Гоблени-43

• 70 042
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
здравейте
прасчо изпратих ти ги на пощата схемите защото тук не се оправям много ако искаш я ка4и тук

# 256
Здравейте СЛАДУРКИ, снощи снимах това над което в момента се подмотавам и сега ще ви го покажа
това е за подарък на брат ми, а това е моята африканка, Гешче, ето за тази става въпрос, че и беше одрязана роклята. Просто в долния край от дясната страна схемата не е дадена цялата и като се ушие стои като незавършена, а в схемата която имам от нета, ъгълчето си е остро

# 257
Здравейте. Отдавна не съм писала, но то е защото нямам с какво да се похваля - имам проблем с очите. Но пък редовно ви чета и гледам снимки.  smile3521 Уаооооо страхотни неща шиете  Hug. Аз сега съм се захванала с едно котенце за рд на Любкото ми - след 2 дни и болят не болят шия, защото зная как ще се зарадва детенце.  Heart Eyes
Прегръдки на всички
Сега се върнах и попрочетох - Дъмпи не се притеснявай мила, ти не си виновна

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 12:24 от cvetimira

# 258
  • Пловдив
Привет момичета ,
най-накрая да си покажа творенията.Снимани са с мобилния и не са толкова ярки,но все пак исках да ги покажа  Wink
Не са нищо ново за вас , но са моята гордост .

# 259
Браво anetka_ta , продължавай така, много са хубави и с право се гордееш с тях!

# 260
  anetka_ta   smile3501 много хубави гоблени-особено първия /винаги съм го харесвала/
Дианна ,1предполагам че е образ на Исус,но моля покажи снимка,че обещава да се получи нещо красиво Praynig
ina. ,браво бе  Crossing Arms аз кога ще шия-как само нахлух в сайта на тази баронеса и  #Crazyи само се newsm78,но благодаря  от сърце

аз продължавам бавно и славно да си шия пеперудата -ще покажа като я завърша

# 261
3axap изпразни си кутията с ЛС
Дианна  smile3501

# 262
Аз още не съм готова с моето момиче, но пък поне да покажа докъде съм стигнала. Това го показах предния път:

а сега съм стигнала дотук:

# 263
  • Пловдив
Благодаря !
Дианна ,не мога да отлепя поглед от очите ...
Наистина образът се получава страхотно   bouquet

# 264
  • Пловдив
Момичета, да ви се похваля - взех си всички изпити и то с петици и шестици, много се радвам, понеже сега имам цели 10 напълно свободни от учене дни, в които смятам да ушия валентинката си... и още нещо  Flutter
И да споделя, че съм много развълнувана, че и аз ще участвам в размяната на подаръци, нямам търпение да си проуча другарчето, което ще ми се падне  Hug
Дианна, аз нещо не мога да разбера кое точно е отрязано  newsm78 но пък щом си си намерила друга схема, нищо не пречи да си я дооформиш  Peace
Анетка_та, хубава колекция  Simple Smile
Пепи_Р, сериозно си напреднала  Simple Smile

# 265
Браво ! Много са ви хубави и на двете! Peace пепи, айде още малко !

Галакси, питаш ли ме и мен, не мога да излезна оттам , добре, че от работа поглеждам, а вечер мъча да шия, ако няма някой

на..кан, напикан, гладен , а то все има    Joy

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:45 от ina.

# 266
здравейте, рових се из сайтовете да намеря червено цвете - стилно на черен фон, но не можах да си харесам. Искам да ушия нещо за подарък за свекито - нейния хол е червено и черно и искам подаръка ми да подхожда. Гледах да е едно цвете, може и без дръжка, да не е голямо, защото трябва да го свърша по-бързичко. Ако можете да ми помогнете със схемички, ще съм ви много благодарна!

П.С. Тези картинки на гоблени, които ми харесаха нямаха схеми.

# 267
Има участник познал образа  Grinning да , това е лицето на Исус, но не мога да кажа, че е икона. Действително има някаква дълбочина в погледа и не случайно, нюансите на цветовете на окото са доста. Ето и снимка

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:23 от Дианна

# 268
  • Пловдив
Дианна ,много е въздействащ .
Аз съм решила след като приключа с Благославящия Христос ,да спра с религиозната тематика ,че ...няма къде да ги слагам.
оглеждам се за нещо ,подходящо за спалня.В смисъл нещо по-разголенко.  Blush

# 269
Дианна-Иисус е направо разкошен,намам думи-БРАВО!!!

Общи условия

Активация на акаунт