Октомврийче сладко спи, майка му във форума крещи

• 9 815
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
Айде, ама по реда по който ги предлагаш или произволно Simple Smile
Свекърви - имам си една - стига ми! Даже ми идва множко. Уж не ми се меси в нищо и веднъж два пъти годишно си каже, както може само една свекърва да си го каже, че да се запомни и да държи влага една година!
Мъже - и от тази позиция си имам само една бройка... еми... върши работа, ама ако трябва да се оплаквам МОГА!  Mr. Green Памперси не може да слага, защото "моделът" много мърда, не може да готви, щото бил МЪЖ... и от гардероба му е зор да си вади и прибира дрехите, щото аз съм го подреждала и не можел да ми схване логиката на подредба... ми изобретателен е просто в намирането на извинения  Whistling
Маникюри-педикюри - пас
Секс и самозадоволяване - когато и както... за втората позиция не остава време  Sunglasses за първата... и оФте моФте

Слушам ВАС!  Mr. Green Blush

# 91
Сериозно, има ли мъж, който знае къде му седят дрехите в шкафа  newsm78

Уф искам на маникюр...

# 92

Айде, ама по реда по който ги предлагаш или произволно Simple Smile
Свекърви - имам си една - стига ми! Даже ми идва множко. Уж не ми се меси в нищо и веднъж два пъти годишно си каже, както може само една свекърва да си го каже, че да се запомни и да държи влага една година!
Мъже - и от тази позиция си имам само една бройка... еми... върши работа, ама ако трябва да се оплаквам МОГА!  Mr. Green Памперси не може да слага, защото "моделът" много мърда, не може да готви, щото бил МЪЖ... и от гардероба му е зор да си вади и прибира дрехите, щото аз съм го подреждала и не можел да ми схване логиката на подредба... ми изобретателен е просто в намирането на извинения  Whistling
Маникюри-педикюри - пас
Секс и самозадоволяване - когато и както... за втората позиция не остава време  Sunglasses за първата... и оФте моФте

Слушам ВАС!  Mr. Green Blush

Тва с памперса е много яко Laughing После ще се включа по темите, че отивам до офиса и на фризьор Laughing

# 93

Уф искам на маникюр...

Абе моля и се хем са наредени както той иска хем пак аз му приготвям дрехите че нз къде са Laughing
И аз искаааааааамммммммммммм на маникюр

# 94

Уф искам на маникюр...

Моят знае щото сам си ги подрежда  smile3521

# 95
3te...ki ,tva vse edno az sym go pisala оооопс
И мойта свеки не е при мен,ама и отдалече неспира да се меси #2gunfire
За мъжо какво мога да кажа освен МЪЖЕ,и като ме пита някой аз съм с 3 деца не със 2 Mr. GreenСамо дето и него не къпя вечер преди лягане Mr. Green,понеже вече можел сам

# 96
Абе моя мъж в интерес на истината знае де му се намират дрехите, даже е по подреден от мен, ама аз лошо му влияя, даже и на дятето ги глади, е аз ги прибирам после. Менка му памперса, преобува го, мие шишетата и т.н., пълни легена и го държи докато го мием, че мен ме боли кръста. Но стане ли въпрос за масаж и упражнения, бяга първи и точно за туй се карахме снощи. Инак и свидетелки у парка си имам прибра се, донесе ми мляко на мен и още една мама че не ни се прибираше, а времето беше хубаво онзи ден...

Аз искам на козметик, че  ooooh! мога да уплаша и огледалото да се спука, ама... ся след кат не му говоря на мъжо що да се пъна ахахха, ще потърпя още някой друг ден, а и на фризьор требе да се ходи... че нещо ми опада четината  Mr. Green

# 97
Пуки, е те тоз файл дет си го побмятате си бех направила труда да го направя, и пак някой беше възроптал (да не опоменавам), отде на де ще ми "лъсват" данните у интернет? Ама ей на ся е полезен.
Признавам, виновна  Embarassed
Ма са се възползвах  Mr. Green

# 98
 fight
Мухахахаааааааааа голям сеир, Гери   и мананка напълно ви подкрепям в мнението ви  bouquet
Не мисля че Параход мъти водата, по - скоро някой хора са много докачливи, да не говорим, че някой мами се ласнат яко и не на място тука Crazy Crossing Arms

# 99
Виртуални преградки за тези смели мами Пепеник и Сисилис.От тук нататък само хубави неща да се случват с вас.
Неди ми много сте пораснали, браво на вас пу-пу.
Сиси много пораснал малкия мъж.
За захранването макар че сме на Ам аз мисля да захранвам на 5 или 5,5 месеца, не съм решила дали да е с плодово или зеленчуково, обмоислям още , ще се съветвам  и  с педито.
да се похваля вече 5-ти ден спим по цяла нощ, вечер хапваме към 9 -9.30 и сутрин спим до 6.30 , хапваме и пак заспиваме.Дано вече да си е изградила този режим и да пропуска нощното папкане, тъа хем по малко да качва нали е мома.
Варненки браво на вас, много сте сладки и колко организирани за срещи.
Айде да се оправя времето вече и да излизаме на по дълги разходки.Все се каним с пловдивчанки ама дано успеем да се видим вече.
Мойто момиче се е научила и така писка и крещи, няма вече агу.Колко бързо  лети времето и децата порастват.
Хубав ден и стига вече спорове. Hug

# 100
   Олееее за нула време 7 страници Crazy.Аз докато си изгледам индийския филм и той минал деня,ама нали и мойто чаве се успа.
  Параходче,бях атракцията в парка.Всички дружно помагаха да се прикрия с едно одеалце и така се кърмехме с бухтичка.Пък туй мойто дете хич не яде,ама то и затуй само 530 грама е наддало.Как му стига по 80мл на ядене незнам  Thinking.
 И нашта педиатърка каза,че на 6 месеца ще правим изследване на беба за хемоглобин,та тогава щяло да се види дали трябва да захранваме,ама аз мисля вече да съм захранила.
 Малкия сладур на Инчето ако знаете как се преобръща,а мойта мързелана само под гъза на Мечо се завира,после ще приложа и снимков матриал.Варненки пак не ми отговориха,сигурно са ми сърдити,оставам си само с мечтите за морето Cry.
 Рени,миличка и аз се изтормозих с тия стави.Ама то явно неможе да има пълно щастие.Тая мека гушка дето я спуквам от целувки си ми го върна.Два месеца с тия грозни гащи,ама нали сега е наред детето,а аз продължавам да гушкам сладката гушка.
 И ние с моя мъж нещо се разминаваме  Embarassed,ама баткото е голям и най-малкото той поне трябва да е заспал.За беба не се притеснявам,че хич не и разбира памперса от наште акробатики Joy.Аз лягам късно,той рано и така,белким некога се уцелим.

# 101
  А и в тоя ред на мисли да ви кажа,моя мъж нали е таксиметров шафиор (за които не знаят),та возил една екстрасенска.Казала му че ще има 3 деца,ама третото можело и да се окажат близнаци.Малиии изтръпнах,ама викам ти що не я пита дали ще са от мен бе,че да се стягам в кръста  hahaha.
  П.П.Момичета индийския филм излезе малко тъпичък,отидоха ми 3 часа на вятъра Joy.

# 102
мананке, марш виновна пред строя за порицание  hahaha

Съни, ще ти ослужа пак с щипка да си подхванеш оделацето докато храниш малката корейка. Mr. Green

# 103
Съни аз баткото най-спокойно си го кърмих в Бъфалото в Люлин, пък и колко пъти по градинките иникой не ми е казал нищо. А сега Цеци се наложи в Лозенец на Розова долина. Ми няма седи детето гладно, пък и не правя престъпление  Naughty
Мойто мъж съм доволна. Не знам обаче дали той от мене е доволен  newsm78 Сменя на баткото основно памперса, къпе го, занимава се с него. Когато имам работа съответно храни бебо, гушка го, пее му. Е масажи не прави, ама Инче то е по-важно нас да ни масажират, не децата  Wink
Със свекърва ми вече се разбираме нормално, след като чу мой разговор с приятелка. Може би е разбрала къде куца комуникацията.

# 104
мананче, да ти кажа докато бях бременна не е имало вечер да си легна без мъжо да ми е масажирал краката и/или гърба. Сега по-рядко, т.е. не всяка вечер, но почти всяка пак го прави и без да го карам, идва, сяда и почва...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт