My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 935
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
ORHIDEA, аз бих ти препоръчала маратонки от тези на Naturino http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1700431.
Честно казано всеки лев от тази обувка си заслужава и отделно тъй като отвъртре са естествена кожа мога да ти гарантирам,че запарване на крачето като при другите маратонки няма.Обувките са изключително леки и удобни!

Мерси, ще разгледам моделите, да си призная не ги и бях чувала като марка! Embarassed
Ако някой от Пловдив иска нещо от сайта да ми пише, днес мисля да пусна довечера една поръчка, ако се организираме с паричките и линковете! Peace

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 08:58 от ORHIDEA

# 196
Днес ми пристигна първата поръчка и веднага направих втора /ако не се спра ще трябва на квартира да излизам/.....и да ви кажа каква съм патка ooooh!.....отворих си пощата след като приклчих с поръчката и какво виждам-талон с персонален код за 10% намаление/по случай рожденния ми ден/, ако използвам до 16.02 .....сега дали мога да направя нещо?

Можеш да си сторнираш (анулираш) поръчката. Ако не знаеш как, питай, ще ти обясним.
И после да я поръчаш отново, с кода за намаление.  Peace

# 197
Мерси, ще разгледам моделите, да си призная не ги и бях чувала като марка! Embarassed

Натурино се продават в ЦУМ, в магазина на Шукидс/Колев и Колев. Много са хубави, купувала съм на дъщеря ми ботуши и обувки от тях.

# 198
Момичета, моля да ми преведете какво са ми писали, че в преводача много противоречив превод ми вади Rolling Eyes. Благодаря ви предварително  Hug

Sehr geehrte Frau Milenkova,

hiermit mцchten wir Sie ьber den aktuellen Status Ihrer Bestellung bei myToys.de informieren.
Heute haben wir die unten aufgefьhrten Artikel fьr Sie verschickt.

Ihr Paket:

483603881501

Artikel

Bezeichnung

Menge

1678298
Liegebuggy Amigo, honey 1

Lieferadresse:

Ihre Kundendaten:

BG-4002 Plovdiv

Kundennummer:

Bestellnummer:

1412037800

508423062

GLS Paket Service wird das Paket in ca. 4-5 Werktagen ausliefern.

Eventuell nicht aufgefьhrte Artikel werden separat verschickt.

Folgende Artikel werden wir in Kьrze an Sie versenden:

Versand in Kьrze:

Artikel Bezeichnung Menge

1607149 WINNIE POOH Schneeanzug 1

1492738 LEGO, 4962 DUPLO Ville: Tierbabys 1

1563789 PLAYMOBIL®, 6759 1-2-3: LKW mit Sortiergarage 1

1449730 PLAYMOBIL, 6740 1-2-3: Kleine Tierfarm (Bauernhof) 1

1422968 PLAYMOBIL, 6715 1-2-3: Traktor / Anhдnger 1

1730004 SmartVille Autotransporter 1

1824644 LernspaЯ Lenkrad 1

1736119 Play & Learn Tierstimmen und Melodien Spielwьrfel 1

Wenn Sie Ihre Lieferung per Nachnahme erhalten, bitten wir Sie, sich vom Zusteller eine Quittung ьber den gezahlten Nachnahmebetrag ausstellen zu lassen.

Sie kцnnen die bestellte Ware innerhalb von 14 Tagen nach Erhalt ohne Angabe von Grьnden zurьckgeben. In diesem Falle erhalten Sie den vollen Kaufpreis zurьckerstattet. Hiervon ausgenommen sind entsiegelte CDs/Software/Videos. Diese kцnnen nicht mehr von uns zurьckgenommen werden. Im Ьbrigen richten sich die Gewдhrleistungsfristen nach denen des Herstellers, sofern diese von den gesetzlichen abweichen.

Wir wьnschen Ihnen viel Freude mit den bestellten Artikeln.

Mit freundlichen GrьЯen

Ihr myToys.de Kundenservice

Интересува ме най -  вече какво става с по - долу описаните артикули тъй като количката вече е тръгнала  Rolling Eyes

# 199
И аз искам да пусна поръчка днес или утре сутринта. За София.  Ако някой иска - да пише.

Мама Еличка - кутията ти е пълна. От снощи се опитвам да ти пиша.

# 200
  • София
Мимс, това е стандартен мейл - пратили са ти и останалите неща по списъка, а номера на товарителницата (кодът за проследяване) е Ihr Paket: 483603881501Peace

# 201
Мимс , да пратили са ти количката и до 4-5 работни дни ще я достави GLS  Peace
Артикулите , които са ти изброили по-  надолу ще ти ги доставят в скоро време  Peace

# 202
  • София
Мимс, poli_ е права, отговорила съм ти прибързано.  Peace

# 203
Жаси пантофките изглеждат супер
И аз съм много доволна от пантoфи, които поръчах от тук / esprit / , от вълнен плат , много топли и меки.
От както съм ги получила- дъщеря ми не ги е свалила от крака си - сама ги търси и обува.
До сега на един свестен пантоф не попаднах в нашия скромен град ,все ги събуваше, отлепяха се и до някой месец се скапваха / български при това /
Голям ми е проблем да й улуча удобни и здрави пантофи Tired

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:01 от poli_

# 204
Спящата красавица, poli_ мерси много!  Hug

# 205
Казвайте как да я сторнирам Praynig, че и втора след нея направих и хем да ги обединя

# 206
след като ти изпратят потвърдителен мейл като си влезеш в поръчката ще има бутон за сторниране горе вдясно над артиулите

# 207
Справих се, благодаря  bouquet....само да попитам кода с малки букви ли да го пиша или както са ми го пратили с големи?

# 208
  • София
Аз си ги копирам, както ми ги пращат с големи и досега не съм имала проблеми.  Peace

# 209
Аз си ги копирам, както ми ги пращат с големи и досега не съм имала проблеми.  Peace

Благодаря!
Сега май трябва да изчакам преди да пусна другата поръчка, т.к. някои от нешата, които искам да поръчам липсват ....дали ще ги върнат отново в сайта пак да ги поръчам newsm78 /в поръчката, която анулих ги имакато налични/?

Общи условия

Активация на акаунт