106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 580
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Лале, не ти трябва разрешително от бащата. Самият факт, че е дал разрешение да се извадят паспорти на децата е достатъчен.

И аz се подписвам под каzаното от Биба,  миналото лято пътувах сама с децата, те са с немски паспорти аz с бг. никой нищо никъде не ми е искал.

Зима и аz се раzсмях на твой гръб с това "отбиване".

Татяна zа Грекотел ли става дума? Ние таzи година отиваме в Халкидики, даже вече намерих билети.

# 271
Da Котаранке, Грекотел но на Пелопонес, Олимпиа Оаzис се каzва, от миналото лято му се то4а  Laughing  Нямат фамилни стаи  Sad  Сега сме хвърлили око на един Робинzон Клуб, дано дове4ера мога да се хваля с реzервация  Praynig

# 272
Татяна, Олимпиа Оазис е страхотен, ясно защо няма вече места Shocked, вземете си Вила Оазис Grinning или пък Junior Bungalow Suite изглежда много романтично.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 15:19 от Toni4ka

# 273
Ние сме в Кипър лятото - The Dome Beach Club, в Agia Napa Peace
бтв. Около Великден има доста добри цени за самолетни билети Франкфурт-София на Луфтханза...ако на някой му се е доприбирало тогава Wink

Алоха!

Гейски, много неприятно Confused . Дано по-бързичко се оправи твоят половинков Praynig. А бебка как е?

# 274
Здравейте,
нямам нищо съществено да кажа, но се включвам за да свърши по-бързо тая "болна" тема.
На всички болни - по-скорошно оздравяване !

Зима,
ми да беше взела ти да храниш бебето нощем, щом така бързо си си настроила режима с неговия  Mr. Green. Скоро ще спиш непробудно  Wink.

Как успявате да планирате така напред отпуските си  newsm78. Моят мъж все не знае кога и къде ще го пратят да работи, не обича почивки на морето и много бързо му доскучава  Tired. Направо сте за завиждане  Mr. Green.

# 275
не обича почивки на морето

е тук е врътката - моят човек още в самолета обратно планува следващата почивка.
Сериозно - чакаме шефът му да кеже от кога до кога ще е отпуска и после ние се бухаме в кюпа като гледаме да не е баш през ученическите ваканции. Къде? - отиваме на летището, обираме каталозите, които ни звучат добре, зяпаме няколко часа и сме готови. Изобщо пари да харчим много ни бива  Mr. Green

# 276
  • UK
Ние сме в Кипър лятото - The Dome Beach Club, в Agia Napa Peace
бтв. Около Великден има доста добри цени за самолетни билети Франкфурт-София на Луфтханза...ако на някой му се е доприбирало тогава Wink

!

Сердикови да го имат предвид!

Wink

Аз от известно време не се престрашавам да пиша тук, някак далечни са ми вашите теми и се чувствам твърде глупава, неопитна и тн. Всички болни да се оправят, и аз да се присъединя към пожеланието на останалите, здравите да не се разболяват. Аз покрай всичко, което имам за правене напоследък нямам време дори да се замисля, че имам рожден ден след седмица. Вчера беше Коледа... В момента пиша последната курсова работа, правя я, де, не я пиша, каталог на фирма, много интересно, но запецнах на втора корица. По правило там трябва да има нещо като приветствие от шефа на фирмата, а мен това не ми харесва. Разгледах няколко каталога, които имам вкъщи, всички започват от втора корица като редовна страница, но трябва да има съдържание и други глупости... Обаче кориците станаха страшни. Изпитите ми са на 30ти, 1ви, 4ти и 9ти. После си отивам във Варна нашите да ме почерпят за рожденния ми ден. Simple Smile Пък аз ще почерпя вас. Simple Smile

# 277
Как успявате да планирате така напред отпуските си  newsm78.
И ние не можем така отдалече Embarassed Най-много 2 месеца предварително, това ни е пределът и то не толкова заради отпуската, а защото през зимата още не знаем какъв акъл ще ни дойде до лятото Laughing и за да не се обвързваме предварително си чакаме до края и после вземаме каквото е останало незаето от бързаците през зимата Simple Smile До сега все сме имали късмет, след инфарктно тъсене разбира се, но това да са ни проблемите- търсене на почивка Wink. Да видим коя година ще ударим на камък и ще  започнем и ние да се оглеждаме от рано...

# 278
Татяна, Олимпиа Оазис е страхотен, ясно защо няма вече места Shocked, вземете си Вила Оазис Grinning или пък Junior Bungalow Suite изглежда много романтично.

Само двойни стаи има останали, или вилите. 2 седмици във вила струва zа нас 3мата 9.500?  #Crazy

# 279

А Мюнхен-Варна newsm78

Бибе, не ми скършвай тъй хатъра.  Ще гледам филми с надписи, Слави, новини...Не, че имам много време, ама все гледам, като 3аспи Петито.
А БТВ няма ли я?

3име, това е тарикатско с въртящата чиния. Ще питам.

Лятна отпуска не ми се полага Crossing Arms
3атова ви 3авиждам, ама не 3лобарско Mr. Green

# 280
Здравейте мами! Извинявам се,че нахлувам в темата ви,но си харесах количка,а в Бг не мога да я открия! Бихте ли ми казали в Германия колко струва(все пак е немска марка) и коницата към нея, и колко струва доставката от там. Става въпрос за ABC Design Zoom! Mного ще съм ви благодарна!!! Hug Hug Hug

# 281

Добри са, ама за четиримата ни излиза 670Е  Sad Ние ще летим с Уиз от Дортмунд - за първи път - да видим как е Confused

Ние преди време букнахме през февруари почивката в Кения за началото на септември..Еее изчака ми се чакането Crazy

# 282
Здравейте мами! Извинявам се,че нахлувам в темата ви,но си харесах количка,а в Бг не мога да я открия! Бихте ли ми казали в Германия колко струва(все пак е немска марка) и коницата към нея, и колко струва доставката от там. Става въпрос за ABC Design Zoom! Mного ще съм ви благодарна!!! Hug Hug Hug

Тук я продават и доставят в БГ за 16 ? и 14 работни дни. В БГ може да се наложи да платиш мито. Кошницата струва 99,99?.

Не съм я срещала по улиците  Laughing.

# 283
Благодаря много!!! bowuu

# 284

За Мюнхен-Варна не съм гледала, но от Нюрнберг за Варна Еър Берлин имаха преди 2 седмици билети по 49 евро - ако искаш погледни Peace.

Майра, и аз гледах Уиз и Джърман уингс, но бая път ни се пада до Дортмунд и се отказахме Confused.

Общи условия

Активация на акаунт