Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 51 069
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,моля ви кажете ми как да попълня това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c3039d4546e9140438,и дали изобщо е необходимо.Благодаря.

# 331
  • In The Middle Of Nowhere
bubulechkata, можеш да си самоизпратиш  Peace

Аз пък да попитам имаше ли някой получил вече поръчка са такъв код от покана? Аз чакам 2, но нещо почвам да се замислям ...  Thinking

Моята колежка, която поканих, вече си получи поръчката с кода за намаление 10 евро. Поръчката беше от 23.01 за поща. Аз пък, пуснах с кода за 5 евро същия ден и моята още я няма, също е за поща, при това аз пуснах моята предния ден, т.е. на 22.01

Мерси за инфото, аз също чакам от 22.01 с -5Е и от 29 с 10-те евро. Знам, че е досaдно само да се коментира кой от кога чака, но случая се явява малко като изключение, понеже тези кодчета малко ме хвърлиха в размисъл...но щом твоята приятелка е получилa поръчка значи има шанс и за моите, това ми трябваше да знам, че все пак някой е получил таква поръчка:)
Пък кода за 20-теЕ аз не давам зор...
пп: blanc най-общо на френски означва бял(цвят) и когато се изпише това като се въведе кода, значи подаръка е в този цвят както при куфарите например когато пишеше gris ...

# 332
  • Sofia

този и на мен са ми го пратили и се чудих за какво е Confused

И аз го получих, но не схващам условията. Към този момент не ми дава БД. Ако открия "магията" ще пиша.

сега като поразгледах внимателно как го превежда google translate по-скоро мисля, че ни предлагат да върнем безплатно артикул с помощта на тази фирма, партньор на La Redoute. Пише, че важи 3 седмици.

# 333
  • In The Middle Of Nowhere
vaflichka, много интерсно тълкувание имаш за този код, но НЯМА нищо общо с връщане на артикули, а е точно за БД! И не виждам някакви по-специални условия да има за него както и явно разбира се е за новата колекция.
пп: мисля, че не важи за обемни и тежки предмети(каквито по принцип не се доставят до България)

# 334
мили мами някой ще микаже ли какъв е този код и какви са условията ,че това ми е първият  Embarassed а с преводача излиза голяма бърканица http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8ba7ae159615025408
благодаря предварително Peace
Код 57002 - 20 евро намаление + безплатна доставка при минималнна стойност на поръчката от 55 евро - от минимум 2 артикула от новата колекция ненамалени. Предполагам нещо такова е...

# 335
  • София
мили мами някой ще микаже ли какъв е този код и какви са условията ,че това ми е първият  Embarassed а с преводача излиза голяма бърканица http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8ba7ae159615025408
благодаря предварително Peace
Код 57002 - 20 евро намаление + безплатна доставка при минималнна стойност на поръчката от 55 евро - от минимум 2 артикула от новата колекция ненамалени. Предполагам нещо такова е...

Няма такова условие да са минимум 2 артикула.  Hug
Пише - "Щастливи сме да ви предложим нашите две изключителни предложения /2 offres exclusives /..."
Двете изключителни предложения са точно 20 евро намаление за новата колекция при покупки на стойност 55 евро и БД.

# 336
Относно коментарите за кода, с подарък в цвят бял - това за цвета, че е бял съм го написала още когато пуснах самият код и съм написала, че не знам какъв е подаръка.
40665- 18/60 евро и дава подарък CADEAU /не знам какво означава/, цвят бял

# 337
Дайте идея как мога да намаля този халат
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6589731& … ue&ksource=-1

пробвах всички кодове на 1 страница и нищо не ми се хвана Tired

# 338
Да има някой снимка на това палто SAHARIENNE цвят taupe, тъмно кафяво палто с код  32395 - размер 54/56

# 339
  • София
Относно коментарите за кода, с подарък в цвят бял - това за цвета, че е бял съм го написала още когато пуснах самият код и съм написала, че не знам какъв е подаръка.
40665- 18/60 евро и дава подарък CADEAU /не знам какво означава/, цвят бял
Аз съм получавала такъв подарък към началото на ноември,с друг код обаче,в суивито ми го изписа по същия начин-CADEAU BLANK и се оказа винарския комплект.Който го е получил може да провери как са го изписали.Не е гаранция,че е същото,но като гледам присъства в №7 на bradata Laughing
За поканите и чековете аз пък да си кажа,че съм много доволна.Специално за кръглите цени доста неща и така бяха изгодни,а като се понамалиха още,стана идеално  Grinning

# 340
  • Sofia
Здравейте изпратиха ми следния код след първа поръчка:
Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité : 

des 45 eur d'achat aves votre code offre speciale:
 24732
Може ли някой да ми каже за какво е?

# 341
  • Там....където всичко е възможно ....

този и на мен са ми го пратили и се чудих за какво е Confused

И аз го получих, но не схващам условията. Към този момент не ми дава БД. Ако открия "магията" ще пиша.

сега като поразгледах внимателно как го превежда google translate по-скоро мисля, че ни предлагат да върнем безплатно артикул с помощта на тази фирма, партньор на La Redoute. Пише, че важи 3 седмици.
Joy размя ме.
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … 20Nouveautés
С които и да е артикул от тук ще ви даде кода БД.

Дайте идея как мога да намаля този халат
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6589731& … ue&ksource=-1

пробвах всички кодове на 1 страница и нищо не ми се хвана Tired
Не може да се намали халата докато е с този код Peace

Възхищавам ви се момичета,страшна мафия сте Mr. Green За нула време открихте какво е CADEAU Grinning

Bennu даи линк към офертата,в първи пост е обяснено как се дава линк Peace

# 342
  • София
Bennu, нали те помолих да копираш цялата оферта?
Липсва нещо, което беше публикувала в другата тема и за което предполагам, че беше за безплатна доставка.

# 343
  • София

Възхищавам ви се момичета,страшна мафия сте Mr. Green За нула време открихте какво е CADEAU Grinning

CADEAU означава "подарък".

# 344
  • Бургас
Да има някой снимка на това палто SAHARIENNE цвят taupe, тъмно кафяво палто с код  32395 - размер 54/56
Да, има, и дори ги публикува по-напред в темата (жокер-потърси из моите публикации)  Rolling Eyes

да не би да е ваучер за нещо, което се е изчерпало, докато са подготвяли поръчката?  Rolling Eyes аз също пращах от тези покани, не съм получавала чек за 20 евро и никой в темата не се е хвалил да е получавал такъв.
Не, не е ваучер-както казах писах си със Сабине няколко писма и накрая тя се съгласи да направи изключение и да ми прати ваучер за 20Е за едната усвоена покана, която е на друго име и друг адрес. Няма как да се похвали някой в темата, че е получил, след като Сабине каза, че това важи само за френски клиенти и в момента си водели "разследване" в техния отдел за тази оферта с поканите. Затова казах-пишете им по-настоятелно и може да се преборите и вие за двайсетачките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт