Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 069
  • 709
  •   1
Отговори
# 315
40665- 18/60 евро и дава подарък CADEAU /не знам какво означава/, цвят бял
някой разбра ли какво е това. На мен и го превежда като "настояще", което изобщо не знам какво е.
"cadeau" означава "подарък". кое ти превежда като "настояще"? Simple Smile

# 316
Ами с Гювеча така го преведох.... newsm78
значи не се знае какъв е подарък

# 317
използвай www.eurodict.com , тия гювечи и гугъли превеждат само глупости Simple Smile

# 318
bubulechkata, можеш да си самоизпратиш  Peace

Аз пък да попитам имаше ли някой получил вече поръчка са такъв код от покана? Аз чакам 2, но нещо почвам да се замислям ...  Thinking

Моята колежка, която поканих, вече си получи поръчката с кода за намаление 10 евро. Поръчката беше от 23.01 за поща. Аз пък, пуснах с кода за 5 евро същия ден и моята още я няма, също е за поща, при това аз пуснах моята предния ден, т.е. на 22.01

# 319
# 320

Аз пък да попитам имаше ли някой получил вече поръчка са такъв код от покана? Аз чакам 2, но нещо почвам да се замислям ...  Thinking

Относно поканите и аз се подлъгах да пусна няколко. Повече не мисля да го правя: първо още не са дошли пратките, ако изобщо дойдат, второ нито един чек от обещаваните 20 Е не получих, при условие, че едната поръчка с кода за 10 Е е от 15.01., а другата е от 20.01. Има доста по-готини кодчета.

# 321
zoia_tomova ,  това е анкета ако я попълниш  накрая май трябваше да ти пуснат и код   моя беше -15е от 30е

# 322
  • Пловдив
Някой знае ли колко тежът 4-те десертни чинии и виличките към код 31402? Защото днес ги пуснах с 3 роклички и две калъфки, та се чудя дали ще мине на поща или митница  newsm78

# 323

Относно поканите и аз се подлъгах да пусна няколко. Повече не мисля да го правя: първо още не са дошли пратките, ако изобщо дойдат, второ нито един чек от обещаваните 20 Е не получих, при условие, че едната поръчка с кода за 10 Е е от 15.01., а другата е от 20.01. Има доста по-готини кодчета.

ами, оказа се, че тези чекове за 20 евро са само за френски клиенти. Simple Smile

# 324
  • Бургас
използвай www.eurodict.com , тия гювечи и гугъли превеждат само глупости Simple Smile
Подаръкът се води, че е "BLANC" и ето някои от значенията, дето ми ги дава този сайт:
1. белина
2.белило, пудра за лице
3.човек от бялата раса;
4. бяла билярдна топка;
5. бели платове, бели дрехи;
7. бяло вино;
8. хероин;
13.мишена
14.бяла домакинска техника.
Избирам си номер 14 и се моля да не е номер 8 (че ще имам проблеми), номер 1 (че съм алергична) или номер 3 (нИ щЪ още един мъж вкъщи)  Mr. Green

# 325
Подаръкът се води, че е "BLANC" и ето някои от значенията, дето ми ги дава този сайт:
1. белина
2.белило, пудра за лице
3.човек от бялата раса;
4. бяла билярдна топка;
5. бели платове, бели дрехи;
7. бяло вино;
8. хероин;
13.мишена
14.бяла домакинска техника.
Избирам си номер 14 и се моля да не е номер 8 (че ще имам проблеми), номер 1 (че съм алергична) или номер 3 (нИ щЪ още един мъж вкъщи)  Mr. Green

Joy Joy Joy
понеже ме вкарахте в размисъл  Laughing , изпробвах кода на моя акаун хваща и изписва "бланк" на графата, където се изписва цвета на нещото, така че нЕма да те огрее  Laughing аз залагам на чанта  Whistling

# 326

ами, оказа се, че тези чекове за 20 евро са само за френски клиенти. Simple Smile

Ами на мен една позната ми каза,че е получила въпросния ваучер за 20 евро  newsm78 странна работа  Rolling Eyes

# 327
  • Бургас
така че нЕма да те огрее  Laughing аз залагам на чанта  Whistling
Пууу каква си-не ме остави малко да си помечтая  Crossing Arms

А за онези 20Е от поканите-пишете им и си ги търсете, те иначе доброволно няма да се сетят (стига "поканеният" да не е с почти същото име и адрес като канещия, че тогава тц)  Peace Аз лично си издействах един ваучер, защото една от поканите беше на различно име и адрес и за нея казаха, че ще ми направят изключение, така че писане му е майката  Wink

# 328

Ами на мен една позната ми каза,че е получила въпросния ваучер за 20 евро  newsm78 странна работа  Rolling Eyes
да не би да е ваучер за нещо, което се е изчерпало, докато са подготвяли поръчката?  Rolling Eyes аз също пращах от тези покани, не съм получавала чек за 20 евро и никой в темата не се е хвалил да е получавал такъв.

# 329
мили мами някой ще микаже ли какъв е този код и какви са условията ,че това ми е първият  Embarassed а с преводача излиза голяма бърканица http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8ba7ae159615025408
благодаря предварително Peace

Общи условия

Активация на акаунт