® E-bay - тема 21

• 38 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Отвъд алеята зад шкафа
а същата ли е като на снимката? Аз съм чувала доста лоши коментари за булченски рокли от Китай - че на снимката е бродерия, на живо са лепени елементи...и прочие.

# 526
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ами пришити са бродериите, но са си бродерии и изглеждат добре! Довечера, като я огледам добре (че в офсиа  Tired) ще кача отзиви и снимки!

При все тук тя струваше 2000, аз я взех за 200$, добре си е!

# 527
  • Варна
Честит Рожден Ден, wiwian и Durango!  bouquet

Момичета, много спешно ми трябва отговор. Praynig
Ще ми начислят ли мито за стока с цена 198,95 долара, като това е с доставката (ако изобщо това има някакво значение де)?
пиши на продавача да обяви по-малка стойност,иначе няма да се разминеш

До 200 долара няма обмитяване, стига да е от търговец, получавала съм поръчки за 195-198 долара от JCPenny и вищо допълнително не плащам. Peace

Tatitt, роклята е страхотна!  Simple Smile

Да се оплача, че продавачът, от който купих роклята за РД на Симона, вече не е регистриран в иБей и не ми отговаря дали я е пратил. Опитах се да пусна диспут, но ми казва, че още не са минали 10 дни от датата на покупката и няма как да стане. Да пускам ли директно в ПП? Или да чакам до неделя, когато изтичат 10-те дни, за да си мине през иБей диспута?

# 528
  • софия
Tatitt, наистина роклята е страхотна! Сигурно ще бъдеш прекрасна булка!
Wiwian и Durango, Честит Рожден Ден и от мен! Gift newsm67

# 529
 newsm59Честит Празник на момичето и момчето Grinning newsm59

Бъдете здрави и задоволени Flutter Hug

# 530
Мариела ми писа,че днес Royal Mail са я посетили.И е станало задръстване. Laughing

# 531
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет пак от мен!

Ето я роклята и в оригинал!
Разбира се малко измачкана! Но това ще се дооправи. Точно мой размер е!

# 532
  • into the blue
Мариела ми писа,че днес Royal Mail са я посетили.И е станало задръстване. Laughing
Да,пишеше го на скайпа й,предполагам,че пратките ще тръгнат на 26,нали?  Party

Tatitt,роклята е страхотна,ще бъдеш прекрасна булка!  Flutter

И от мен  newsm67 на рождениците Дуранго и Вивиан !!!

# 533
  • Варна
Честити Рожден Ден wiwian и Durango! Всичко най-добро ви желая!

Дано и от моите пакетчета да има в днешния транш на английските пощи.Simple Smile Да ви кажа, от както ползвам адреса на импреса нещата стават неконтролируеми. Blush
Купих обущета на Сиси, с моето бедно комунистическо детство естествено взех лачени обувки, червени.... /щото има с какво да ги носи де, отсвирила съм розовото и прокарвам морско бяло-синьо-червена линия, като този потник Миналата година и купувах такива бели...смля ги, не ги събу просто.
И едни 'камперски' сандали ...засега.Simple Smile

Tatitt роклята ти е чудесна! И ти стои супер добре! Simple Smile

# 534
Здравейте момичета и момче днес ми се случи нещо невероятно и бързам да споделя с вас. Преди месец спечелих на търг една книга за племенницата ми и я платих веднага след което 10 дни плащането ми в акаунта ми в пейпал въпросното плащане седеше неприето от продавача писах му няколко писма но без отговор и накрая отказах плащането и му написак отрицателен фийдбек и познайте какво ми се случи днес книгата пристигна   rotfImao   #Shocked
и сега какво да правя  Rolling Eyes

# 535
лелееее,роклята е просто разкошна и ти стои прекрасно
 newsm10

# 536

Не,днес. Peace

maria_q_b,нищо,какво да правиш.Чети си книгата. Mr. GreenНа мен ми се случи с едно детско телефонче.Не се обадих и нищо не стана.Явно недоглеждане от страна на продавача.Ама да е гледал по-внимателно. Mr. Green

# 537
  • Варна

Не,днес. Peace

Бусът не тръгна ли днес сутринта? newsm78 Щото Мариела ми писа, че, ако до 9 часа сутринта не ми пристигне пратката, ще остане за следващия път.

# 538

Бусът не тръгна ли днес сутринта? newsm78 Щото Мариела ми писа, че, ако до 9 часа сутринта не ми пристигне пратката, ще остане за следващия път.
Незнам,аз си писах днес с нея и останах с впечетление,че днес са дошли много пакетчета и ще тръгнат днес.Защото имам една невзета пратка отпреди и тя ми каза,че ще си я взема с тези направо(невзета пратка от предишния курс).Но може и аз да съм се подвела нещо. newsm78

# 539
  • на пистата
днес тръгват и после на 26.02

Общи условия

Активация на акаунт