НОЕМВРИйското хлапе денем спи, а нощем реве!

• 9 304
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Показвма снимките на мъж и той  - я какви снимки на Мария си направила  Joy -  аз му викам да де само дето едното не е Мария -  и той  #Crazy - вика ми - не помня да съм кръшкал у Варненско  Joy

# 136
  • Стара Загора
Мойта лигла не знам кво иска вече  #Cussing out Сега съм я сложила на активната да си гледа играчките, а тя си е врътнала главичката и гледа ТВ.  #Crazy

Ха-ха, и моята буба от шезлонга така е зяпнала "Черният красавец" по Нова, че даже се опитва и му да говори Simple Smile На мама момичето, знае, че това ми беше любимата книга като дете, чела съм я десетки пъти Heart Eyes

# 137
Ама как само напредвате, немога да ви смогна   Shocked

Ама аз съм си виновна . Снощи гости, досега по разходки.....несериозна работа, ей  Joy  бебка, обаче ни прави много номерца. Вече редовно като излизаме и иска да я носим, а не да стои в количката  Crossing Arms  Дали и това може да го причислим към криза на растежа  Joy

Отивам да ви чета, ама да видим докъде ще стигна  Embarassed

Hug на всички. На болничките да се оправят бързо, на празнуващите весел празник!!

# 138
  • някъде там......
Хайде и аз да се запиша Hug
Чета, че повечето бебоци са се отказали от нощното хранене - ние задължително  се будим и си търсим манджата  към 4-4.30 всяка сутрин Simple Smile Важното е обаче, че вече нямаме колики Grinning, но за сметка на това пък акането ни последната седмица хич го няма. Най-често по веднъж на ден, а някои дни и през ден дори. Нормално ли е това, ако бебето е само на кърма? newsm78
Бубе, нашата педиатърка по отношение на водата каза, че няма проблем детето да пие колкото си иска. Ние също сме само на кърма, но аз й давам вода или май между храненията колкото си поиска. Е, на денонощие рядко изпива 150 мл, но не я ограничавам.
Честити месечинки на всички, които днес порастват! Да са живи, здрави, послушни и поспаливи нощем Grinning

# 139
  • София
Търкул, търкул ето ни и нас!!!
Гледам нещо се сватосвате, ами и ние да се наредим тогава  Joy. На месец и 25 дни(най-младия в групата, но пък голям мераклия  Kissing Heart), сини очи(засега), снажна осанка, борбена натура и многоооо бодър нрав(особено в 3 сутринта).  Joy
Мен ме досрамя да си кажа по колко ядем - 7 пъти по 150мл., като едно -две са кърма и там направо се освини вчера - 180 си хапна. Embarassed Много си е лаком, и си знае на 3 часа си хапва. Само след къпане си прави пауза по 5-6 часа. Вода не ще, чай си изпива по 100мл., ако има и по повече Joy ще пийне.
Бубе аз знам, че някой бебета си пийват повече вода, просто си имат нужда.
Мартуша много ме изкефиха снимките ви(тези сменящите се в подписа), много сте готини!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 17:31 от aleksa_sm

# 140
Еййййй вие не стига, че до късно по нощите, ама и сте ранобудниииииии, пък и време ви остава да пишете-така ви завиждам  Embarassed
Бубе и при нас се случи два-три пъти това с водата,а сега пък по30-50мл на ден отиват. Една братовчедка ми каза че нейното бебе пило толкова много вода, когато нямала вече кърма и докато не е знаела, ама и от друга страна както са ти казали има бебета, които по начало си пият повечко вода  Wink
А като говорим за гледане в ТВ-то-нашия щом пуснат реклами е най-кроткото бебе, а докато се къпе обожава да гледа Адреналинките на Господари на ефира   Joy напълно сериозно и без майтап  Mr. Green

# 141
Много благодаря за отговорите Hug Аз понеже малко хипохондричка си падам и май на детето го прехвърлям. Ама МамаАнна днес ме сети Водата всъщност е чай на Хип. Той нали е сладък и на Яна може просто да и е вкусно. Сега ще пробвам да давам чиста вода. А кърма май имам. Е, не да се цедя чак, но все си тече като стисна.

Денчо, гарантирам, твоя мъж не го познавам Joy Момите сигурно като пораснат толкова няма да си приличат, но сега направо ме хвърли в оркестъра като видях онази снимка.
Алекса, защо не станеш един импресарио? Така добре рекламираш ергена newsm47 Направо професионален подход. Grinning

Диданке, бързо да доведете Момчил на кални бани. Всичко ще му мине на детето и пак ще иска. Че и вие покрай него на морето ще се порадвате Joy
Като казах да се радваме на морето. Така съм му ядосана на нашия #Cussing outххххх #Cussing out кмет. Алеята до морето на магистрала се е обърнала. Преди пешеходци, майки с колички, кънкьори, велосипедисти-всички се ползваха от това благо. А сега......Изобщо не можахме спокойно да се разходим. Вместо тротоари, някой умен измислил отстрани паркинг за колите да направи. Еййййййй, луда работа.

# 142
Честити месечинки на Яна и Биляна да слушкат и папкат и големи да пораснат.
Бубе, не се притеснявай, че пие повечко вода мисля, че не е проблем,но все пак питай педито. Борислава пиеше повече когато й давах чай Хип за колики, а сега вече го спрях и не иска да пие леко подсладена вода.
Днес излизахме на разходка, но с кенгуруто, защото количката ни още не е дошла, а сме я поръчали от преди доста време и ще убивам някого накрая, все едно ни я доставят от Северния полюс, а не от София  #2gunfire.
Ние също гледаме много телевизия особено като се обличаме и събличаме на масата имаме най добра видимост.
И нашата мома е свободна и още не сме си избрали ерген.

Едно заглавие за тема, че нещо ми дойде музата "Ноемврийчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее"

# 143
Хихи, Бубе, внимавай с поканите  Joy че мъжо ми е ираклиец и дай му на него море, море и пак море  hahaha от сега се е заканил да прави и малкия ираклийче, и ако те чуе...току-виж ме замъкнал още нощес към морето  Mr. Green  а и на кални бани никога не съм ходила  Mr. Green

а Теди, аз друга рима сътворих, докато го гледам моя убавец как си лапа ръцете: "Хей ръчички, хей ги две, тях ги джвакам най-добре"  hahaha hahaha hahaha

# 144
 morning smile3507
Тази нощ имахме събуждания в 2 и в 6  ooooh! и кафето няма да ме спаси.  #Cussing out

Честити месечинки!  newsm51

Бубе, какво искаш от момата? Ти си  newsm24 пък после защо иска вода?-махмурлия е детето, гони го жажда  Joy

Мими,  spoko

Петенце, мерси за отговора!  Hug

Теди, ако даваш момата в нашата махала  Flutter , момъка ни е свободен!  Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 19:07 от Yuliya2008

# 145
morning smile3507
Бубе, какво искаш от момата? Ти си  newsm24 пък после защо иска вода?-махмурлия е детето, гони го жажда  Joy

Ааааааа, не! Уби ме Joy Joy Joy Вярно, че от туй може да е. Ама пача с пача, угода нямам-хем да пийна, хем детето трезвеник да го обажда.

Диданке, това с Иракли ми звучи познато newsm78 Ама може ли пък сите софиянци там да се хвъргате или сте една ираклийска компания с моята Цилия?

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 19:23 от Бубе

# 146
Бубе, те свекърите са фенове  newsm41  grinning039 - от  мноого години там все ходят,сега са на по 60 години, и пак са там. даже си купиха земя в с.Баня, там се и оженихме с таткото на Момо  Mr. Green
ама Цилия не познавам, но знам Водния дух, една Чайка...(това са имена на хора). а че се фъргат сите софиянци там - верно си е. ама има и едни дето се фъргат със все багерите и другата си техника там. за тях само  bash bash

# 147
ама има и едни дето се фъргат със все багерите и другата си техника там. за тях само  bash bash

# 148
  • София
Момичета нямам много време да вляза и да ви изчета ама поне да почерпя за щерката:

Mr. Green

# 149
Мами от София прави ли ви впечатление колко отвратително мръсни са улиците и тротоарите на всякъде в града? Просто да те е гнус да се разходиш - то не са всякъкви, употребяване памперси, пликчета, хранителни остатъци от всякакво естество - за кучешките хубости и калищата няма да споменавам! А бебораните още не ходят - ами като проходят - направо гнус ме хваща от сега - и после увеличават такса смет - еййййййй отврат #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А и какво им става на тия хора - толкова ли сме оскотели Sad? Не мога да разбера защо всички си хвърлят отпадъците по улиците на града? И през прозорците - абе ужас - онази склуптура в Брюксел много точно ни описва! Cry

Общи условия

Активация на акаунт