® E-bay - тема 21

• 38 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Пратката е малък пакет, 380 гр, пратена с булпост, обявената стойност е 60 долара, която написах на декларацията, отделно 13 лв. доставка. Не знам каква е застраховката, но не би ли трябвало да ми върнат сумата, която съм обявила на пратката, че има стойност 60 долара?

gadamer, според мен купувачката ще си получи стоката. PeaceНапример и аз чаках от Щатите едни маратонки цял месец нищо, че бяха изпратени с Приорити.

Декларирана стойност не значи обявена стойност.

обявена стойност - допълнително към цената за тегло и препоръка се
заплаща и цена за застраховка 3,62 лв. за първото
подразделение от 65,34 СПТ или част от него и по 0,90
лв. допълнително за следващо или част от него
подразделение от 65,34 СПТ. Максималният размер на обявен

# 346
на мен ми казаха, че изплащат обезщетение по някакви техни точки, не разбрах точно как ги изчисляват

# 347
на мен ми казаха, че изплащат обезщетение по някакви техни точки, не разбрах точно как ги изчисляват
За пратки изпратени в БГ обезщетението е 2-3 лева за този,който праща.Така че не се надявай на много. Rolling Eyes

# 348
  • Русе

А как се доказва колко ти е струвала пратката? newsm78

# 349
Ами като я пращаш се пише на каква стойност е.Преполагам,че това гледат.

# 350
  • софия
Вчера ескалирах първия си диспут и днес вече е решен в моя полза, но не съм особено хепи, защото си искам сешоара. Моля, дайте някой сериозен търговец на техника. Искам сешоар, който изправя косата (hairdryer streghtener).

# 351
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вчера ескалирах първия си диспут и днес вече е решен в моя полза, но не съм особено хепи, защото си искам сешоара. Моля, дайте някой сериозен търговец на техника. Искам сешоар, който изправя косата (hairdryer streghtener).

ето - http://stores.ebay.co.uk/Mayflower-Stores - не знам дали имат такъв артикул, аз взех от тях мъжка електрическа самобръсначка, дойде за 2 дни, много съм доволна.

# 352
  • софия
gadamer, благодаря ти  Hug, но те нямат. Май продават предимно мъжки джаджи.
Има няколко обяви, но ще изчакам, ако някой друг предложи нещо сигурно. И този път май ще ползвам и Емпреса, че в пропадналия търг си бях платила 20 паунда шипинг за 2 неща.

# 353
  • Sofia
каква е вероятността да попаднеш на менте в Амазон

# 354
Здравейте, мами много ми се иска да купя на моето юначе ето това http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=1703012 … its%3DI%26otn%3D2, но незнам как мога да си го поръчам, дали някоя от вас ще може да ми го поръча ще си поема всички разноски.

# 355
  • Русе
Ами като я пращаш се пише на каква стойност е.Преполагам,че това гледат.

Но нали пратката се е изгубила.От къде ще видят? Wink
Декларираната стойност се пише на митническия формуляр,който се залепя на пратката.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 16:28 от maiche

# 356
  • Бургас
Ваня82 намери си такова от продавач дето праща по пощата, този иска да се вземе от място.

# 357
ОК, благодаря ти madelena.

# 358
Някой получавал ли е нещо от Австралия, за колко време идва ?
Харесал съм си джапанки и бански с H2O русалки та за това питам ...
Дайте нещо на въпросните русалки...без значение какво .

# 359
Медальони бол  ooooh!
Пишеш  H2O JUST ADD WATER  в търсачката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт