Мадона в БГ?

• 43 910
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 45
След като проспах Лени, Мадона няма да я изпусна за нищо на света  Peace

# 46
  • София
Ще следя,интерсни коментари има
Ще се радвам да дойде.

# 47
  • No Line On The Horizon
В Будва концерта е бил на плажа и е било грандиозно. Не виждам проблем и тук така да го организират или на някоя поляна. Сцената и специалните ефекти са част от антуража.

В Будва концертът беше на специално строено за концерти съоръжение до плажа Яз. Там също са имали концерти Ролинг Стоунс, а тази година ще пее Тина Търнър

# 48
На 29-ти август щяла да идва в София. Но къде и как   33uu

# 49

Държат те в напрежение въпреки поканата да я подгряваш ли?

# 50
Оххх, ще се чака явно ooooh!

# 51
  • с/у ОколоМръсТното
Държат те в напрежение въпреки поканата да я подгряваш ли?

Много тъпо  #2gunfire

Когато и да дойде... там сме  Flutter

# 52
а бе тя и ПИНК щеше да идва,ама изведнъж мн болна се оказа.Мадона не ми се вярва да дойде,ще видим де

# 53
  • Варна
И аз съм в листата на чакащите Мадона в България. И вярвам, че ще дойде  Simple Smile

# 54
  • На земята, която е всъщност звезда.
а бе тя и ПИНК щеше да идва,ама изведнъж мн болна се оказа.Мадона не ми се вярва да дойде,ще видим де

За концерта на Пинк знам, че не е имало голям интерес, билетите не са се продали и концертът е отпаднал. Разбира се, никой изпълнител няма да признае това за причина. Laughing

Надявам се че концерта на Мадона няма да пропадне, а ако се случи, причината няма да е слаб интерес!

# 55
  • Belgium

За концерта на Пинк знам, че не е имало голям интерес, билетите не са се продали и концертът е отпаднал. Разбира се, никой изпълнител няма да признае това за причина. Laughing

Няма нищо подобно - билетите се разпродадоха, доста народ беше вече пред вратите на стадиона (включително и аз), когато обявиха, че тя няма да пее.
Така че концертът не е отпаднал поради липса на интерес, а по други причини.

Относно Мадона можем само да се надяваме че ще има концерт в крайна сметка и сигурно той ще бъде най-посетеният от всички концерти в България  Laughing

# 56

Няма нищо подобно - билетите се разпродадоха, доста народ беше вече пред вратите на стадиона (включително и аз), когато обявиха, че тя няма да пее.
Така че концертът не е отпаднал поради липса на интерес, а по други причини.

Относно Мадона можем само да се надяваме че ще има концерт в крайна сметка и сигурно той ще бъде най-посетеният от всички концерти в България  Laughing

Билетите не бяха продадени, отложиха концерта с 2 дни, но до последно имаше билети. Тогава доста беше коментирано че стадионът ще е полупразен. Това, че ти си видяла доста хора отпред, изобщо не означава, че тези хора са достатъчни да изпълнят стадиона! И Пинк много удобно се разболя... Joy

# 57
  • Belgium

Билетите не бяха продадени, отложиха концерта с 2 дни, но до последно имаше билети. Тогава доста беше коментирано че стадионът ще е полупразен. Това, че ти си видяла доста хора отпред, изобщо не означава, че тези хора са достатъчни да изпълнят стадиона! И Пинк много удобно се разболя... Joy

Не ми се спори за нещо, което знам по-добе от теб  Laughing
Заключенията ми не са на база колко хора е имало пред стадиона, въпреки че и това е важно.
Вярвай на каквото решиш.

# 58

Не ми се спори за нещо, което знам по-добе от теб  Laughing
Заключенията ми не са на база колко хора е имало пред стадиона, въпреки че и това е важно.
Вярвай на каквото решиш.

За сега не показваш особени знания  newsm78...

# 59
е както и да е за ПИНК,но Мадона не ми се вярва да дойде Wink

Общи условия

Активация на акаунт