Гоблени-43

• 70 031
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Милена стил имат доста сполучливи неща. Аз все на такива съм попадала.
venipuh, белите животинки са ми слабост и на мен, ама светлите цветове не ги обичам много много, и това ме спира да ги грабна тези модели и  да ги ушия.

# 226
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ВЕСЕТО И ОТ МЕН! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, С МНОГО ОБИЧ ДА СИ ГО ГЛЕДАТЕ! smile3541

Много красоти пак, много нещо, а тези тиквички много сладки, бе, браво  bouquet а пък как обичам тиква, ама това е друга тема Mr. Green

тия дни ще ида да видя дали има от черната Аида 14, за калиите, а Билкова или poepie (мисля, че тя ги ши, ако бъркам, извинете ме) ако ми кажат колко да си взема, да не сбъркам, ще съм ви много благодарна  Hug

# 227
vvvitality,супер! Значи ,аз си харесах последните четири ("спящите мечки","Големия бял мечок","северното сияние" и "...матинеца" Joy ).... Hug .Много благодаря! smile3525
poepie,хубава тиква! И аз обичам тиква....и тиквеник,даже  Joy
Дианна,браво за котето и рамката! ....Не разбрах-как така "отрязан" края на роклята  newsm78 ....не се е отпечатала схемата ли? Или и там са "преработили" дизайна?

# 228
Ето Далматинчето - за всички, които го пожелаха :
Скачать файл Dalmatin4e.zip

Ей сегичка и останалите  Wink
Ето бялата мечка :

Ето северното сияние :

И спящите мечки :
Скачать файл Warm all over.rar

Имаше пак някакви проблеми с dump.ru  newsm78, затова ги сложих направо тук  Wink

Хайде с кеф да си ги шиете  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:32 от vvvitality

# 229
далматинецът ми зацикли на 95 % и не може да се свали повече,не знам какво да правя  newsm78
vvvitality ,благодаря   bouquetсега вече ще си го сваля  Grinning
малко извън темата,но ако може някой да ми помогне да си намеря рамки за снимки,които мога да използвам в декупажа.не съм поръчвала по интернет и не знам как става  Embarassed

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:36 от mery_poppins1

# 230
vvvitality благодаря ти за далматинчето   bouquet

# 231
  • Варна
Леле, колко много красоти - момичета, вие не спите ли, шиете толкова много! И творите страхотни неща! Няма да изброявам поименно, защото със сигурност ще пропусна някого. Ще направя изключение само за Зори, защото тя ни изненада за пореден път страхотно - има невероятен творчески подход и много ми напомня на Geniko, Гери, къде си ...?
Аз се надявам да пошия през уикенда, че и аз да покажа нещо Simple Smile.

И понеже бях обещала схемите на Анхор, ето ги, сваляйте на воля:
Poppies view

http://4storing.com/bghde/b0281fe9f400a50a2adeda7b36d71449.html

Footpath view

http://4storing.com/nw0kj/e1cd3b8cfc81a55c1a330c339faa9c54.html

Evening sun view

http://4storing.com/jeyy1/4cf1cd7caad40e9ddee157c086b19349.html

Извинявам се за големите снимки, ама не знам как да ги намаля. Ако модераторите решат, нека ги намалят. Ако нещо по скнираните схеми не си личи, да пише, ще сканирам пак. В момента шия третия, още съм на първото облаче Simple Smile.

# 232
  • в една мансарда точно под звездите ..........
gesh44, правилно си спомняш за моите тикви! Снощи ги взех и днес вече са в новия си стопанин, моята кума.

# 233
  • Бургас
Здравейте мили дами  bouquet

dianjeli3  моята панама беше 35/45 взех я на парче.
Момичета относно тиквите и аз съм им голям фен, всячески newsm47
 Manzhelka  тези макове и пр. са невероятни Heart Eyes

# 234
Manzhelka  newsm51 !

Страхотна е тази серийка на Анхор! И вече си я представям ушита за коридора  Laughing.
Ти какво направи с чорапчето, довърши ли го? Хайде, покажи го готово вече  Grinning, знаеш ли откога те дебна  Laughing.

# 235
Дъмпи   bouquetне се притеснявай мила щом имаме желание да шием Дименшъни ще намерим начин, а и вие нали ще помагате като поръчваме Peace. Оправяй се нали нещо те болеше, мина ли ти ? Hug
Днес докато ших адски се вбесих #Cussing outразшивах 7 пъти ръчичката на бебето, мъжо вика остави гоблена иди пии кафе и се успокой, ама аз тъпо и упорито Crossing Arms шия и разшивам.
Днес ходих да гледам за подаръче, но ще чакам да видя коя ще е жертвата ми Crazyдобре е че вече има и други гоблени не само на милена стил.
Дианче много сладко котенце Flutter
Manzhelka и тричкити са страхотни Peace

# 236
неличка къде ги видя другите гоблени,защото аз тъкмо това си мислех че ще трябва на милена стил да купувам,а знам че няма много нейни фенове Thinking

# 237
момичета,аз като новак ще попитам-нали може и аксесоари за шиене,а не само гоблени  newsm78има неща,които никога не са излишни за една гобленарка,иначе милена стил...  Sick

# 238

На милената гоблените бяха много добри , когато работеше с анкор и пъпетс , не искам да обидя никого, но на мен ми харесваха.Шила съм от тях.
Сега от новите с ариадна или дмс  нямам опит и не мога да кажа.

# 239
  • Бургас
Разпечатах схема от ПМ, ключа е същия като графичната схема, да видим какво ще се получи. Само единия цвят 800-marlitt  не можах да го открия, може мъниста да са...незнам...ще го мисля по-късно.
Хипатия моя ключ е същия.

bella, виждала съм го, но все не уцелвах работното време, та нямам никакво впечатление.А този който е до ' Барче гъзарче' знам, че се чака 1 месец да ти доставят гоблена. Там продава някакво бабе.
За магазина зад Пиргос стил, разбрах, че собственика е мъж.

poepie,   
май говорим за различни магазини...

Спирам вече темата . Аз шия гоблени от скоро, готова комплектовка още не съм взимала. Предпочитам сама да си ги събирам, поне за сега.

Общи условия

Активация на акаунт