подсъзнанието може всичко 8

• 38 573
  • 371
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Прегръдки за всички!
Лесно е да се кажеда сме постоянни в позитивността, трудно е да се изпълни... Яна е с бактерии  в урината, надявам се организмът и да се бори с тях с помощта на хомеопатията, но лошият спомен ме е стиснал за гърлото.През май миналата година направи  пиелонефрит точно със същата бактерия и отговорността да я лекувам така, а не с антибиотици и лекарства  е толкова тежка, че трудно дишам. През нощта плаче насън около 4,30 и това е най-трудното ми време...Повтарям си, че с всеки изминал ден е по-добре и по-добре, че пращам поредната проба урина и е чиста, но  си признавам, че ми е стегнато и притеснено.
Съжалявамза минорния тон.

# 346
: Desss, Hug
Енита , стискам ти палци !
Всичко се нарежда !!!

# 347
  • София-в сърцата на моите деца
Енитка, Praynig Praynig И аз бях така с една бактерия ешефория или нещо такова! Бяха ме направили бръм, но с много позитивизъм и много пиене  на течности я #2gunfireСега гледам пак да не й позволявам да ме стигне с много течности и плодове! дано има успех!! Peace

# 348
Енита, кураж миличка  Hug Hug Hug, в момента и двете ми дъщери са болни, едната е с температура, другата кашля. И ние се лекуваме с хомеопатия. Снощи, когато и двете се разреваха се почувствах толкова безсилна в един момент, но после бързо се окопитих и си казах, че това е поредното изпитание на вярата ми. Помолих ангелите и Бог да помогнат на малките ми ангелчета, а на мен да ми дадат сили да понеса всичко. Даже благодарих за тази възможност да изпитам себе си в подобна ситуация.

# 349
Енита   Hug Зная, че отстрани е лесно да се дават съвети, но бих искала да ти предложа да пробваш позитивното мислене и с детето си. Не позволявай да вижда отчаянието ти, усмихвай й се, забавлявай я, намирай начини постоянно съзнанието й да е заето с нещо, което харесва, за да не усеща болката. А когато заплаче, гушни я нежно, попей й нещо или пък й повтаряй "Всичко е наред, ти оздравяваш, миличка! ", "Хубавото детенце..." Нещо такова, каквото ти хрумне, но я включи и нея в позитивната настройка, предполагам, че тогава ще имаш по-големи резултати. Децата имат по-голяма воля от нас, ако успееш да я накараш да повярва, ще станат чудеса! Трябва и тя да почувства, че е здрава. Като я водиш на лекар (няма значение какъв) или на изследвания измисли нещо, за да може това посещение да изглежда като някаква игра, детето да не се притеснява и стресира.
Това са ми съветите, но само ти си решаваш дали да се вслушаш в тях и как точно да ги изпълниш. Все пак ти си майката, а родителите познават най-добре децата си и знаят, кое е най-правилното за тях.
Изпращам ви силна положителна енергия, дано ви помогне!  Hug

# 350
Момичета,лиспвате ми много,напоследък се дистанцирах малко..Случи се едно много нелепо недоразумение тук във форума и доста ми загорча та се бях поотеглила малко.

Енита,знам,че е трудно да мислиш позитивно в такъв момент.Наскоро ми се случи и естествено първата ми реакция беше паника.После се окопитих и си казах,че всичко освен в нашите ръце е и в тези на Бог и Ангелите и те не биха допуснали нещо да се случи със сина ми.
Говорех му,че е здрав малко след като заспа.Казвах му,че е най-здравото детенце,че организма му е много силен и че конфликта заради който всъщност е вдигнал висока Т вече е решен и просто трябва да премине това.
Откакто разбрах за ГНМ съм много по-спокойна относно болестите Peace

Всичко ще се оправи,просто ТИ трябва да повярваш,че е така,защото твоите чувства и емоции детето ги улавя и му влияят.Поне на мен това винаги ми действа като студен душ и си казвам,че ще наложи да го направя,защото детето не е виновно за моите страхове.

Клемче много ти отива лентичката в подписа Wink

# 351
  • България
"Изглежда някакъв мъж чул за репутацията на Буда като човек миролюбив и подкрепящ ненасилието, независимо с какво се сблъсква в живота. Този човек решил да подложо божествения на изпитание и пропътувал голямо разстояние, за да отиде при него. В продължение на три дни се държал с Буда грубо и отвратително. Критикувал и намирал недостатъци на всичко казано или направено от него. Той го обиждал с думи и се опитвал да предизвика неговия гняв. Но Буда така и не се поддал.Всеки път му отвръщал с любов и благост. Накрая мъжът не издържал повече. "Как може да си толкова спокоен и благ след цялата ми неприязън?" - попитал той. Отговорът на Буда бил във формата на въпрос. " Ако някой ти предложи подарък и ти не го приемеш, на кого принадлежи подаръкът?" - рекъл Буда. Мъжът получил своя отговор.
 Ако някой предложи на вас дар от гняв и враждебност и вие не го приемете , тогава той продължава да принадлежи на подаряващия. Защо да се ядосвате или гневите за нещо, което не ви принадлежи"

Уейн Дайър "Мъдростта на вековете

# 352
От както ви открих,  живота ми се промени. Разбрах за себе си много неща, а много други реших да променя. Надявам се,че е за добро.
Най-интересно ми беше, когато започнаха да се появяват знаците.
Аз повярвах! Знам, сигурна съм, че поисканите от мен неща ще станат реалност.
И бъдете сигурни, че ще се похваля. Laughing

# 353
От както ви открих,  живота ми се промени. Разбрах за себе си много неща, а много други реших да променя. Надявам се,че е за добро.
Най-интересно ми беше, когато започнаха да се появяват знаците.
Аз повярвах! Знам, сигурна съм, че поисканите от мен неща ще станат реалност.
И бъдете сигурни, че ще се похваля. Laughing

Сигурна съм в това, още повече, че ти го искаш и вярваш, че ще се случи. А и си ми адашка, ние сме силни хора Laughing Hug  bouquet

# 354
  • Добрич
Reny27, страхотна мъдрост. Благодаря ти!  Дойде ми точно навреме, че последните дни ми е трудно да се справям с някои "особености" в службата.

Енита, от известно време карам дъщеря ми да повтаря няколко утвърждения. Едното от тях е: " Аз съм най - здравата!".  Детето го приема като игра. Можеш да пробваш ако искаш. Желая ви скорошно оздравяване.

# 355
Клемче  Hug!
Рени- много ти благодаря за притчата! Толкова е поучителна.  bouquet

EASpirit, радвдам се да те видя! Hug
Енита, дано имаш добър хомеопат!  Naughty и следващото включване да е мажорно! Hug

# 356
  • Tам през Атлантическия океан
Повелителят Буда напомня, че не трябва да вярваме в нещо, само защото така ни е казано; че не бива да робуваме на преданията, само защото идват от древността; нито на слуховете, като такива; нито на писанията на мъдреците, само защото са ги писали мъдреци; нито на хрумванията, за които предполагаме, че са вдъхновени от Дева (т.е. които ни се струват духовни откровения); нито на умозаключенията, изградени върху несигурни постулати; нито на това, което ни изглежда необходимо по аналогия; нито на произтичащото единство от авторитета на нашите наставници или учители. Ние обаче трябва да вярваме в дадено писание, учение или твърдение, ако то се подкрепя от нашия собствен разум и съзнание. "Затова - казва Той в заключение, - аз ви уча да вярвате не защото нещо ви е казано, a защото се доверявате на собственото си съзнание, и тогава да действате съответно и активно". Е. Блаватска Тайната Доктрина, т.III, стр.401

Лека вечер момичета  Hug

# 357
момичета, прекрасна тема. сега я открих и не мога да откъсно очи от добрите думи написани тук. Лее се слънче от екрана. Добре, че ви открих. Имах нужда от вас.....дано успея да ви отговоря със същото.........

# 358
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета на някоя от вас попадала ли е книжката "Творческа визуализация" Rolling Eyes търся я от известно време но май не е преиздавана от доста време и липсва по книжарниците  , ще ми е драго ако някой сподели впечатления ако я е чел  Grinning

Пожар Hug привет  Grinning

"Едни от най-важните крачки в живота се правят поради липса на изход".

*от тук

Ей EASpiritрадвам се че вс. е Ок ,
 върза ли монетките  Wink

Мерси на всички в тази тема, винаги когато влизам тук се зареждам и отпочивам  с вас  Hug
Хубаво е че споделяме  опит и реални неща  Hug  освен мъдрите мисли , сентенции и съждения  Wink

Хубав ден  Two Hearts

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 07:58 от Desss

# 359
  • Добрич
 Desss, тази книга ли търсиш?

Изглежда в момента може да се поръча от книжарница Пингвините.

Открих я и тук.

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=9662

http://www.knigopolis.com/index.jsp?bid=1496&v=book

http://knigoteka.com/book/23234

А в тук намерих линк за четене на Творческо фантазиране.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 10:04 от Вела

Общи условия

Активация на акаунт