Някой получил ли е този месец обещетение за майчинство?

• 14 307
  • 246
  •   1
Отговори
# 135
И аз още нямам преведени,а по принцип винаги ми ги превеждат в началото на месеца!
И аз съм така newsm78

# 136
Ами мойте 315 дни изтичат на 20.02, но документите ще ми ги подават тепърва newsm78
Не знам вече.

# 137
  • Разпиляна във въображението
И аз съм така 315-те ми изтекоха началото на януари и сега чакам превод,но все още нямам.Мириел,подаде ли молба декларация?

Още в началото на януари ходих до работа и там попълних документите и декларацията. Миналата седмица се оказа, че образеца е сменен и от НОИ искат новия. Във вторник ми донесоха декларацията, попълних я и в сряда са я подали в НОИ. Доколкото видях разликата май е в няколко реда, ама като са се заяли ooooh!

# 138
  • Ланкър, планините Овнерог
Надявам се да не Ви излъжа,но аз днес звънях на изчислителките там където работя да питам за себе си(имам все още да получавам болнични преди да започна да получавам майчинство)...та тя ми каза,че майчинството било преведено.
Проверете днес ако ходите на вън.

При всеки е различно. Аз съм на майчинство(не болнични до 315/410 дни) и нямам превод за януари.

# 139
При мен положението е същото! И аз съм в държавно учреждение, така че не е причината в осигуровките, преведени са. и аз имам два превода през декември, но до момента нямам за януари, а в сайта но НОИ нищо не пише. А 315-те ми дни изтекоха на 31.01. и са ми занесли документите в НОИ, но и това не е отразено. Звънях на телефона който са дали на сайта си за абонати на МТел, но там 30 мин.ме прехвърляха от един на друг и накрая резултат нулев.  #Cussing out Дано поне др.седмица да има, защото аз мога да чакам, но беба НЕ!!!

# 140
Я кажете какви са тия декларации които попълвате.Моите 315 дни изтичат на 8 март но да знам отсега какво трябва да правя.

# 141
Молба декл. чл. 50-51 май тази, но с изменен текст. Не се задълбочих много, а преписах старата.

# 142
Все още съм на 315 Wink Нямам е-майл, нямам различно от 'липсват данни' в сайта, нямам пари по карта  Rolling Eyes ЖЗ другата седмица - нали преводите се правят вторник и четвъртък. Дано до тогава си получат парите и самите НОИ (една мама днес ме светна, че като държавно учреждение и НОИ си чакат пари от БНБ и може би това е причината за забавяне на плащането и към мамите)

# 143
Днес от НОИ казаха че днес на 05.02 трябва да ми преведат обезщетението за месец януари,но за най-сигурно да проверя утре.След пояснението на съпруга ми че сме собственици на фирмата тезата от страна на служителите за образец 1 отпадна и дори бяха така любезни да пояснят че до края на 315/410 дни образец 1 не се чака за да се изплати обезщетението нещо което бях писала в предишни постове.Дано утре всички мами да получат пари по сметките си! Simple Smile

# 144
На мен не сами изтекли 315 дни, но и аз нямам пари все още Confused Два пъти им писах и не получих отговор. На сайта на НОИ ми пише "липсват данни"

# 145
На мен пък 315-те дни ми изтичат на 22 февруари. Сигурно ще трябва и аз да попълвам някаква декларация за удължаване на болничните.Изобщо не съм на ясно обаче , някой ако може да ми обясни така да се каже като на малоумна. Rolling Eyes
Последно ми преведоха декември месец и от тогава нищо.

# 146
здравейте ,незнам дали има нещо общо но днес получих превод болнични (45дни преди раждането) ЗА ЯНУАРИ,ДАНО И НА ЕАС ДА СА ВИ ПРЕВЕЛИ МАЙЧИНСТВОТО  Peace

# 147
При мен все още е нула Wink

# 148
И при мен така, нещо много яко ни прецакаха този месец smile3516

# 149
Аз получих към 20.01.,220 лв.Та да ви питам с един месец назад ли върви изплащането?

Общи условия

Активация на акаунт