Юлски Бебета'08 (Тема 64)

• 14 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Румито, това е чудесна идея  Hug Аз, ски, за този живот съм се накарала  Laughing, обаче това е чудесен повод да се съберем на чист въздух, а пък ако и децата се научат някой ден, ще е екстра  Peace

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 10:50 от Гнидка

# 181
  • София
Здравейте,ние тази нощ не спахме newsm78сигурно са зъби Tired
Ските са хубаво нещо,но аз немога,имам проблеми с колената...иначе обичам да се качвам горе,когато има слънчице,въздухът е раличен Peace

# 182
  • София
Ейй, Руми, страхотна идея Grinning Аз съм малко шубе, но малкият ще се отчете със сигурност Wink Извинете, големият имам предвид Laughing
Пък може и аз да се науча на стари години, к'во Laughing

# 183
И сега значи останах без снаха. Павката нападна Мартина  Crossing Arms Бухти, Руми, не харесвате ли мойто момче  newsm53 Знам че са ви свободни девойките newsm03
 Ивето си няма гадженце Embarassed....пък ние Сами много си го харесваме, така че Simple Smile......
И аз знам, че във Варненска област казват на бабата "мами". Лично мен това ме дразни. Не бих искала детето ми да казва мами на баба си. Звучи ми нелепо.
Belinda, радвам се, че Бобърчето няма температура и се чувства по-добре Hug!

# 184
белинда, супер отчет, все по-добър да става  Peace

Цитат
добре, че е наша Пърли, да си я знаем, че и тя е всеотдайна Joy

Джули, бой ти се папа на тебе  Joy 

[Като ски учител /когато бях млада работех на Боровец/ винаги съм искала да предложа на всички Юлски мами, а след това и за децата - безплатни уроци по ски. Помислете и при добра организация и желание можем да се позабавляваме на Алеко.
Приемам всякакви предложения.

Фнимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се сбъдне Simple Smile Това е едно чудесно предложение.

Майра, само за бой си и ти. Пусна бомбата с тоя стол, сега го търсим за поръчка. Днес ще излизаме да търсим подобни по магазините, но съм почти сигурна, че няма да намерим нещо такова и ще се случат нещата по трудния начин.

# 185
Ох, Яна е много готина
Сакси, да знаеш, че до месец може да се разхожда вътре, държейки се за решетките, ако съдя по моята Яна едно време - на седем се изправи и на седем и нещо вече се придвижваше права в леглото
Елито и тя това го прави, но повече застава на коленца

И мен много ме избива умилението и лигавенето и не искам да пораства бързо, побърквам я от гъделичкане, мачкане, лиготене

Дуци, честит завършен курс, скоро да се похвалиш с хубави снимки

Милена, пиши по-често  Naughty Аз също не че пиша, но ви чета, признавам си, че понякога доста отгоре отгоре, особено ако е за болести, защото тук всичко е заразно
Иначе пращам положителна енергия да знаете и пожелавам на бебоците да изкарват леко вирусите или хич да не ги ловят

# 186
хай и от нас с Кари!!! при нас вече е бяло навън, мисля да се поразходим след малко...
И нашта одисея с изследванията приключи най-сетне след като веднъж ме върнаха с шишенцето, което едвам бях накарала Кари да напълни, понеже били "минали 2 часа откак сме зели "материала", а еритроцитите и левкоцитите живеели най-много 45 мин." - и това с такъв тон, все едно съм завършила за лаборантка и трябва да знам !!!! що навсякъде си търсят скандала не знам  #Cussing out добре че на следващия ден успявам пак да взема така заветния "материал" и тичам с детето на ръце в лабораторията по чорапи, та се сдобряваме с "лелките"...   Whistling няма оправия в нашата държава
за анкетата тежахме 8 кг. кръгло и 70 см пак кръгло
И нашта количка отесня та и на всичкото отгоре се и счупи, е още крета куцук куцук, но аз за всеки случай се сдобих с лятна Чиполино от роуд та ако много я закъсаме ще я мятам в нея и няма да излизаме в голям студ!

# 187
И аз съм към групата на недоспалите! От около две седмици Нико ме буди минимум по 5 пъти #Crazy. Преди най-много по два пъти, а сега #Shocked Слагам го и до мен да спи, за да не ставам през нощта. Обаче пък това води до други кофти навици... Rolling Eyes

Калифорнийка е родила 8 бебета - 6 момчета и 2 момичета hahaha. Да са живи и здрави!

# 188
Момичета, има подобен стол, като този на Майра на TCM. Мисля, че беше 45 лева в сайта. http://tcm.dir.bg/_files/t5_973335.jpg

# 189
  • София
Мацки, нещо се замотахме с организацията за осми март, ще резервират навсякъде и ще си празнуваме вкъщи с бебе в сутиена Confused Дайте да се осериозним, а? Джоли? Ти провери ли онова заведение, за което говореше?

# 190
Белинда, много хубава новина.   HugДа минава вече, че много гадно болни дечица.
За анкетата - успокоих се,  има още 2 моми под 6 кила като нас.
Дървеният стол наистина не изглежда стабилен.
Почват полека да се изправят на крака и трябва да привикваме да гледаме с 8 очи.
положението става тежко. Само да изляза от стаята и почва да реве. Стига се до положение да не мога да ида до тоалетната! Има ли облекчаване на ситуациата и как?
За къде говорите за осми март?

# 191
Добро утро  luvbed Ех, че хубав ден
Белинда, много се радвам за Бобчо Hug И аз се бях сетила че за 8ми март нещо се мотаем.
Румито, идеята за ските е страхотна. Аз съм се качвала 2 пъти в живота и много ми се иска да се науча. А за Самуилчето ми се ще още повече. Белинда, няма да си сама на ските  Whistling Ще падаме заедно.
Рапунцел, Ивето знаеш че си ни е слабост  Hug Heart Eyes С радост ще станем сватове  Mr. Green

# 192
  • София
За къде говорите за осми март?
Ми не знам, Джоли спомена някакво заведение, ама подробности не пусна...А сега отиде на ски и ни заряза Crossing Arms

# 193
Rumito-2008 пълна ти е кутията

# 194
Добро утро и от нас!
Белинда,радвам се,че сте по-добре! Hug
И аз като теб,да се похваля,че Александър  е по-добре Grinning!Няма температура,сверкането почти не се чува вече.Само кашла и сополи,но  и това да минава вече  Praynig!Измъчи се горкото Sad.Сигурно и зъбките го мъчат и става една комбинация.... CrazyТази нощ ставах само да го кърмя-3 пъти.И апетита му се повъзвърна,но пюренца не ще и да опита.Сигурно е от АБ.
Нашето столче се закрепя на масата .Седалката е във въздуха,ако ме разбирате.Много ми е удобно.И баткото съм отгледала с него.Ще пусна после снимки ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт