Мадона в БГ?

• 44 038
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 990
Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз затова ви обичам с Дидката  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ShockedСамо за това Shocked Crossing Arms

# 991

тая паааааа, и заради други работи  Heart Eyes Heart Eyes

# 992

тая паааааа, и заради други работи  Heart Eyes Heart Eyes

БЕз мен сте се забавлявали  Crossing Arms
Нямам търпение да Я видя, но не по-малко и ВАС  Hug
Жалко, че няма да ни дадат да вдигнем един плакат ФОРУМ БГ МАММА  Joy

# 993
щоооооооо, от едната страна на плаката ще е бг мамма от другата тя, да има резон  Wink Mr. Green

# 994
Имам  едно въпросче към софийските жителки.
Кажете ми няколко хотела около стадиона.Аз и моите приятелки искаме вече да направим резервации,че не се знае после дали ще има места.Предложения приемам всякакви Simple Smile

# 995
За жалост ми се отлага пътуването за концерта на Мадона. Продавам два напълно редовни билета за концерт на Мадона в секция В седящи. Много удачно разположение. Цената е същата, когато ги купувах-165 Лв. за билет. Ако ви интересува, звънете на 0888643730.

# 996
Момичета, аз късно се реших, но до последно не знаех дали ще съм в СФ на тази дата. Сега вече знам, че ще съм тук и си търся два билета за концерта. Ако някой по някаква причина е решил, че няма да ходи, моля да ми пише Simple Smile
Продавам два билета за концерта на Мадона секция В седящи. Цената е същата, както ги купих 165 Лв. за билет. Просто ми се отлага пътуването до София. телефон за контакт 0888643730

# 997
Айде пак преброяване за ГС??
Монда, а..Други???
Не знам кво е ГС, ама и аз съм там Joy

Golden Circle. Питам, върти ми се в главата едно джино-мохито-маргарито пиене преди коцерта Simple Smile, затова сканирам участниците Simple Smile

Аз съм там Simple Smile за джино-мохито-маргарито пиенето (ако ме приемате Blush) Иначе съм в ''седящия'', ако може така да се нарече  Simple Smileсектор.

# 998
  • София
Zoriiiiiiiiiie  Heart Eyes Heart Eyes
Дайте акъл, нова тема ли да пусна, за да се броим за резерве някъде преди концерта, тук ли да се обобщаваме??

# 999
Пусни нова тема, Ем Heart Eyes

# 1 000
# 1 001
Mомичета,какви са последните данни- ще може ли да влезнем с фотоапарт- малък, не професионален?

# 1 002
# 1 003
Mомичета,какви са последните данни- ще може ли да влезнем с фотоапарт- малък, не професионален?

За съжаление , от СМЕ не разрешават носенето на какъвто и да е апарат .Официаолно е отбелязано на легендата и билета , НО  според мен ако рискувате да го сложите в задния джоб няма да съжалявате ! Wink На концертите където съм била разрешават непрофесионален апарат , незнам защо нашите магарета се правят на важни ??? Crossing ArmsНета е пълен със снимки и клипове на фенове .От къде идват ??? #2gunfire Телефон е разрешено , но не и фотоапарат !Тъпо , защото примерно моя телефон прави много добри снимки  . Twisted Evil И все пак аз ще си взема двата апарата + телефона .Имам си едни рейвърски панталони със странични джобове , които са подходящи за целта !  Wink
22 дена!! Heart Eyes

# 1 004
Цитат

Мадона отмени концерта си в Любляна

07.08.2009 / 16:20

Шоуто в словенската столица беше планирано за 20 август

Източник: БТА

Мадона е отменила концерта си в Любляна, планиран за 20 август, съобщи мениджърът на турнето, цитиран от Ройтерс.

Според местни медии основен фактор за анулирания концерт са слабите продажби на билетите, но организаторите отричат това да е причината.

Словенските медии съобщиха, че концертът в Любляна е бил отменен, след като са били продадени само 7 хил. от планираните 63 хил. билети.

През 1997 г. Майкъл Джексън също отмени свой концерт в словенската столица заради слаби продажби на билетите.

Организаторите обаче настояват, че не това е причината за анулирането на концерта на Мадона и твърдят, че решението е било продиктувано от "непредвидени логистични затруднения".

Браво на словенците. Спечелиха моите уважения. Явно имат музикален вкус хората в Любляна
след като не се поддават на модата и са загърбили това музикално недоразумение наречено Мадона кълчещо се по сцената и пеещо като продрана гарга...
Същото важи и за другото недоразумение М. Джексън.
Явно жителите на Любляна има собствено мнение относно т.нар. "световни шоу звезди" и не са
идолопоклоници като нас...

Общи условия

Активация на акаунт