ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 220
  • 298
  •   1
Отговори
# 120

Аз Маги я изведох на 9-я ден, закъснях, че нямах количка още.

Абе аз после съжалявах дето ги слушам разни бабички. Mr. GreenМожеше и по-рано да я изведа,ама...

# 121
А има- няма живот и здраве другата седмица, ако се задържи така хубаво времето и ако е добре мислим да започваме да гастролираме по Ямболските улици. Като за начало по-наблизо и с кратки разходки, а после повече  Laughing тя и количката ни отдавна е стегната и чака за разходки  Simple Smile

# 122
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО, ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И ПЪЛНИ КЪЩИ С ЛЮБОВ!

# 123
Благодаря ти Калина.Ние с Ради очакваме с нетърпение да се оправи времето,че да поизлезем малко.Много целувки от нас.

# 124
Момичета, извинявам се, че се намесвам в темата, но имам въпрос. Praynig
Дали някоя от вас познава една дама Ивалина на 42-43 години? За съжаление нямам никаква друга информация за нея, но името е рядко и ако някой я познава сигурно ще се сети.
Търся връзка с нея, знам, че е много малко вероятно някой да може да ми помогне, но все пак да попитам. Нали с питане до Цариград се стига Wink Благодаря на всички предварително  bouquet

# 125
Момичета, извинявам се, че се намесвам в темата, но имам въпрос. Praynig
Дали някоя от вас познава една дама Ивалина на 42-43 години? За съжаление нямам никаква друга информация за нея, но името е рядко и ако някой я познава сигурно ще се сети.

Не я знам...Наистина информацията е доста оскъдна.Дано да я намериш!

# 126
Здравейте момичета бих желала да се присъединя към вас. Аз съм бременна в края на 7-мия месец
Моля за съвет за педиатър, че ми е доста трудно да избера, благодаря предварително

# 127
Здравейте момичета бих желала да се присъединя към вас. Аз съм бременна в края на 7-мия месец
Моля за съвет за педиатър, че ми е доста трудно да избера, благодаря предварително
Добре дошла!  bouquetИ леко бременеене ! Simple Smile

# 128
  • Монреал
Здравей, marysq! Има много добри педиатри. Това, което ще те посъветвам е, да избереш педиатър, кабинета на който да бъде колкото се може по-близо до дома ти.  І-ва поликлиника, ІІ-ра пол.  /в Каргон/ или в някое друго ДКЦ, няма значение. Също така важно е да можеш да разчиташ на педиатъра по всяко време по телефона за въпроси, които ще имаш, особено в началото и ако ти е първо детенце.
Аз съм доволна от д-р Фотева - Желязкова от Каргонската поликлиника, не е фен на излишното предписване на антибиотици, за което съм й изключително благодарна и е страхотен човек.
Лека бременност и хубаво бебче-мечта и желая.

РОНГО, Ивалина познавам една, но не живее тук, а в Северна България и е малко под 40 г. Не съм я виждала от мнооого години.  Предполагам, че става въпрос за друга жена. Иначе името наистина е много рядко и запомнящо се.

Минаха Великденските празници, стягате ли се за Гергьовден, а? Торнадото и дядо му нали са именници - пак агне ще се яде. ooooh! Добре, че няма да шетам аз  Sunglasses

# 129
Искрено благодаря на всички момомичета, които ми отговориха  bouquet!  Явно няма да я намеря, но трябваше да пробвам.

# 130
Здравейте момичета.Добре дошла marysq  и леко бременеене.Що се отнася до педиатър,ние сме при д-р Стамова в Медиката.Аз съм доволна от нея.Тя е педиатър на племенниците ми и от там имам наблюдения.
Лек и усмихнат ден ви пожелаваме.Ние днес се гласим да излизаме ако не ни мине котка път и не е лошо времето.

# 131
  • Ямбол
Привет и добре дошла на Маруся!
Лека бременност, то не останало много, и хубав край!

Днес времето е хубаво и подходящо за първа разходка.

Аз имам съмнения за едно момиче, но мисля, че тя беше Ивета. Ще проверя, за да съм сигурна, че не е хубаво това, което знам(нейното име носи сладкарничката с/у у-ще "Кирил и Методий").

# 132

Минаха Великденските празници, стягате ли се за Гергьовден, а? Торнадото и дядо му нали са именници - пак агне ще се яде. ooooh! Добре, че няма да шетам аз  Sunglasses
В събота ядохме печено агне на село,малката за пръв път яде.Направо не повярвах. LaughingАз агне не обичам и не готвя по принцип.Е,днес ще пека,но ни го дадоха и затова. Laughing
Иначе се гласим,да.Ще имаме шест дни гости и се надяваме да си изкараме супер. Simple SmileНо няма да готвя аз,защото ще ядем у майкини. Mr. Green

# 133
Момичета благодаря за топлото посрещане и за съветите относно педиатър

# 134
Здравейте момичета,
Пише ви една ямболска снаха. Сега по празниците за Гергьовден ще си ходим с малката на Ямбол и имам едно питане към вас. Препоръчайте ми магазин добре зареден с пюретата и кашите на Хип, за да не мъчим баба да търси. Също така може ли да ми дадете координати на добър педиатър (който работи и на частно) ако не дай си Боже се наложи през празниците да го посетим, че леко хремави ще тръгнем от тук.
Благодаря ви много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт