Споделете 94

• 23 341
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Честито, Селтак! И аз харесвам Лазар Simple Smile
Честито и на Буба Марината щерка!
Кейс, аз бих казала- не някои, а много хора я правят тази връзка. Баща ми обаче сам си казва, че съвпадението на първите им букви е случайно. Трудна работа е изборът на име, мда. Особено мъжко.

# 541
Споделям гърмели. Малък Сечко имитира Св. Илия. Едно време баба Екатерина казваше, че като гърми, Св. Илия търкалял бурета по калдаръмите на небето, стягал се за гроздобер. А малък Сечко какво прави? Още не е заваляло, но гърми като за световно.

Селтакис, честито голяма радост.
Да ти е жив и здрав Лазарчо!

# 542
  • Варна
Моите свекъри, които доскоро преживяваха факта, че Ния не е кръстена на тях, сега щели да идват да ми носят домашни наденици. Не знам как да го разбирам, намеци за второто ли ми правят? Дали да ги съкруша отрано или първо да изям надениците?

# 543
За колко наденици става въпрос, зависи.

# 544
  • Варна
За много, Вълк. Те са крупни лудогорски фермери  Grinning

# 545
Кръсти го Вълкан, или Вълкана. Много сериозно име, никой не би ти закачил детето.

# 546
Вълкодава е доста по-авторитетно. Ще е ясно на кого дава и кого дави.

# 547
# 548
Тц. Логиката е наденици - месо - Вълкана.
Ако й носеха сух таратор, щеше да е Снежанка.

# 549
Аз нямаше и с пръст да ги пипна тея наденици. Амаха.

# 550
  • Варна
Въпросът е кога да им съобщя- преди или след надениците.
Иначе не продавам името на детето за по-малко от нотариален акт на апартамент, имам си принципи. Амаха.

# 551
И в двата случая ще си гадна кучка, зависи само доколко драматично искаш да е. Колкото по късно кажеш- толкова по голяма драма.

# 552
  • София
Честито на Буба Мара!
Честито на Селтакис!

Споделям U2 weekend по VH1!

# 553

И тъй като напоследък не съм натъртвала, колко перфектна майка съм, само ще вметна, че малкият брои до 3, а е на 16 месеца.  Blush

КС, това е нечовешко! Аз две години го учих моят хубосник да брои до 1. Кви ли не методи използвах, но накрая преброи.

Честито на БубаМара

# 554
Aз прослушвам номинациите за BRIT's тази година. Има 2-3 свежи работи, които съм изтървала.

Общи условия

Активация на акаунт