Споделете 92

• 21 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ХОХОХО!!!
За магистратурата няма нужда, за докторантурата съм се ориентирала, пък и иначе... Mr. Green Ама ти сега...нема да те спирам, ако ще предлагаш. Whistling

# 406
Преди малко жена ми ми показва некви чорапогащи (много несекси дума, но не помня как беше нито на италиански нито на английски за да използвам чуждицата...), които си купила днес, чиито цвят е  EBANO. Така пише на опаковката. Егати цветовете имат тези италианци....

# 407
Включвам те в списъка с истинското ти име.

Списък за Коледни картички ли вече си изготвяш? Мерси, трогната съм.

# 408
.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 22:44 от Markrit

# 409
  • UK
Голяма съм патка заспала. От един месец знам, че имам да правя три дипломни работи, и естествено, оставих за последния момент. Във въпросния последен момент се оказва обаче, че аз съм на работа от сутрин до вечер, и време за правене на курсови работи нямам. Освен това там каквото се оплаквах снощи. Както и да е, де. Иначе нямам оплаквания от жената, готина е, държи се много добре с мен, скъсва се да ме хвали, с изключение един случайно дочут телефонен разговор от преди няколко дни ("Ами, разбира, нищо не разбира, гледала децата на някакви германци, германката се скъса да я хвали, пък..." и тн), нейно право си е да мисли каквото иска за мен. Но след онова от онзи ден с плащането (За сравнение, веднъж съм гледала две деца едновременно и вземах 40% повече на час от сега. Сметката е брутална, някакси), някакси останах с горчив вкус в устата. Иначе е симпатична жената, наистина, внимателна е, абе почти нищо лошо не мога да кажа (телефонния разговор, де), ама... Имам нужда от парите, няма как.

А, още нещо. Миналата година нали гледах детето на една съфорумка. Е тя непрекъснато ми повтаряше как трябва да ходя на даскало, как то е по важно от всичко. Тази ме пита не мога ли да пропусна училище, за да ида на работа. Хм.

# 410
Поздравявам Василиса.   Hug

# 411
  • София
Споделям прекрасно /мързеливо/ настроение.
Споделям очарованието си от продавачка, която знае предпочитанията ми за сутрешното кафе. Приятно е, спестява време.
Споделям, че намирам за пореден път скрит сникърс в чантата си. Подозирам един дългокрак мъж.

# 412
Това на снимката с номер две, някой трол ли е ?

Споделям хубав слънчев ден и агнешка дроб чорба.

# 413
Това на снимката с номер две, някой трол ли е ?

Очевидно това е този трол, който се плези и се криви , докато майка му говори по телевизията. Хахахахах. Много се смях сутринта като го прочетох и си ги представих.
Живи и здрави да са ти троловете. Ще дойде време и ти да им се плезиш Simple Smile

# 414
Всички си взеха хапчетата и си легнаха, а мен ме измъчва въпросът- какво постига/печели книжарница Хеликон след обяснението защо не долюбваме Малкия Принц.
Пак недоразбрала, ще трябва да си легна проЗДа.

# 415
Пътуващ, отде ти дойде това агнешко, прияде ми се охладена агнешка главичка.
Тролският живот е интересен, троловете не скучаят.
Няма лоша реклама. Някой, като мен, може да го прочете веднъж от край до край, да разбере що Василиса не го харесва. За целта да направи оборот на Хеликон, естествено.

# 416
На мен ми харесва Малкия принц Simple Smile Само ми става мъчно като си представя,в каква бедност и лишения живеят някои деца,но книгата доказва,че и в дрехи от злато,и в анцунг и маратонки децата са си деца! Simple Smile Hug " проЗДа" Joy Mr. Green Mr. Green

# 417
Юлка, Eдин специален,   поздрав! Имаше един период, макар и кратък, в който тази песен ми беше МЕГА любима.

# 418
Алиса, Хеликон просто хостват финалните прояви на Голямото четене ( което уж било по английски модел). Сигурно защото са най голямата верига книжарници.
Защо не спя е загадка, даже и за мен. И хапчета не съм взела, а требе.

# 419
Не се хаби да четеш, бе Вълк, направо питай нея. Laughing

Рокси, виното ли ти свърши? Wink

Ох, ако бях тънкообидна, щях да отбележа, че Сели вместо да ме поздрави с песновка от ютуб, ми вика "гъзарка лондонска" на лични. Ама пусто не съм.

Общи условия

Активация на акаунт