108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 400
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Честно казано най-тихите ми познати като деца бяха Везни, Телец и Риби, но пък после какви пубертети караха ooooh!.
Овне и аз май не бих искала да си гледам Thinking.
А бе няма лабаво като си се хванал на хорото - каквото и да ти се падне не можеш  да го върнеш обратно Whistling

п.п. Странно, но приятелката ми е Водолей и двама много добри приятели също - много са луди и тримата, даже когато забременях си мислех какво ли ще е с едно такова у дома, а те ме успокояваха колко мирни и добри деца са били. Та мисълта ми е, че при Водолеите все някога избива на някъде тихата лудост, а и са страшно изобретателни и става мазало Mr. Green.

# 61
  • Германия
Честно казано най-тихите ми познати като деца бяха Везни, Телец и Риби, но пък после какви пубертети караха ooooh!.
Овне и аз май не бих искала да си гледам Thinking.
А бе няма лабаво като си се хванал на хорото - каквото и да ти се падне не можеш  да го върнеш обратно Whistling

п.п. Странно, но приятелката ми е Водолей и двама много добри приятели също - много са луди и тримата, даже когато забременях си мислех какво ли ще е с едно такова у дома, а те ме успокояваха колко мирни и добри деца са били. Та мисълта ми е, че при Водолеите все някога избива на някъде тихата лудост, а и са страшно изобретателни и става мазало Mr. Green.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy E те това мога да го потвърдя...

# 62
Цитирам мъжа ми, който всеки ден чете бг новини и ме информира: "Gestern haben sie Трифоzан gefeiert."

# 63
Хубави снимки!  Heart Eyes
А Бибитка направила белята  Laughing . Лека и безпроблемна   bouquet ! И да се радвате на сладко лъвче на финала! И аз имам слабост към тази зодия!  Peace

# 64
Честито на рожденика на Гея - голям къдрушко е Grinning
Честито и на Бибитка, Лъв е огън зодия, м****а си трака - вече 3 г и половина й се наслаждавам Mr. Green

Другата седмица да ми стискате палци за изпита Crazy

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:05 от Toni4ka

# 65
п.п. Така и така сте на вълна снимки ето малко и от нас Grinning .. и после кажете виждали ли сте по-сини очи Mr. Green

# 66
Лъв е огън зодия, м****а си трака

Алооу, колежката! Тук се подвизават няколко лъва. Аз, Сърфата, Сърфата и Аз

# 67
Лъв е огън зодия, м****а си трака

Алооу, колежката! Тук се подвизават няколко лъва. Аз, Сърфата, Сърфата и Аз

Оп, първо си цитирала поста ми наполовина Laughing .. а и не съм го написала със замисъл/смисъл на обида. Моята "буболечка" също е лъвче - в този смисъл го написах Wink
А, а и не знам дали съм ти колежка Sunglasses

# 68
Шегувам се бе Тоничка! Нали имам нов аватар, сега го играя бабаит с ланец/ сиреч мутра  Laughing

# 69
Хмм, наистина много ми е любопитно да се запозная с вас на живо Grinning .. надявам се в най-скоро време Flutter

# 70
Кво, кво среща ли чух? Mr. Green

Тоничка, много синеоко това, бре! Казвай бързо рецептата Laughing.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:50 от surfline

# 71
Днес тъкмо си мислех, че преди година ходих на среща в Мюнхен.
Изпадам денем в някаква летаргия хора, много ми е гадно нещо. Някаква депресия. Почвам да правя Power Yoga. 
Къде е срещата? Тоничка, ти къде беше?

# 72
п.п. Така и така сте на вълна снимки ето малко и от нас Grinning .. и после кажете виждали ли сте по-сини очи Mr. Green
Тони4ка ,не  съм ,това  си  е  майсторски  направено -неповторимо  Wink

# 73
Сини, много сини и искрящи, а другите две дечица и те са със сини, всички ли са твои?

# 74
Бибитке, честито. Лека и безпроблемна.

Общи условия

Активация на акаунт