...и явно се стараят много и във вашата градина/аз все още не мога да нищо хубаво за нашата......ама като няма друга,по-добре да си мълча/
/...Иначе за среща в Лондон-аз съм навита........ама нали знаеш оная крилата фраза на Хайтов:"Едно е да искаш,друго е да можеш..."

Вярно е, че има и притеснителни деца, но в крайна сметка не е толкова важно и фатално ако някое детенце нещо обърка.
Но по въпроса за уточняване на дата - като се вземат предвид - рожденните дни през м. май-м.юни, термина на Сиска, предложението на Ирка за м.август (и незнам други съображения), естествено - хубавото време - според мен най-удовлетворяващо ще бъде м.август : Ирка ще дойде, Сиска - също с бебето, и всички желаещи, пък и лятото е по-приятно за пътуване. Е, няма да е Май-ска среща, но не това е важното.
от нас! 

Като баща си-нали знаеш,че съм му фенка

На мен също не ми се иска да спира да пише тук,но щом така е почувствала нещата.

! 
, но мисля, че наистина трябва да я правиш по свой вкус, напиши си списък, както беше намислила, аз не претендирам, че имам стил, който държа да бъде следван, дори напротив. Мислех я една, стана друга. Още преди година с идеята ми за колажа. 

. Може да е хладно, но може и време да уцелим хубаво, аз като се сетя за уикенда в Имението, мисля юни месец беше, а времето - отвратително...
но виж Колажа си е уникален и всички много му се радваме!

! Радвам се, че се разписа! Пиши, вече се бях притеснила .......... 
За април - нищо против, единствено, че тогава едната неделя е Цветница, а другата - Великден и има много семейни празници (именни дни и т.н.). Пък и за бременните мами Сиска и Олчето (незнам да има други бременни желаещи да присъстват на срещата
) ще е по-добре да са родили, а не 2 в 1.
Сиска е писала така,защото и тя е майска майка и е попаднала на твоето мнение.А що се отнася до Нанчи-твоето оттегляне си беше голямо събитие,нормално е да го отбележи.Всички много те обичаме и никой не иска нищо лошо да каже,наистина!
Харесват ми,какво да направя...
И,как да кажа,радвам се,че Петър не те познава
-сега ще ви дам линк към една много умна покупка.Елла си умира да чисти,аз-като Велиса
Препоръчани теми