Жената-Дева - 2

• 21 134
  • 455
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм родена на 07.09 (не съм го писала). От влюбчивите съм, но лесно се разочаровам. А за мъжа ми преди години казах, че е последният мъж на земята, с когото ще изляза на среща. Пък то какво стана  Whistling

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 11:57 от Аурора

# 361
Аз съм родена на 07.09 (не съм го писала). От влюбчивите съм, но лесно се разочаровам. А за мъжът ми преди години казах, че е последният мъж на земята, с когото ще изляза на среща. Пък то какво стана  Whistling
Аурора, позната история. И аз така си мислех за настоящия. Въобще не го харесах на първата среща. А накрая... взехме че се оженихме.

# 362
Здравейте банда, как е настроението. Мен ме беше хванала за известно време липсата, ама сега ще наваксам.
Между другото само да вметна, че онзи ден гледах уникален филм и горещо го препоръчвам. Казва се "seven puonds"  с Уил Смит. Отдавна не съм плакала така   Sob
Иначе...дали съм влюбчива - де да знам. Отктк срещнах мъжа ми не съм се влюбвала в друг, а това си беше отдавна. В него се влюбих бързо и обсебващо, много по-бързо отколкото той в мен  Wink
Мога с ръка на сърцето да кажа, че преди това не съм изпитвала любов.
Вие хубаво се стягате за среща, чак ми се прииска и аз да съм в Бургас - много харесвам Бургас  Crazy

# 363
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте и от мен!
И мен ме беше хванала липсата - просто събота и неделя не стоя пред компа.
За влюбчивостта - не съм изобщо Mr. Green.
Даже като се замисля, никога не съм се влюбвала от пръв поглед Whistling...става някак си бавно, неустетно и от самосебе си....не знам дали го обяснявам разбираемо. За да заобичам мъжа си ми трябваше около половин година или повече Rolling Eyes...но обичам ли някого - непоклатима съм като скала.

# 364
  • София
За влюбчивостта - не съм изобщо Mr. Green.
...но обичам ли някого - непоклатима съм като скала.

Зомбайо е казала и за мен  Mr. Green

# 365
аз когато се влюбя е много силно , много трайно Heart Eyes ,от цялото си сърце, направо се разболявам или се прераждам -целият живот ми се обръща когато съм в това състояние  newsm76 Two Hearts
но не съм се влюбвала от 10год
сега само обичам   Kissing Heart
но преди когато често се влюбвах  поне намерих решение за нещастната любов - за мен това е новата любов  Two Hearts

# 366
И аз не съм от влюбчивите  Wink .

Момичета благодаря за коплиментите за тортите  Hug . За сега е само хоби, тук, където живея е доста трудно да се започне бизнес с това, но аз съм се ориентирала в тази посока и се надявам да успея  Grinning .

Присъединявам се към препоръката за филма Seven pounds- и на мен много ми хареса, обезводних се от рев  Cry. Макар да беше малко предсказуем края, филма пак е много въздействащ. Препоръчвам и The reader ( не знам как са го превели на български Blush )

# 367
И аз много рядко се влюбвам. Но направя ли го, задължително е във възможно най-неподходящия  Crazy.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 14:22 от letsgo

# 368
Добър ден  Hug как е настроението. Гледам не сме много активни днес. Вчера гледах "Подмяната" с Анджелина Джоли и се замислих....
Били ли сте свидетели, преки участници или косвено да сте участвали в престъпление. И какво мислите за смъртното наказание в днешно време?

# 369
Аз съм против смъртното наказание. Размишлявала съм по въпроса и мога да кажа следното - "от една страна страдат виновните, а от друга - как могат страдащи да бъдат виновни", това първо, наказанието доживотен затвор ми се вижда много по-тежко от умъртвяването - това второ и трето - гледайте "Животът на Дейвид Гейл". Това е накратко.

# 370
Била съм свидетел, по точно го прекратих
на една жена с дете се опитваха да и вземат чантата и я биеха  #Cussing out

и аз мисля, че една смърт им е малко
има такива гадове, че и цял живот да се мъчат не стига  #Cussing out

# 371
Аз съм против смъртното наказание. Вярно е , че някои си го заслужават, но само Един дава и взема живот - ние хората нямаме право.

# 372
  • София
Аз пък съм ЗА смъртното наказание,не мога да бъда сигурна,че някой нещастник,ще си излежи доживотната присъда,затова,за по-сигурно,по-добре да я има.Пристрастна съм по въпроса,много болна тема ми е,това е моето мнение.

# 373
и аз съм против смъртното наказание. има къде къде по-гадни начини да накажеш някой от смъртта. Смъртта е по-скоро спасение за тях.

# 374
Момичета Деви Бургаски къде сте.Хайде да сформираме едно дневно събиране.

Общи условия

Активация на акаунт