 БД с двете калъфки по 3,67,като едната незнайно защо веднага ставаше 3,43.....далаверка  Mr. Green
И аз имам новия код 15/30 за новата колекция,ама кога ли ще го активират  newsm78

а дай линк към завивката и към възглавниците
ето завивката , а това е калъфката ,не възглавница  Hug аз си поръчах този размер че ми е удобен,все пак да си ги ползвам,има я и без волан 63х63 за 2,62 евро Simple Smile

Момичета които по отскоро пазарувате и влизате в Ларедутските теми,ще ви помоля поне малко да четете(поне няколко страници назад) настоящата тема за 1 ден стана 10 стр и все се пита за работещи кодове,а то всички които някой някъде е изнамерил или са му пратени ги е пуснал тук и са в 1-я пост,нека поне малко ценим труда на Змейковица и другите момичета,които ни ги сервират наготово.А и някак си ми се струва че се пробват кодовете,без да се чете условието им.Тя Змейковица си беше публикувала тия 3-те кода с продуктите на СоХоме ,Благодарна съм лично на Краси че обясни точно с кои продукти и по колко да се сложат и вече стана ясно как се хващат,ама кой ли да прочете....... Naughty така само си пълним темата излишно,да не говоря за въпроси дето нямат нищо общо с кодове,а има и някой от съфоромките,които все пак четем всеки пост...... Hug

# 143
  • София
Моят  код е 0LX3S,пробвах и другите дадени от момичетата,хващат се.
Стигам до извода,че на отговорилите на анкетата важат кодовете,нищо,че са различни. Thinking

# 144
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9557687& … ue&ksource=-1

Някой може ли да ми каже с тези тенджери кой код мога да ползвам.  Praynig

# 145
  • Пловдив
Моят  код е 0LX3S,пробвах и другите дадени от момичетата,хващат се.
Стигам до извода,че на отговорилите на анкетата важат кодовете,нищо,че са различни. Thinking
това е добре,значи може и да не са персонални.Моя е VFJVK
Сега остава да пробваме дали ще ни даде да пуснем поне 3-4 поръчки  Mr. Green
Аз вече метнах едно екипче на малкия в кошницата Simple Smile

Ами те вече са намалени 70 %,колко още искаш.....справка 1-я пост  Hug

# 146
  • при палмите и алигаторите,FL
sis7 ,пробвах да метна калъвките, за да ползвамБД, но ми излиза ъпросителната мадама.Пробвах и спродукти SO HOME  с кодовеете от първия пост, но не миха доставката, дава ми само подарък.Имаш ли идея как да махна тая доставка/Поръчката ми е скромна 11 евро и с 6 отгоре за доставка се изяждам че не мога да ги махна/

# 147
  • София

Ами те вече са намалени 70 %,колко още искаш.....справка 1-я пост  Hug

Не за намаление  Wink за БД ......няма значение . Благодаря все пак  Peace
Направо ще пробвам  Peace

# 148
  • sofia
Това е моят за 15/30 от новата колекция
ZV58R

# 149