Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
В Израел Свети Валентин се отбелязва по-скромно, като някои заведения украсяват с балони и предлагат празнично меню за влюбени. Магазините за сувенири и аксесоари за дома предлагат различни оригинални подаръци, като формички за пържен яйца във формата на сърце, кутии във формата на сърце за сладки лакомства и други подобни идеи за подаръци.
-
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Въпреки че Свети Валентин е католически празник, много участници във форума изразяват интерес към него и споделят своите планове за празнуването му. Някои от тях признават, че не са особено романтични, но все пак планират да прекарат качествено време с партньора си и да отпразнуват празника. От друга страна, има и потребители, които не празнуват Свети Валентин, защото не се смятат за романтични по природа и не харесват символиката на празника.
-
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
Участниците във форума изразяват положителни мнения за изучаването на иврит в Израел. Те смятат, че обучението по иврит е интегрирано с изучаването на всичко, свързано с Израел. Освен това те споделят история за приятелка, която се е преместила в Израел на 8-годишна възраст и чрез пеене е преодоляла акцента си, за да избегне подигравките от страна на децата.
-
Какви са идеите за подаръци за учителката по повод рождения й ден?
-
Какви са ползите от пазаруването от израелски сайт за бяла техника?

....неам думииииииииии страаааааашен
а снимката с агента е просто невероятна,да ти е жив и здрав

наистина. Подсетете ме, тя ли участва в рекламата на "Fox"?
Наше лошо няма !
Сртахотна е , какво ....чудя се дали има силикон ...интересно ми е просто ... Уж имам око за тия неща , а тук нещо се запецнах
Тя е ФОКС - ката
...Чай да го заплюя ( не за мене ....да не са му уруки -
Тя не го крие, че е бил фиктивен, не им цепи басма на журналистите... Но за казармата много я одумват, обаче като е толкова успяваща в международен план, тук не могат много да я отричат... Между другото тя е доста богато семейство и има малко братче, което също го готвят за манекен
(голяма клюкарка съм, а?). Силикон няма, обаче в едно интервю каза, е с наднормено тегло за манекен на подиум и че много се радва, че не и се налага по този начин да си изкарва хляба, защото са щели да я отрежат заради килограмите или е щяло да и се налага да се съсипва от диети, за да получи работа 
И понеже все го хваля какви рисунки на
Мъжа ми беше много красив,на времето,но след едно лечение,направо му се смени физиономията,имаше много къдрава коса,но след като опада,вече е права като клечка.Много красиви снимки е направил мъжа ти !Голяма красота!