My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 914
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, за колко дни горе-долу ви пристигат поръчките? (става дума за София, пише, че е изпратена вчера)

# 256
  • Sofia
Момичета, за колко дни горе-долу ви пристигат поръчките? (става дума за София, пише, че е изпратена вчера)
4 - 5 - 6 дни  Peace

# 257
тайс, пак е изчерпана, аз я дебнах един месец, току се появи и свърши
артикулния е 1732811, проверявай периодично
има голям джоб, вътре два сектора за шишета, отделно и две по малки джобета вътре като отделенийца, абе като пусна снимки ще видиш
само, че е с цикламено  newsm78 ако не те притеснява да возиш адаша в такава цветова компания
иначе сектора с чантите е това , ако не си ги разглеждала все още

# 258
  • Варна.....
Пак благодаря.
Представа си нямах,е има сектор с чанти  Joy

# 259
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10526574

новата поръчка от тук нататък

# 260
  • София

mini, страхотни неща си си взела, чантата е страхотна, и аз я бях метнала в кошницата, но много други неща ми се изчерпаха за минути и не пуснах поръчката, а на другата сутрин я нямаше вече  Confused
Играчката подарък наистина смешно малка  Laughing

Аз уж щях да се спирам, ама пак гледам сайта и пак харесвам нови неща  ooooh!

# 261
Хайде пак за малко помощ Praynig

Eййй, много се ядосвам .....след в4ерашната ми блокировка на картата ми, вечерта поръчах с картата на мъжа ми....днес са ми писали писмо, 4е трябва да им направя банков превод.....моля да ми обясните как става това? или да я отменям и тази поръчка?....имам чувството, че ме въртят само заради тези 10 %...

И какво е това потвърждение за омлайн банкиране, което искат?

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 12:44 от valia77

# 262
  • София
Не е заради 10-те %, ами защото на системата й е "подозрителното" плащането от един акаунт с различни карти.  Rolling Eyes За банковия превод - предполагам в банката, която ти е издала картата, имаш и банкова сметка.  Peace Банков превод можеш да направиш, като отидеш в офис на банката (изключвам варианта за онлайн банкиране, защото явно нямаш такова  Wink ). Таксите за международен превод обаче хич не са малки, така че не знам какво да те посъветвам.

# 263
  • София
Хайде пак за малко помощ Praynig

Eййй, много се ядосвам .....след в4ерашната ми блокировка на картата ми, вечерта поръчах с картата на мъжа ми....днес са ми писали писмо, 4е трябва да им направя банков превод.....моля да ми обясните как става това? или да я отменям и тази поръчка?....имам чувството, че ме въртят само заради тези 10 %...

И какво е това потвърждение за омлайн банкиране, което искат?

Виж за това идея си нямам.  Peace

# 264

Наистина страхотни неща!!! Simple Smile   Честито и със здраве да си ги ползвате! Би ли дала линк ако не те затруднява към пъзелите, тези дървените и към закачалката за биба. Благодаря предварително  Hug

# 265
valia77,не е заради кода с 10 % отстьпка.ползвах такьв на скоро.порьчвай само с твоята карта  Peace

банковият превод на мен ми излезна 16 евро за сума от около 500 евро,но до колкото разбрах и 20-30 евро да е сметката,пак се плаща 16 евро.за райфайзен става вьпрос.

# 266
1456602- кутийка за биберони
1728297- пъзел /има и други от този вид/

# 267
Отмених я и тази поръчка #Cussing out....обадих се до банката и ми казаха, че ще им се обадят и до края на деня се надяват  картата ми да е разблокират......
Сега и на мъжа ще е блокирана  ooooh!

# 268
до колкото знам,парите не може да бьдат разблокирани преди 14 дневния срок.

# 269
до колкото знам,парите не може да бьдат разблокирани преди 14 дневния срок.
silvi@, откъде имаш това инфо? Пише го в сайта им ли?

Общи условия

Активация на акаунт