® E-bay - тема 21

• 38 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Някой от тук си търсише чанта на PUMA.И аз да помогна се записах за една  да я видите.Ако не се обадите до един ден ще дам ред на следващия записал се в обявата. Peace

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=450945

# 391
Имам въпрос относно регистрацията в ebay.co.uk ,регистрирах се  , но при регистрацията никъде нямаше място за въвеждане на данните на картата. Мога ли да ги въведа някъде , след като вече съм направила регистрация или трябва нова ?
Другият ми въпрос мога ли да пазарувам с дебитна карта - Visa Electron .Благодаря ви предварително .  Simple Smile

# 392
  • София
Алекс1, благодаря ти още веднъж! Писах му и всичко е ок!

# 393
Имам въпрос относно регистрацията в ebay.co.uk ,регистрирах се  , но при регистрацията никъде нямаше място за въвеждане на данните на картата. Мога ли да ги въведа някъде , след като вече съм направила регистрация или трябва нова ?
Другият ми въпрос мога ли да пазарувам с дебитна карта - Visa Electron .Благодаря ви предварително .  Simple Smile
По първия въпрос - в ибей не се въвеждат данните от картата. Трябва да се регистрираш в paypal.com , там се въвежда карта. Прочети първия пост от темата за повече подробности относно регистрацията и пазаруването.
По втория въпрос - по принцип с Виза Електрон може да се плаща, стига да е международна и да не е на ОББ

праснах на бързо 700 лв, само дивотийки спирам с форуми и ебей
и получих смс от банката че не са стигнали 30 лв да платят телефона
 Joy
Я стига, всички знаем, че си жената на Орешарски, кво се косиш?! Joy

# 394
  • виртуално
Да се похваля, най-накрая напазарувах на детето ски екип - Trespass, нов и с доставката ми излезе само 25 лири (бях се побъркала като видях цената в нашите магазини  #Cussing out)

# 395
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз сега гледам да купя от тези килимчета за рисуване с водни флумастери, аквадудъл се казват, излизат доста по-евтино, ако се купят от ибей. Иначе чакам 12 поръчки от Ангиля, но много се бавят, имате ли информация как работят английските пощи, нали бяха направили дълга пауза, заради времето?

# 396
  • виртуално
чакам поръчки от края на януари, а тези от февруари си пристигат

# 397
  • Бургас
Те английските поще това забавяне не го ли наваксаха вече, аз получих неща пратени края на миналия месец още на 02-03 февруари, т.е. за три четири дена  Peace Но се притеснявам че при Емпресата не са отишли още мои неща плетени доста отдавна......, то ще излезе че до Бг идват по бързо отколкото от Англия в Англия ......  newsm78

# 398
 PeaceА моите като се замисля този път са всички през Емпреса  newsm78-така че след 12-и ще чакам чувалче пак Hug

# 399
  • Отвъд алеята зад шкафа
абсолютно същата ситуация - пристигнаха пратки от края на януари, а още чакам такива от средата на януари, всичките са към адреса на емпреса, и съм много учудена, че толкова време не могат да пристигнат от Англия до Англия.

# 400
  • София
А пишете ли на емпреса, за да проверите предварително какво е пристигнало от поръчаните ви неща newsm78

# 401
абсолютно същата ситуация - пристигнаха пратки от края на януари, а още чакам такива от средата на януари, всичките са към адреса на емпреса, и съм много учудена, че толкова време не могат да пристигнат от Англия до Англия.

ooooh!Същата работа и при мен - от 19бр. пристигнали само 6бр. А утре сутринта тръгва камиона........  Confused Роял Мейл бил минал само веднъж за близо 10 дена - така ми каза Мариела.

И ме помоли да пиша - ИМА СТОЛЧЕ ЗА КОЛА ПРИ НЕЯ без име на получател - червено,черно и сиво. Който си го познае , нека и пише.

# 402
  • Варна
Да не е моето?
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … uctximagexdisplay

Гледам, че колетът ми е разделен на две пратки, може Kiddicare да са написали името ми само на едната от тях. newsm78 Няма как да се свържа с Мариела на Скайп, понеже съм на работа в момента, Beaa, ако имаш връзка с нея сега, питай я дали е това столчето и дали е от Kiddicare, ако е така - значи е моето. Peace

# 403
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от мен момичета!
Както винаги, за всеки проблем, отговора е в БГ Мамма  Laughing

От известно време и аз започнах да се пристрастявам към Е бей! Имам няколко успешни поръчки досега.

Но най-важната естествено е проблемна!  ooooh!
Поръчах си булчинска рокля от Е-бей. От китайски продвач. Човека има висок рейтинг, но....... моята рокля още я няма.
Платена е на 19ти Декември. Към края на януари му писах - била готова, ама пък пощите не работели заради новата им година. После пък я пратили, ама тя се върнала на 1-ви.
Сега уж отново я чакам! Но не ми е дал тракинг номер. Писах му да го питам днес! (защото от темата се светнах за тази опция  Embarassed)

Но вече доста се изнервих и се обръщам за съвет към вас! Има ли опасност всъщност роклята да дойде дотук и да не получа известието от Митницата? И какво бихте ме посъветвали - да ходя да си проверявам редовно или...?

# 404
  • някъде там
Пускай диспут , че 40 дневния ти период изтича , ако не е изтекъл вече newsm78
Скоро може да не получиш нито рокля , нито пари.Китаеца може просто да те мота за да мине този 40 дневен период Peace
Аз така бих постъпила още отдавна

Общи условия

Активация на акаунт