Отговори
# 135
Имам един такъв въпрос:
Много искам да сготвя нещо с  броколи, но до сега винаги съм ползвала замръзени. За салата и супа ми вършеха работа, но снощи готвих във фурна и те се разкашкаха доста Confounded Мислех си да пробвам следващия път с пресни. Кажете като отида да си копувам, по какво да позная, че са хубави? За какво да гледам?
Благодаря предварително Hug Hug Hug

# 136
  • София
мисля да права зелеви сърмички, но понеже котлона ми няма степени, и няма как да ги направя на бавен огън. Нямам и глинен гювеч, та въпроса ми е-ако го направя в тава и отгоре ги покрия с фолио, и ги пека на слаба фурна, дали ще се получи нещо?

# 137
Яйцата в крем-карамела минават ли достатъчна термична обработка, за да се консумират спокойно от бременни?

# 138
Яйцата в крем-карамела минават ли достатъчна термична обработка, за да се консумират спокойно от бременни?
Да.

# 139
Момичета знаете ли някаква рецепта за кифлички с мармалад? Искам да направя, но нещо не мога да намеря хубава рецепта. Разполагам с шипков мармалад  Peace Предварително благодаря  Hug

Из целия форум мирише на виенски кифлички, както се беше изразил някой. Погледни в този форум. Не съм чела рецептата, но предполагам, че става да се направят с шипков мармалад. Много го обичам Blush.

мисля да права зелеви сърмички, но понеже котлона ми няма степени, и няма как да ги направя на бавен огън. Нямам и глинен гювеч, та въпроса ми е-ако го направя в тава и отгоре ги покрия с фолио, и ги пека на слаба фурна, дали ще се получи нещо?

Няма проблем да ги направиш във фурна, като можеш да си направиш и малко сосче от вода, брашно, червен пипер или нещо от сорта, както обичате. С фолио, без фолио, пак ще станат Peace.

# 140
момичета купих си боб отворих опаковката и той мирише на плесен ,да го изхвърлям ли?

# 141
момичета купих си боб отворих опаковката и той мирише на плесен ,да го изхвърлям ли?

Измий го хубаво в няколко води и пак виж дали се е запазила миризмата.

# 142
 Погледни дали му е изтекъл срока и сама реши.

# 143
срока не му е изтекъл, ще го накисна във вода и ще видим,благодаря за бързите отговори.явно е бил влажен при пакетирането и затова е мухлясъл.

# 144
Момичета, какви кори за баница предпочитате? Последните два пъти правих с Белла и хич не съм доволна. Фамилията май са по- хубави? newsm78

# 145
Аз съм най-доволно от Фамилия и ползвам тях. Опитай може повече да ти харесат.

# 146
Да, правила съм с Фамилия и ми харесват, но в случая забравих да спомена, че направих малки, вити банички за детето  с Белла, нацепиха и нищо не стана. Може би корите трябва да са по- дебели и еластични?

# 147
Момичета, тръгнах да правя пиле на бутилка.
От всичко прочетено до тук, ми стана ясно как точно ... НО
Сега като набучих пилето на бутилката се сблъсках със следния въпрос:
Дали пилето е по-малко, или шишето по-широко, но не мога да покрия цялата бутилка.
Притеснявам се, че може да има гърмежи във фурната по-късно ...  Thinking
Дали ще е проблем това според вас ....
Имам една фурна загряване време ...  Mr. Green

А ... и още нещо .. Аз бира не пия, дали няма да ми горчи? Сложих половин бира и долях вода Simple Smile

# 148
Според мен бирата няма да я усетиш, аз и по цяла съм слягала и не ми е горчало. За бутилката-не мисля, че ще гръмне, но аз лично не пека на повече от 200 градуса и след като е готово моят съвет е да не го охлаждаш изведнъж, а да отвориш леко вратата на печката до една степен за няколко минути и след това да го извадиш.

# 149
  • Разпиляна във въображението
От мен засега гол запис Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт