106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 584
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Честита щерка на Гея!На мама бързо възстановяване!
Сърфи, не е лесно да си имаш такъв пумпал, ама поне разсмиваш аудиторията  Laughing
Не се появявам често, но ви чета от време на време!  Peace

# 61
  • Германия
 Laughing
..... Какво да правя като имам само две ръце - с едната играя на дартс, рисувам по стъкло, редя пъзели, с другата държа малкото на цица, не мога да заместя цялата група в ДГ. .....

Мнооооого ми е познато това, и аз през тази процедура съм минала ooooh!
Мен ме чака уикенд със статус на alleinerziehend Crazy язък за пържолката дето я хапвам в момента, ще стопя пак поне кило с момците ми.

# 62
  • Germany
Миналата седмица писаха, че запасите на Германия ще стигнат със сигурност до края на зимата, никой да не се притеснява, само складовете им били в северната част и трудно ще става транспортирането, пък сега 50%....и ние сме на газ Tired

# 63
Американците искат чрез Украйна да съсипят европейската икономика. Не им изнася силното евро и стабилността на производството и банките тук ooooh!
Човек да се смее ли, да плаче ли, до какви прийоми прибягват само и само да си стабилизират шибания долар.
Квото и да си шушука Меркел с Путин, украинците като не пускат и грамче на запад, ква е файдата?

Сърфи, чудо си отглеждаш. А аз наричам моите природни бедствия?  Joy Спирам вече, така да знаеш. Такива не са ми ги творили дори и в тройно критични дни.

# 64
Да, много интересно това с газта - и аз гледах някакъв репортаж, че има достатъчно за 40 дни-месец и половина. Малко пързалка ми се струва с цел да се хвърлят хората да купуват разни алтернативни източници за отопление и готварски печки на ток Thinking.

Бягам, че "чудото" ходи с кофа върху главата и ме е страх да не се разбие някъде. Бе, ще излезе човек от него Mr. Green.

# 65
Сърфи, а глас се смях  Hug  Не ти е лесно.

Гледахте ли вчера по релевиzията репортажа zа онаzи скулптура от Полша, ли Чехия ли беше, не помня. Онеzи Stehklo, с които е иzобраzена БГ много ме раzсмяха. И "футболната" Италия също  Joy . Само нещо над нацисткия кръст zа Германия не се смях...

# 66
Сърф, така съм се смяла с тебе. Добро е детето, нека помага....

Гери не разбрах дали и склуптурата на Бг много те е разсмяла. Аз лично нищо смешно не виждам, даже е трагично. Но е факт, в Бг съществува проблем с тоалетните, тъкмо на някой в държавата  може да му светне червена лампичка да попромени нещо.
Чехите можеха да намерят накой по интелигентен за този проект, иначе като идея не е лошо, но е направено без вкус.

За газта...ами че те в Бг и Словакия отдавна оцеляват без газ.

# 67
Една интересна тема за майките на момиченца(то и на момченцата могат да хвърлят едно око). Не е дълга, но ако не ви се чете всичко изцъкайте мненията на Смайли - после може да си поговорим малко за ГМ храни и странните бройлери по супермаркетите Confused

# 68
Предполагам следите новините и знаете за нещастието с момичето от Падерборн.
Понеже Мирел е на същата възраст и използвах случая да и изнеса пак една беседа за това да не се качва при непознати. Коментирахме и какво точно и се се случило.
За мен шамар беше финала на коментара и - "Ами ще си направят ново" Shocked
Това ме принуди да проведа разговора в друга посока, за да и обясня, че едно дете не може да бъде заменено с друго като резервна част.
Напоследък много ме изненадва с начина си на разсъждения.
Предполагам сте гледали рекламата на "Die Arche", където дават едно момиченце с празна кутия в междучасието. След нормалния въпрос защо кутията е празна и моето обяснение, последва въпрос "А защо изобщо са и купили кутия като няма да може да слага нищо в нея?" ooooh!

# 69
Мда, раzбрах zа Карделен...милото дете  Cry  Мъжът ми следваШе в Падерборн, а трупът бе намерен блиzо до родния му град. Ужасна трагедия  Sad

# 70
Вечке, дано не ти прозвуча садистично, или откачено, или екстремно, или нещо подобно, но аз бих я изпратила един ден без кутия на училище. Просто нагледен урок.

# 71
Вечке, дано не ти прозвуча садистично, или откачено, или екстремно, или нещо подобно, но аз бих я изпратила един ден без кутия на училище. Просто нагледен урок.
Пращала съм я! Нали знаеш, че съм по екстремното възпитание. Но причините бяха други.
Питанката беше породена от факта, че след като нямат пари да и дадат закуска, защо са похарчили пари да и купят кутията. Желязна логика!

# 72
Ами сигурно и е останала от по-големите братя/сестри.

п.п. Кутията, не логиката Laughing

# 73
Здравейте момичета.
Извинявам се за нахълтването в темата, но ако може да помоля за малко помощ. ))))
Интересувам се от немски сайтове за онлайн търговия, в частност за бебета и малки деца. Ако пазарувате от някой такъв и сте доволни да ми дадете линк (може на лични, за да не ви се пълни темичката).
Също и от онлайн парфюмерия, която да предлага добри цени. )
Ако някой може да помогне ще съм много благодарна. ))
Мерси предварително. )

# 74
Мирама, в "На Паzар" Ще намериШ такива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт