1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 232
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
БЛАГОДАРЯ ШЕФ!!!!!!!!!!Ти си невероятна!Какво бихме правили без теб.А Гала да вземе да се замисли и да покани нашите любимци.И незнам ако пускат още филми дали ще издаржа на напрежението.Толкова са хубави че нямам думи!

# 286
Привет на всички,
 следя темичката от известно време .Аз също съм много запалена по този сериал, дотолкова че съм си навивала часовника да стана в 4 да гледам повторението.За съжаление и аз като някой тук съм на работа и ми е невъзможно да го гледам .   
Темата е страхотна ,благодарности . Simple Smile bouquet

# 287
Шехи трябва да е научила вече, че в новата си позиция ще има врагове и завистливци и да не се поддава като ученичка на всякакви подмятания. Опасявам се, че ще постъпи много глупаво! Ако аз бях на мястото и, щях да се държа сякаш нищо не се е случило, да си се омъжа и празнувам. В подходящ момент бих попитала мъжа си какво е станало. Такъв един репортаж не може да е повод да се откажа от мъжа, когото обичам.

# 288
Аз също много харесвам филма.Който го е пропуснал да го свали от тук--->http://bgshare.com/search_ok.html?ime=binbir+gece&raz=all&am … p;sort_order=DESC     ,има всички серий,които да излъчвани досега и са със субтитри. newsm10 newsm10 newsm10

# 289
  • Хасково
Аз гледах какво ще стане днес ако някой му е интересно ще напиша с бели букви

# 290
Аз гледах какво ще стане днес ако някой му е интересно ще напиша с бели букви

bouquet  bouquetразбира се  много съм любопитна

# 291
И аз гледах  Simple Smile

# 292
Бяло: whiteБену пак ще се пропие заради Керем,ще разлее чашата с алкохола върху една свещ и ще стане пожар.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:23 от zlatina19951

# 293
Момичета,някоя от вас гледала ли е втория сезон да каже дали Шехи и Онур ще вдигат сватба? Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:29 от zlatina19951

# 294
В темата не се толерират разказите за бъдещите (неизлъчвани) събития. Златина, редактирай поста си, напиши го с бели букви, виж 1. страница на темата!

# 295
Бяло. Някой ще може ли да ми каже какво най-накрая се случва с приятелството между Онур и Керем,както и с фирмата?

# 296
Аз също много харесвам филма.Който го е пропуснал да го свали от тук--->http://bgshare.com/search_ok.html?ime=binbir+gece&raz=all&am … p;sort_order=DESC     ,има всички серий,които да излъчвани досега и са със субтитри. newsm10 newsm10 newsm10
Така ли?И от кога са със субтитри?Аз си ги свалям от там и нямат субтитри newsm78

# 297
Тотално неуважение, не само към тези, които пишат смислени постинги, но и към тези, които четат.
Понякога се чудя как може толкова несъоабразителност, събрана на едно място!
Изчела съм всичко от първия до последния постинг и ако от всичките 10 теми се изтрият безсмислиците, дали ще остане и една със смислени неща. Уважавайте труда на хората ( Шеф, Ерика, Звездичка и др.) , съобразявайте се с правилата на форума, четете поне първата страница. Уж големи, зрели хора влизат по форумите, а имам чувството, че в детската градина ще схванат по-бързо.

# 298
  • София
Аз затова вече рядко влизам да чета. Омръзна ми да чета въпроси,чиито отговори ги има в предишните теми или разни изцепки на мислещи се за по- умни от нас. Всички имат възможността да гледат която искат серия,ако искат де и биха могли да си я гледат. Няма нужда от разни изхвърляния.Ако имате новини за актьорите - пишете, но нали се разбрахме ставащото напред да е само с бели букви. newsm78 И аз гледам сериите напред и знам доста неща, но не пиша тук какво става.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:46 от Тайна

# 299
И аз съм от Феновете на сериала. Чакам сс нетърпение всеки следващ епизод! Искам да ви попитам от къде мога да сваля 1 епизод? Уж навсякъде разгледах ама почват от 2-ри! Благодаря предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт